Tik nesiuskit mums lietaus. Nuo pat ryto saulė šviečia
Tik nesiuskit mums lietaus. Nuo pat ryto saulė šviečia
Iš esmės pati duona tokia pati, tik varijuoju ingredientais. Eina ten 3 puodeliai miltų, tai dedu 2 kvietinių,1 ruginių, arba dėjau tik kvietinius, įsukau po kvadratuką šokolado - šitie sudingo greičiau nei spėjau paragauti
Ir visokias formas dariau, iš to kiekio išeina du kepaliukai, arba 10 bandelių vidutinio dydžio, arba 20 mažyčių kiaušinio dydžio, arba 4 pynutės.
Sveikinimai Daredi ir jos dukryte
Nišiniai kvepalai
Mano viena kolegė rgi kurį laiką nišinosi, na, savotiški buvo, gal ne apie kačiuko sisiuką, bet apie apsirūkiusį pagiringą diedą gal panašiau
Na, žinokit, BelPedro dirba
. Pedras iįvertė raudoną vyną ant stalo sofos ir kilimo... žiūrėsim, ką pavyks išgelbėti
Pas mane irgi yra žolytės kvapo ...ne tos, kur pievoj ![]()
O, jie su Bela tikrai tikrai vieno kraujo
, vakar Belissima man vyno taurę sudaužė, taip sakant komplektui prie Pedriuko nuotykių, tik tiek, kad jį tuščia buvo, tai nuostoliai minimalūs. Bet taip mikliai prasisuko, aš tik dureles atidariau ir kaip vožės ta nenuorama taurė, gal tiksliau, užstojo praėjimą kačiukui į spintelės gilumą ![]()
Labas vakarėlis,
Labai smagiai susipažinau su kvepalų tipais.
Tik sakykit, o kur tie nišiniai kvepalai pardavinėjami? Ar pagal ką juos atpažįsta?
Ant Lietuvos, tai Creme de la creme ir internetas. Apus parašė. Bet vėl gi ta niša irgi su savais niuansais, tarkim dukra turi Montale Chocolat greedy. Nors jie niša, bet nieko ten ypatingo. Tik laikosi jie mirtinai, jei ką "sisiuku" dar ir šiandien rūbai kvepia
turėtų būti šampanas su kriaušėm, bet vaikas apibūdino kitaip ![]()
Su kvepalais supratau.
Apsieisim ir be nišų.
Crème de la crème sisiukų arba pachmielno diedo kvapo - tikras ekskliuzyvas
Mano katės lyg nieko nesudaužė.
Tik Mika, palaikydama UAB'o veiklą, nutrypė ant palangės gėlių sodinukus, kuriuos tik vakar išpikiavau. Nėr čia ko visą palangę kažkokiom nesąmonėm užgrūsti.
Net nemačiau kada, bet pagal pėdų atspaudus atpažinau. Zaizos letenos kaip lastai, o ten smulkios pėdutės prasiėję.
Beje, pasidalinsiu įspūdžiais apie kačių maistą. Kažkurį kartą užsakant iš Zooplus, įdėjo dovanų pasibandymui maišiuką kažkokio Purizon. Tokį visai padorų maišiuką, 400g. Sudėtis kažkokia kosmiškai natūralistinė, jokių grūdų, tik mėsa žuvis daržovės. Na, kaina irgi kosminė
. Panašiai kaip Runcelio stebuklingas maistas. Tai va, atidariau prieš savaitę tą maišiuką ir daviau katėms kaip antrą maistą. Jos ant tų natūralistinių nelabai šoka, Mika acanos ir applaws visai neėdė. Bet šitas netikėtai patiko abiems, ir Mikai ypač. Gal dėl to, kad dvokia žuvim?
Žodžiu, purizono dubenėlis ryte jau būna tuščias. Mika ryja už abiejų žandų, toks jausmas, kad iš paskutiniųjų stengiasi nepalikt Zaizai.
Per savaitę maišiuką baigiau. Ir matau rezultatus: Mikos kailiukas pasidarė pastebinai švelnesnis ir blizgesnis. BET! Šonai irgi suminkštėjo...
Tai va galvoju, ar dar užsakyt kada kaip desertą, ar neverta? Kad nereiktų paskui Mikos ant dietos sodint.
Katinėlio šeštadienis

Grikelis
širdukas
. Pasėdėjom, dabar pagulėsim...kartojam pratimą
Grikis sulaukęs šeštadienio panašu kad pradėjo laukti sekmadienio ![]()
Tuoj į svečius eis gi.
Na taip, eisim su Grikiu ant pietų į svečius. Kruopa nuo pat ryto į svečius pas tėvukus išsiprašė, baltapilvis liko su mamka

Kol dirbau lijo, paskui, kai baigiau darbus, baigėsi lietus.
O mašiniuką tai reikės plauti, nes kaimo keliukai tokie purvini.Ne mašiniukas, o paršiukas.
Buvom kaimuke, dengėm šiltnamį.O kadangi dirbom su priežiūra, darbas buvo atliktas greitai ir kokybiškai.Bijojau,kad neužsigautų ausies, tai nebuvo paleistas palakstyti po mišką, vaikščiojo tik su pavadėliu.Truputuką liūdna kelionė šunims išėjo.
Geltonas, geltoname fone.

Pasivaikščiojom paneriu. neturiu nei vienos foto, kuri man patiktų iš šios dienos. Ryt taip norėčiau atidaryti irklenčių sezoną, bet MB prastai jaučiasi
gal važiuosim į kokį parką ar taką. gal kokių pasiūlymų turit kur važiuoti?

Šiandien buvom prie Paneriskiu atodangos regykla vaizdai superiniai, privaziavimo prie pat nėra todėl apie 1.5km reikia paeiti. Tikrai verta apsilankyti ![]()