Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Murziuko akutės iš tiesų gražios  :wub: 

Erodės pasakojimą smagiai suskaičiau, ypač patiko dalis apie pagelbėjimą Kingui vilnone šlepete  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Šponkuti - wau kaip gražu, lepini tu mus grožybėmis  :4u:  :D  :D ačiū  :4u: 

Na o aš ateinu pasigirti ir vaišinu visas šampanu, nes turiu tam progą

sampanas.jpg

Atsakyti

Trumpai tariant - viso gero volvas ir sveikas atvykęs naujas ratuotas draugas renault clio grandtour  :D

stovi jau pas mane parkinge, jaukinuosi daba  :)  labai ačiū Erendirai už padrąsinimą :4u:  :4u:  taigi prašom ta proga šampanu vaišintis

va toks

RENAULT-_Clio-_Estate-4747_53.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 05 balandžio 2017 - 20:19
QUOTE(gielux @ 2017 04 05, 17:12)
<p>Murziukas wub.gif
</p><p>Paženklino mane pirmą kart ir iš kart bėgo slėptis, bo žinojo, kad geruoju nesibaigs. Šiap ji taikus kačiukas, bet su nuomone, taigi jei būtų dar kačių, tai tikrai Belutė nebūtų ant paskutinės pakopos  biggrin.gif 
</p>

Imk mano Kingą, aišku, laikinai tik duočiau, pamatysi, kas ant paskutinės pakopos... biggrin.gif
Aš daba galvoju, gal čia Tašė nuo gydymo atsigavo ir kad davė Kingui kruopų.
blink.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 04 05, 14:32)
<p><strong>Erode</strong>, porą nagų irnesakyk.gif , bet pataisomai, daugiau strioko ir nervų buvo - katė blaškosi, žinau, kad jei paleisiu, nebesugausiu, bo tokia gėlėlė ta Bižū, o ta keikiasi visu balsu iš visų jėgų, žinia, vienoj rankoj už škvarniko nulaikyt gerai per 4 kg sveriančią besimuistančią  princesę (nes kažkas gi duris išeidama užrakino ir raktą užtrauktuku apgynė nuo pametimo), tai, sakyčiau nuostolis nedidelis.</p>
<p><strong>Gielux</strong>,  lotuliukas.gif  Taip, UAB'as ne veltui UAB'as- Pedras paryčiais knygas skaitė. O gal dulkes nuo jų valė  hmm.gif  rolleyes.gif  Ir į spintelę atidarytą, krepšį padėtą ar dėžutę sušmežavusią įsiskiepyti yra šventa pareiga. biggrin.gif</p>

Ti ką jis darė su tom knygom, negi skaitė, kai Bosiukas?
Jaučiu, valė dulkes.
biggrin.gif

O Magnun, vaje, sveikinu. Labai graži, gero riedėjimo ir gerų keleivių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Murziukas ir katukas/katukė su šuniu... wub.gif

Šponkiuk, tu mus išlepinsi. Labai gražu. Ar tau pačiai gražu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 balandžio 2017 - 20:58

Magnuna,  wow! Sveikinu! 

Atsakyti

Magnun  :mirksiukas:  :4u: 

Atsakyti

Magnuna ,wow,lygiai tokia pati,randona? :yahoo: Turėjau raudoną lagūną,kaip man ssu ja buvo smagu važinėt,mmmhmm!

Sveikinu! :4u:​ 

O aš tai merginos turiu bėdą,na ji kaip ir ne mano konkrečiai ,bet draugė kreipėsi ir tikisi pagalbos,o kadangi aš jau prisilietus prie jos buvau prieš 10 dienų,tai ramybės ji man neduoda ir viskas...Žodžiu draugės laiptinėje katytė apsigyveno dar vasaros pabaigoj,niekas jos ten nevarė,ateidavo kartais, vis pašerdavo draugė ir jos kaimynės,ir glaudėsi ji ten per žiemą,o paskui ,kaip ir įprasta pradėjo storėti,moterys pamanė ,kad nušėrė,o pasirodo kad priešingai - katinga... Šiaip katytė labai meili ,tikrai iš namų išmesta,nes visai nebijo žmogaus ,kadangi rudenį kačiukų nebuvo ,pamanė kad sterilizuota,ir va paaiškėjo ,kad gi visai ne....na ir ką ,prieš dešimt dienų  draugė skambina ,padėk mums ,reikia kažką daryti reikia ,nes ji tuoj apsikačiuos...skambinau Diinkai ,susitarė su Rimante,kad antradienį vešim parodyt,o katė lyg nujausdama tą antradienį dingo kaip į vandenį ,apieškojom visą kvartalą su drauge,niekur nėra...,trečiadienį irgi nebuvo ,ketviratdienį vėl laisva rytaiss ,vėl skambinu ,-dar nėra ,nu kaip merfio dėsnis koks,...,paskui tą savaitgalį išvažiavau į Šiaulius pas sesę,tai skambino draugė sekmadienį ,kad parsirado katė ,bet dar stora,pirmadienį susiskambinam vėl ,antradienį vėl ji nepareina ...o kitom dienom aš negaliu nuvežt  ,nes visi mano vakariniai priėmimai ,arba draugė dirba,žodžiu finale, 03.30d laiptinėje katė atsivedė keturis mažiukus, jiems dabar savaitė, katė maitina,būna su jais, kol kas dar nelipa iš dėžės,bet neilgai truks ...na ir ką dabar daryt? Skambinau šiandien Dianai,bet matyt užsiėmus ,negali kalbėti,o jau skambint vėlu,gal priglaustų šeimyną,kol dar sveiki...Sterilizacija katės ir skiepais susimetę aš draugė ir kaiminka pasirūpintumėm..Su sese kalbėjau,tai mes Dianos Dryžuotiems padovanotumėm gal narvą kokį ar ką nors kitą gultą,net nežinau,jei ten reiktų juos atskirti....katino svajonė katės su mažiais tikrai neims,nebent paaugusius kačiukus,dar į Pifą neskambinau ,......tiesiog įtraukė mane į šitą reikalą,o aš nebemoku pro šalį praeit... :(  :cray: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 05 balandžio 2017 - 21:02

Tai kaip suprantu reikia organizuoti gamtoje pasivaikščiojimą, galėsim ir auto apžiūrėti :D

Atsakyti

Ačiū, mergytės, bais džiaugiuosi  :ax: 

Šponkiuk - juo, bus galima organizuotis  :D 

Atsakyti

Labs vakars,

Magnuna, sveikinimai randoni randoni! :D

Šponkiuk, gražios foto. Ta iš patiltės kiek per daug nuHDRinta, net tilto šonai šviečia, :D o visa kita super. :super: 

Pasivaikščiojimą organizuok, tik prašyčiau ne 20 km. :D Bijau, kad tiek nenusiridensiu. :geda: 

Atsakyti

Magnuna dideliausi sveikinimai! Kad kelelis nedulketu  :4u:

Atsakyti

Lapyn, šonai šviečia nes lengvas dar rūkelis buvo ore likęs ir tiesiai virš tilto saulė spigino :) apdorota tik šviesius tonus nutamsinant, tamsius nušviesinant :) ir clarity padidinta. Per daug nesistengiau,  tik pasižaidžiau  :)

Dėl pasivaikščiojimo tai 20 km neplanuoju  :D manau kokių 6km užtektų :) šiaip yra ir Vilniuje takų,  berods Sapieginės pažintinis takas, kuris Antakalnyje prasideda 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 balandžio 2017 - 21:18