Murziuko akutės iš tiesų gražios
Erodės pasakojimą smagiai suskaičiau, ypač patiko dalis apie pagelbėjimą Kingui vilnone šlepete
Magnuna ,wow,lygiai tokia pati,randona?
Turėjau raudoną lagūną,kaip man ssu ja buvo smagu važinėt,mmmhmm!
Sveikinu!
O aš tai merginos turiu bėdą,na ji kaip ir ne mano konkrečiai ,bet draugė kreipėsi ir tikisi pagalbos,o kadangi aš jau prisilietus prie jos buvau prieš 10 dienų,tai ramybės ji man neduoda ir viskas...Žodžiu draugės laiptinėje katytė apsigyveno dar vasaros pabaigoj,niekas jos ten nevarė,ateidavo kartais, vis pašerdavo draugė ir jos kaimynės,ir glaudėsi ji ten per žiemą,o paskui ,kaip ir įprasta pradėjo storėti,moterys pamanė ,kad nušėrė,o pasirodo kad priešingai - katinga... Šiaip katytė labai meili ,tikrai iš namų išmesta,nes visai nebijo žmogaus ,kadangi rudenį kačiukų nebuvo ,pamanė kad sterilizuota,ir va paaiškėjo ,kad gi visai ne....na ir ką ,prieš dešimt dienų draugė skambina ,padėk mums ,reikia kažką daryti reikia ,nes ji tuoj apsikačiuos...skambinau Diinkai ,susitarė su Rimante,kad antradienį vešim parodyt,o katė lyg nujausdama tą antradienį dingo kaip į vandenį ,apieškojom visą kvartalą su drauge,niekur nėra...,trečiadienį irgi nebuvo ,ketviratdienį vėl laisva rytaiss ,vėl skambinu ,-dar nėra ,nu kaip merfio dėsnis koks,...,paskui tą savaitgalį išvažiavau į Šiaulius pas sesę,tai skambino draugė sekmadienį ,kad parsirado katė ,bet dar stora,pirmadienį susiskambinam vėl ,antradienį vėl ji nepareina ...o kitom dienom aš negaliu nuvežt ,nes visi mano vakariniai priėmimai ,arba draugė dirba,žodžiu finale, 03.30d laiptinėje katė atsivedė keturis mažiukus, jiems dabar savaitė, katė maitina,būna su jais, kol kas dar nelipa iš dėžės,bet neilgai truks ...na ir ką dabar daryt? Skambinau šiandien Dianai,bet matyt užsiėmus ,negali kalbėti,o jau skambint vėlu,gal priglaustų šeimyną,kol dar sveiki...Sterilizacija katės ir skiepais susimetę aš draugė ir kaiminka pasirūpintumėm..Su sese kalbėjau,tai mes Dianos Dryžuotiems padovanotumėm gal narvą kokį ar ką nors kitą gultą,net nežinau,jei ten reiktų juos atskirti....katino svajonė katės su mažiais tikrai neims,nebent paaugusius kačiukus,dar į Pifą neskambinau ,......tiesiog įtraukė mane į šitą reikalą,o aš nebemoku pro šalį praeit...
Lapyn, šonai šviečia nes lengvas dar rūkelis buvo ore likęs ir tiesiai virš tilto saulė spigino
apdorota tik šviesius tonus nutamsinant, tamsius nušviesinant
ir clarity padidinta. Per daug nesistengiau, tik pasižaidžiau ![]()
Dėl pasivaikščiojimo tai 20 km neplanuoju
manau kokių 6km užtektų
šiaip yra ir Vilniuje takų, berods Sapieginės pažintinis takas, kuris Antakalnyje prasideda