Šponkiuk, tu mus išlepinsi. Labai gražu. Ar tau pačiai gražu?
Kai kurios visai nieko, bet nėra pasitenkinimo, vis kas nors kliūna. Bet šiandien buvo tikslas išbandyti, tai kaip bandymams visai gerai ![]()
O aš tai merginos turiu bėdą,na ji kaip ir ne mano konkrečiai ,bet draugė kreipėsi ir tikisi pagalbos,o kadangi aš jau prisilietus prie jos buvau prieš 10 dienų,tai ramybės ji man neduoda ir viskas...Žodžiu draugės laiptinėje katytė apsigyveno dar vasaros pabaigoj,niekas jos ten nevarė,ateidavo kartais, vis pašerdavo draugė ir jos kaimynės,ir glaudėsi ji ten per žiemą,o paskui ,kaip ir įprasta pradėjo storėti,moterys pamanė ,kad nušėrė,o pasirodo kad priešingai - katinga... Šiaip katytė labai meili ,tikrai iš namų išmesta,nes visai nebijo žmogaus ,kadangi rudenį kačiukų nebuvo ,pamanė kad sterilizuota,ir va paaiškėjo ,kad gi visai ne....na ir ką ,prieš dešimt dienų draugė skambina ,padėk mums ,reikia kažką daryti reikia ,nes ji tuoj apsikačiuos...skambinau Diinkai ,susitarė su Rimante,kad antradienį vešim parodyt,o katė lyg nujausdama tą antradienį dingo kaip į vandenį ,apieškojom visą kvartalą su drauge,niekur nėra...,trečiadienį irgi nebuvo ,ketviratdienį vėl laisva rytaiss ,vėl skambinu ,-dar nėra ,nu kaip merfio dėsnis koks,...,paskui tą savaitgalį išvažiavau į Šiaulius pas sesę,tai skambino draugė sekmadienį ,kad parsirado katė ,bet dar stora,pirmadienį susiskambinam vėl ,antradienį vėl ji nepareina ...o kitom dienom aš negaliu nuvežt ,nes visi mano vakariniai priėmimai ,arba draugė dirba,žodžiu finale, 03.30d laiptinėje katė atsivedė keturis mažiukus, jiems dabar savaitė, katė maitina,būna su jais, kol kas dar nelipa iš dėžės,bet neilgai truks ...na ir ką dabar daryt? Skambinau šiandien Dianai,bet matyt užsiėmus ,negali kalbėti,o jau skambint vėlu,gal priglaustų šeimyną,kol dar sveiki...Sterilizacija katės ir skiepais susimetę aš draugė ir kaiminka pasirūpintumėm..Su sese kalbėjau,tai mes Dianos Dryžuotiems padovanotumėm gal narvą kokį ar ką nors kitą gultą,net nežinau,jei ten reiktų juos atskirti....katino svajonė katės su mažiais tikrai neims,nebent paaugusius kačiukus,dar į Pifą neskambinau ,......tiesiog įtraukė mane į šitą reikalą,o aš nebemoku pro šalį praeit...
![]()
Oj kokia nemaloni situacija. Tikiuosi sugalvosit ką daryti, kol nesusirgo ar kam neužkliuvo ![]()
Labas rytas
Truputuką atitrūkau nuo jūsų ir bac
kiek naujienų.
Zundyte, tikrai labai nekokia situacija.Bet manau,kad tai sutvarkoma, svarbiausia,kad jūs nepraėjote pro šalį.Kaip sako liaudies išmintis, gera pradžia- pusė darbo.
Magnuna, sveikinu su nauju ratuotu draugu.Toks dailutis damiškas automobiliukas, tau labai tiks prie veido.
Šponkiuk, ačiū už Vilniaus vaizdus
Nuostabios pas tave foto, nebeišsigalvok nieko.
Laba,
pirmiausia atsiprašau Zundytės, nebuvau užsiėmus, tiesiog tel liko rankinėj, jau lovytėj (beje anksti atsiradau) prisiminiau, kad nepasitikrinau tel...bet labai tingėjau lipt žemyn, su mama buvau kalbėjus, tai nusprendžiau jei ką kiti iki ryto palauks... patikėkit, laukiančių kaip tyčia daug papuolė
...čia pagal Merfį...ar Merfę
Bandysiu padėt, (o kaip nepadėt, jei jau Dryžiukais pakrikštijo
) tik didžiausia problema mama, visiškai neturiu sąlygų globot suaugusių kačių, tiesiog viskas...narve nelaikysi...o laisvai paleist negaliu, maniškiai choru pradeda žymėti... Po būtinų proceūrų reiktų kažkur mamaitę įtaisyti.....padovanot bus sunku tuo metu bus mažių iki ausų.....tai va taip
Magnuna, džiaugiuos kartu su tavim
Šponkiuk
Diinka ,kai tik mažiai pradės ėsti ką nors kitą,nei mamos pieną, sterilizuosim mamą ir paleisim atgal į kiemą ,tegu ten laisvai gyvens,bet dabar tie mažiukai laiptinėje tai graudu žiūrėt.....Savaitgalį atvežčiau pati ,draugė nori kraiko nupirkt ,ar iks iš senių kraikas ,dabar ten nuolaidos?
Diinka ,aš tau dar tokį guolį atvešiu praktiškai naujas, man draugė atidavė ,nes jos meinė neguli ten,prašė į katino svajonę nuvešt,bet ir tau gi tikriausiai praverstų ūkyje,dar turiu tokį seną pledą,kurį galima karpyti,gal reiktų tau? Neperšu ,tik klausiu
...jei nereik ,taip ir sakyk,nuvešiu katino svajonėn atiduosiu
Aš turiu tuoki plastikinį guliuka tik Mumis būdamas nugraužė šonus bet gulėti jis tinkamas gal kokiai prieglaudai reikia? ir vaikišką kaldrytę turiu, patiesti gal ir gerai kokiam gyvūnėliui ir ranksluoščių turiu. Erendira taviškė lyg į kažokius globos namus vaikšto gal reikia? Nes kitaip reiks į konteinerin nešti.