Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyte ,prieglaudoj viskas sueina ,aš po remonto  visą mašiną prigrūdau visokių senų kaldrų, pledų ,net senas kėdes nuvežiau viskas tiko,dabar senos nusidėvėjusios patalynės kalnas stovi ,bet reikia laiko visa tai nuvežti,na gal iki velykų nuvešiu...

Atsakyti

Sveikos

Magnuna, sveikinimai, kad ried4tum smagiai ir ilgai :4u: Šponkiaus

nuotraukos kaip visada PUI-KIOS :wub:

Atsakyti

Zundyte aišku tinka, ir patalynė labai tinka, ypač su mazgiais, vietoj palų praeina, nes nepripirksi jiem, o čia jaunystę prisimynus, praskalbi, pavirini jei ką :)

Atsakyti

Labos :)

Ryte parašyta žinutė pradingo, numojau ranka, bet tai kaip visą dieną iškęst nepasisakius?  :D 

Magnunos mašiniukas labai optimistiškai raudonas raudonas  :rolleyes: 

Zundyt, ot bėda  :unsure:  Ir mane sustabdo tos pačios priežastys kaip Diinką - po Bižū ir Zuzu my**imo festivalio bijau namo suaugusią katę nešti  :unsure: 

Nežinot, kodėl šiandien jau 5 kartą vietoj "pedalai" parašau "perdalai"? :hihihi:

Aš Sapieginės taku visai prasieičiau - nenuobodus reljefas viiisai  :D  ir beveik 6 km, o ne koks 20  :) 

Atsakyti

Labuks  :4u: 

Diinkut  :4u:  :4u:  :4u: 

Mergytės - ačiū visoms už sveikinimus ir palinkėjimus  :4u:  šiandien nuriedėjau darban, pasistačiau kieme mašiniuką, atėjau į kabinetą - žvilgt pro langą tai net juokas suėmė, stovi mano raudonasai kaip guzikas tarp visų kitų tamsių mašinų, tokis linksmai pavasariškas  :D 

Zundyt  :4u:  :4u: 

Atsakyti

O aš bandžiau prijaukinti narvą Hipei,  kaip ir mažiau bijo,  įdėjau pradėjo stresuot,  ir kaip tyčia galingą petardą susprogdino.  Tai dabar ir kito kambario nelenda.  Einu pakuot narvą. Turbūt prie namo neverta bus gaminti voljero joms  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Visų pirma, labai giriu raudoną Magnunos mašiniuką  :clap: 

Visų antra, giriu Šponkiaus foto  :clap_1: 

Mano fronte pastaruoju metu viskas labai padidintu tempu. Ryt paskutinė darbo diena prieš 10 atostogų dienų, tad darbe sukuosi kaip vovera. Visa šeima šeštadienį išlėksim Izraelin ir truputį Jordanijon ( Petros aplankyti). O dar balandį mano vyro, sūnaus bei tėčio ir mamos gimtadieniai. ( teip teip, esu glaudžiai apsupta avinų šiame gyvenime, bet nieko, nesiskundžiu- vaikštau sau skorpionišką uodegą iškėlusi, po kanopomis nesipainioju). Dovanų bei pramogų metas, taip sakant. 

Arčiau temos. Girdžiu, kaip vyresnėlis bamba:" Kas čia šakočio ant laiptų pritrupino? Rapolai, tu??!!!" Jaunėlis:" Nevalgiau aš jokio šakočio, nesikabinėk." Po kelių minučių Ignas taikiai :" Ai, čia Ainu kraikas, o ne šakotis..." Smalsumo vedama įsiterpiu aš:" O kaip sužinojai, kad kraikas? Paragavai?"  :mastau: 

Atsakyti

Magnuna, labai patogu raudona mašina -išėjai iš parduotuvės,peržvelgei aikštelę ir iš karto matai ,kur pastatei ,ieškot nereikia,žodžiu ,smagumėlis! Gražus GUZIKAS !!!!

Diinkut ,vadinasi ir patalynės atvešiu ,galėsi plėšyt į valias! Ryt narvą pasiimu iš parduotuvės,galės TB surinkti ,kai nuvešiu....

Šponkiau ,kai name gyvensit ,niekas petardų nesprogdins ,tai manau ,voljero reikės katytėms

Aist ,smagių atostogų, man irgi nebeilgai laukti reiks -  po Velykų irgi atostogausiu dvi savaites, į darbą reikės tik gegužės antrą dieną...realiai, tik savaitė liko  dirbti, važiuosim su sese vėl į Birštoną pasisveikatint, sąnariai ramybės neduoda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 balandžio 2017 - 19:43

Colomba kokš škanumaš!

420195229fd3bffef6e3c4689939ef72312.jpg

Noriu į Japoniją!

80d0e4ad2341fab3a2479ee42c37162f73.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Koks nuostabus aušta penktadienio rytas :P Taip ir traukia šokti į trasą.Bet einu į darbą, o vakare turiu kvietimą į koncertą.

Visiems gero, neprailgstančio penktadienio :4u:

Atsakyti

Labarytis :4u:

Aist - ačiū :4u:  pasijuokiau iš pasakojimo :D Ir smagių atostogų :4u:  Petra yra gėris ypač jeigu yra pakankamai laiko pasižvalgyti :4u:

Zundyt - ryškios spalvos privalumas ieškant automobilio didelių prekybcentrių stovėjimo aikštelėj man yra aktualus :D  ir linkiu taip pat gerų poilsinių atostogų

Po Velykų ir aš atostogausiu - su draugėm vykdysim moterišką desantą į Paryžių :)

Gražaus penktadienio visoms :4u:

Atsakyti

Labas rytas :) besiruošiančioms atostogaut, lengvų paskutinių darbadienių ir linkiu gerų atostogų :) 

o aš kaip gailėjausi kad nepasiėmiau fotiko šiandien. prie namų jokio rūko ar jo pėdsakų, o miškelyje prasidėjo, taip gražiai pro medžių tarpus saulės spinduliai krito.. upė irgi garavo, butų visa spindėjusi nuotraukose. et :(

tai bent telefonu nusifotkinau, vėliau įkelsiu

Atsakyti