Vis dėl to vėl rodo ir senoje
Vis dėl to vėl rodo ir senoje
Rariuko chebrytės gražumėlis
Vakar Belutė surengė grand ralį: antresolės, karnizas, šaldytuvas, lentynos, sekcija ir taip n ratų. Lakiojau iš paskos ir rinkau nestabilios psichikos daiktus
Erendira, bet gi rūsy nėr t-a-v-o vandens stiklinės
Dinkut, derlingas pavasaris
Erode, kaip Nikutė?
Nuveziau siandien Ozzy i triuksminga miesta, isvedziojau visur kur didelis masinu srautas, kur daug zmoniu, kur visi stojo, snekino ji visaip kaip, bande glostyti. Maminukas ne iskarto pasiduodavo, vis uz mamkos sijono slepesi
Olis siandien buvo poliklinikoi, dare testa, nes viena akis asaroja ir viena snerve snargliuojasi vel.
Sveikos, mielosios
Šiandien Jeruzalėje jau laaabai karšta- apie 30 laipsnių. Kad taip Lietuvėlėn kokį dešimt laipsnių persiuntus, a?
Šiandien važiavome į Betliejų ( Palestina) Jėzaus gimimo vietą bei kaip tikri piligrimai lankėmės įvairiose Jėzaus ir Šventos šeimos gyvenimo vietose Jeruzalėje. Rapolas labai gerai žino krikščioniškąsias peripetijas ( jis net Bibliją yra parsisiuntęs į savo telefoną ir kartas nuo karto paskaito mums kas kur ir kada įvyko bei suprantamai paaiškina). Šiuo metu krikščionims labai svarbi didžioji savaitė, bet kas mane labai stebina, piligrimų daug nėra. Niekur žmonių neperpildyta, galima sąlyginai ramiai vaikščioti po šventas vietas, jokių masovkių. Erendiriuk, aš irgi esu tą knygą skaičiusi. Man ji labai patiko. Tai mano žinios tokios labiau grožinės literatūros įtakotos. Šiandien žydai švenčia Valstybinę Pascha šventę.

Visur sustiprinta apsauga, kad nekiltų neramumų tarp Jeruzalės musulmonų ir žydų:

Jeruzalės vaizdas nuo Alyvmedžių kalno:

Didesnėse aikštėse stovi tokie aparatai, skirti sprogstamiems dalykams nukenksminti:

Ir tuo pačiu metu visur žydi gėlės:

Na, ir paskutinė nuotrauka su žydišku katinėliu, kad būt į temą

Kelione puiki
Aist - ačiū už gražius vaizdus
esu buvusi tose vietose, smagu vėl pamatyti jau tavo akimis
![]()
Ozzio šypsnys
![]()
Oliui - kad nošiš nešnargliuotų ir akiš neašarotų
![]()
Ir aš noriu žinių apie Nikutę
![]()
Busiuk jo šeltis traukia žmones kaip magnetas
Tik kad Mumis jau pripratęs prie to dėmesio tai net nustemba kaip čia jo nepagloste nepakalbino
Aist puikios atostogos vaizdai labai gražūs! Katinelis Giliuko giminaitis spalvinimas panašus
Oliukui atsigauti greičiau ir atsikratyti tu ligų
Mumis matai miestietis, dazniau iseina i zmones. O mums va tenka sleptis uz mamkos sijono. Visi juokiasi, sako na - mamos vaikas esi ania?
Olis jau kaip rublis, laimingas, kaip kas ryta gainioja Ozzy. Kita savaite zinosiu, kas per biesas ji puola
Erode
Labas rytas, saulėtas, ir labai šaltas
Vedžiau šunis, tai pirštinių tingėjau grįžti.Nušalau rankas.
Busiuk, neįmanoma Ozio nemylėti.Pas mus irgi žmonės šnekina šunis, nori glostyti.aišku, sutinku ir nekentėju.Bet tokių mažuma, čia jau jų bėdos.
Dėkui, Aist, už reportažus.Moki rašyti, turi tą dievo dovaną.
Nikutės gaila, bet gal susitaisys.Svarbu kojukę išsaugoti.
Labas rytas
Važiuodama naęiau pabalusius šlaitus, eina sau
Ozzio nuotykiai smagūs
tikrai neįmanoma pro tokį gražuolį praeiti abejingai
Nikutei ir toliau linkiu sveikti