Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

<p>Prieš tai rašiau ir nuotraukas kėliau dar į senąją versiją ir dabar žiūriu dingo nuotraukos senoje versijoje. Teks vis dėl to ko gero gyventi naujoje biggrin.gif </p>

Vis dėl to vėl rodo ir senoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 11 balandžio 2017 - 09:30
Sveikos
Rariuko chebrytės gražumėlis wub.gif O Friskutė maža katytė, todėl jai dar žaist ir žaist.
Vakar Belutė surengė grand ralį: antresolės, karnizas, šaldytuvas, lentynos, sekcija ir taip n ratų. Lakiojau iš paskos ir rinkau nestabilios psichikos daiktus biggrin.gif
Erendira, bet gi rūsy nėr t-a-v-o vandens stiklinės unsure.gif princesę rūsin blink.gif
Dinkut, derlingas pavasaris 4u.gif
Erode, kaip Nikutė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 11 balandžio 2017 - 16:06
Pukelyte mano sena meile wub.gif

Nuveziau siandien Ozzy i triuksminga miesta, isvedziojau visur kur didelis masinu srautas, kur daug zmoniu, kur visi stojo, snekino ji visaip kaip, bande glostyti. Maminukas ne iskarto pasiduodavo, vis uz mamkos sijono slepesi biggrin.gif Bet diena vykusi, Ozzis pavarges, o as turejau daug maloniu pokalbiu su zmonemis. Sheltis visgi vercia sustoti ir grozetis. O Karoliai pamenu, keldavo pagarba is tolo. Tik ir ziuredavai kaip minia pries tave skiriasi biggrin.gif

Olis siandien buvo poliklinikoi, dare testa, nes viena akis asaroja ir viena snerve snargliuojasi vel.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos, mielosios  :4u: 

Šiandien Jeruzalėje jau laaabai karšta- apie 30 laipsnių. Kad taip Lietuvėlėn kokį dešimt laipsnių persiuntus, a?  :rolleyes: 

Šiandien važiavome į Betliejų ( Palestina) Jėzaus gimimo vietą bei kaip tikri piligrimai lankėmės įvairiose Jėzaus ir Šventos šeimos gyvenimo vietose Jeruzalėje. Rapolas labai gerai žino krikščioniškąsias peripetijas ( jis net Bibliją yra parsisiuntęs į savo telefoną ir kartas nuo karto paskaito mums kas kur ir kada įvyko bei suprantamai paaiškina). Šiuo metu krikščionims labai svarbi didžioji savaitė, bet kas mane labai stebina, piligrimų daug nėra. Niekur žmonių neperpildyta, galima sąlyginai ramiai vaikščioti po šventas vietas, jokių masovkių. Erendiriuk, aš irgi esu tą knygą skaičiusi. Man ji labai patiko. Tai mano žinios tokios labiau grožinės literatūros įtakotos. Šiandien žydai švenčia Valstybinę Pascha šventę. 

IMG_6440.jpg

Visur sustiprinta apsauga, kad nekiltų neramumų tarp Jeruzalės musulmonų ir žydų:

IMG_6470.jpg

IMG_6466.jpg

Jeruzalės vaizdas nuo Alyvmedžių kalno:

IMG_6444.jpg

Didesnėse aikštėse stovi tokie aparatai, skirti sprogstamiems dalykams nukenksminti:

IMG_6421.jpg

Ir tuo pačiu metu visur žydi gėlės:

IMG_6340.jpg

Na, ir paskutinė nuotrauka su žydišku katinėliu, kad būt į temą  :) 

IMG_6343.jpg

Atsakyti
Aist kudute kaip mergiote biggrin.gif

Kelione puiki 4u.gif
Atsakyti

Aist - ačiū už gražius vaizdus  :4u:  esu buvusi tose vietose, smagu vėl pamatyti  jau tavo akimis  :)  :)

Ozzio šypsnys  :D  :D

Oliui - kad nošiš nešnargliuotų ir akiš neašarotų  :4u:  :4u:

Ir aš noriu žinių apie Nikutę  :4u:  :4u:

Atsakyti
Aciu Magnuseli 4u.gif atsigaves jau is po narkozes , bet dar gerai neatsiciochines biggrin.gif ziuri dydelem akim aplinku
Atsakyti

Busiuk jo šeltis traukia žmones kaip magnetas :) Tik kad Mumis jau pripratęs prie to dėmesio tai net nustemba kaip čia jo nepagloste nepakalbino  :D 

Aist puikios atostogos vaizdai labai gražūs! Katinelis Giliuko giminaitis spalvinimas panašus  :D 

Oliukui atsigauti greičiau ir atsikratyti tu ligų  :4u: 

Atsakyti
Nikute liūdna, krato koją, man tas kratymas baisus. Suleidau antibų paskutinę dozę. Gaubtas jai nepatinka, nuėmus be perstojo drasko tvarstį. Guli visąlaik spintoj. Perrišimas šiandien. Anądien MB paskerdė rankas, žiauriai nuakėjo. Bus matyt, ar pasimokėm.
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 04 11, 22:10)
<p>Busiuk jo šeltis traukia žmones kaip magnetas smile.gif Tik kad Mumis jau pripratęs prie to dėmesio tai net nustemba kaip čia jo nepagloste nepakalbino  biggrin.gif </p><p>Aist puikios atostogos vaizdai labai gražūs! Katinelis Giliuko giminaitis spalvinimas panašus  biggrin.gif </p><p>Oliukui atsigauti greičiau ir atsikratyti tu ligų  4u.gif </p>

Mumis matai miestietis, dazniau iseina i zmones. O mums va tenka sleptis uz mamkos sijono. Visi juokiasi, sako na - mamos vaikas esi ania? biggrin.gif Vakar einu sau ramiai jau link masinos, ziuriu babyte toookiu veidu - per gatve bega manes link. tuoj isrode mobiliajame savo suni, isgloste Ozzy, kiek tai buvo imanoma, padare fotke. Prakalbejom kokias geras 15 minuciu. Bais faina babulka biggrin.gif

Olis jau kaip rublis, laimingas, kaip kas ryta gainioja Ozzy. Kita savaite zinosiu, kas per biesas ji puola

Erode 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, saulėtas, ir labai šaltas :4u:  Vedžiau šunis, tai pirštinių tingėjau grįžti.Nušalau rankas. :blink:

Busiuk, neįmanoma Ozio nemylėti.Pas mus irgi žmonės šnekina šunis, nori glostyti.aišku, sutinku ir nekentėju.Bet tokių mažuma, čia jau jų bėdos.

Dėkui, Aist, už reportažus.Moki rašyti, turi tą dievo dovaną.

Nikutės gaila, bet gal susitaisys.Svarbu kojukę išsaugoti.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Važiuodama naęiau pabalusius šlaitus, eina sau

Ozzio nuotykiai smagūs :)  tikrai neįmanoma pro tokį gražuolį praeiti abejingai :)

Nikutei ir toliau linkiu sveikti :4u: :4u:

Atsakyti