Šponkiau?
Kaip man skauda širdį to klausyt.
Nikutė irgi su toršeru labai nelaiminga, bet jai iki antradienio su juo būti.
Tada išims siūlus.
Giliuk.
Brukne, tikrai užmiršome. Rodyk dažniau.
ir aš laukiu žinių...
Aist nuostabus pasakojimas ir nuotraukos
Katukai-lėliukai gražučiai
Bruknės uodegytės
Moliukas visas susigūžęs, bet jau toks saulės spinduliukas
Šponkiau, kaip reikalai su katule?
Erode, kaip Nikutė, gal jau geriau?
Visom gerų švenčių ir gero savaitgalio
P.S. BelPedro veikla vyksta pakankamai sklandžiai. Veikiama dviem barais, visų pirma spintelių durelių nuleidimas, pageidautina ant šeimininkės galvos. Labai gražus reginys, garso taip pat daug, tiesa yra pavojus gauti iš šlepetės, todėl reik mikliai pasišalinti, o po to iš už kampo žiūrėti nutaisius miną: numataikaipčiataunutiko,dargerai,kadnepatispintelėnukrito. Kita veikla- odinių baldų nuodinimas, juk pavasaris - pokyčių metas! Bela
P.P.S.galva šiek tiek skauda toj vietoj, kur susitiko su durelių kampu. Belos šeimininkė
Kol kas tik 1 gimė. Skambinosi i vet., sakė nevežti dar, laukti iki ryto
Šponkiau ,nežinau kaip su katėm ,bet mano taksė kai gimdė irgi procesas buvo aptilęs kelioms valandoms,bet aš nežinodama buvaau šuniukus atėmusi ,kad nenugultų ir jie nežindo,kalė mano po dėžę ratais ėjo....vetas patarė š uniukus dėti žisti ir po to procesas pajudėjo ir baigėsi sėkmingai, Žindymas stimuliuoja gimdymą,vat kaip ,gal ir katėms tas pats
Šponkuti
Gielux - galvos tavo aišku gaila, bet pasakojimas tai labai juokingas
Nikutei - svarbiausia, kad tik sugytų
Brukne - sveika pasirodžius
Laba
pas mane ryte- trys margučiai- ryžas, pilkas ir juodas, katė dar stora, vaikus susitvarkė maitina, ...bet iki ryt ryto dar tikiuos. Va Sandra priglaudė katę su kačiukais, kai ryte prašė pagalbos- buvo du, vakare atvežė trys, o kitą rytą buvo keturi....manau gali parą laiko gimdymas trukti
Giliuko eilės, šušilydžiau
Taip daugiau ir nėra kačiukų
jei ryte nebus, veš pas veterinarą
Šiandien keliavome į Jordaniją. Aplankyti "Dykumų rožės"- Petros. 7 a.p.Kr. nabatėjų gentys apsistojo raidonųjų uolų urvuose. Iš pradžių tai buvo plėšikaujančios gaujos, kurių taikiniais tapdavo keliaujantys dykuma kupranugariais karavanai. Bet neilgai trukus nabatėjai uolose pradėjo statyti miestą. Išskaptavo kambarius, puošnias kapavietes, amfiteatrą, maldos namus ir pan. Romėnams užkariavus Petrą, miesto atchitektûroje atsirado romėniškų naujovių. Miestiečiai su keliautojais prekiavo vandeniu. Turėjo puikią vandens surinkimo/tekėjimo sistemą. Vėliau, apie 6-8 a.dėl dažnų žemės drebėjimų miestas pradėjo tuštėti. Paskutiniai šaltiniai apie Petros miestą uolose minimi 12a. 1812 m.šveicaras mokslininkas su vietiniais beduinais atkeliavo į Petrą, kur netikėtai atrado puikiai išsilaikusio miesto liekanas bei pranešė apie jas visam pasauliui. Nuo 1985 m. Petra įtraukta į Unesco paveldo sąrašą. Laikoma vienu iš naujojo pasaulio stebuklų.
Pastovėję prie nemažo patikrinimo eilės langelių, kirtome sieną. Petroje, Igno laimei, temperatūra tesiekė 15 laipsnių. Raudoniosios uolos iš tiesų įspūdingos. Keista, kad taip gerai išliko per tiek amžių. Vingiuojančiu 6 km ilgio keliuku tarp aukštų kalnų su gide keliavome ir grožėjomės atsiveriančiais senojo miesto vaizdais.

Laikau dramblį už straublio:

Spalvotosios uolos:

Labas rytas
Pas mus sninga
Tai kaip margučius reikės ridenti?
Aist,ačiū, vaizdai gniaužia kvapą, įspūdinga
Viskas, lekiu darbelin.O jūs eikit marginti kiaušinių
Šponkiuk, kiek katukų dar atsirado?
Pamenu mes suleisdavom kazka, kad skatintu gimdyma, deja, tai buvo taip seniai, kad nebepamenu pavadinimo.
Kazi kaip ten katuke.
Aist, koks puikus pasivaiksciojimas po senovini miesta
Konservai? Kokie konservai? Skumbre tomatu padaze? Ne.. nemaciau...

Brukne, psiilgom pasiilgom, bent jau as pasiilgstu visu, kurie netiketai isnyksta ir nebepasirodo