Ilgų dar metų Vejui! Tegul ligos nepuola ir džiugina savo šeimininkę!
Aš tokiam pasaulio Šeltistu klube esu tai ten kelia foto šuniukų gimtadienio ir nemažai švenčia 17, 16 tai taip gera kad jie tokie ilgaamziai ir džiugina šeimas
Sveikos, mielosios!
Viską perskaičiau ir pasigėrėjau mažučiais.
Mes vakar palikome Jeruzalę ir važiavome link Negyvosios jūros. Stojome Ein Gedi parke- oazė dykumoje, kur galima pasivaikščioti, pažiūrėti krioklius, pažiūrėti belakstančius uolomis vietinius kalnų "ožius"- ibex vadinasi. Tiesa, tie kriokliai tokie juokingai maži, bet gi dykuma, ko norėti. Temperatūra siekė 40 laipsnių. Ignas nepakelia karščio, todėl sakė, kad nekenčia žydiško oro ir mintyse tikriausiai siuntė mus necenzūriškai toli toli. Po to važiavome į Masados tvirtovę. Tai ant uolos pastatyta pilis, kuri įžymi tuo, jog joje slėpėsi žydų sukilėliai. Romos kariai persekiojo žydus ir puolė Masadą, tačiau galų gale įsiveržę į pilį rado nusižudžiusius visus maištininkus. Jie pasirinko mirtį prieš vergiją.
Tuomet atvykome į viešbutį ant Negyvosios jūros kranto. Negyvojoje jūroje druskingumas 34 % ( Baltijos jūroje 1 %). Vanduo tirštas kaip aliejus ir kelia žmogaus kūną kaip oro pripūstą balionėlį. Maudytis rekia atsargiai, kad nepatektų nei lašas į akis ar burną. Rapolas palaižė lašelį, druska degino liežuvį, ilgai spjaudėsi po to. Viešbutyje galima maudytis pašildytame iki 38 laipsnių negyvosios jūros vandens baseine, bet mes, žinoma, ėjome natūralion jūron.
Šiandien ryte dar kartą įlindome Negyvojon jūron ir išvykome tolyn. Link Eilato. Pakeliui sustojome aplankyti Timnos parko. Tai 4000 metų senumo ( seniausios pasaulyje) vario kasyklos. Su nuostabios rausvos spalvos uolomis. Man labai buvo gražu kopinėti tomis uolomis. Ir temperatūra padoresnė buvo- tik 30 laipsnių. Ir truputį lietutis pakrapnojo. Tik toks murzinas- krenta lietaus lašeliai, bet jie su smėlio priemaišomis.
Vakarop atvykome į Eilatą. Nepatinka man šis miestelis. Netvarkingas, apleistas, žodž, ne mano. Ryt važiuosime į Jordanijos Petrą. Daug tikiuosi iš šios kelionės.
Kažkodėl nekelia nuotraukų, gal silpnas wi-fi, bet dar pabandysiu.
Busy - nužiūrėjau tavo salotas FB
skaniai atrodo
Ilganosiuką Vėjuką - su gimtadieniu
dar daug ilganosiškų metų linkiu
Aist - vai kaip ačiū už pasakojimą
tiesiog dūšiai atgaiva
Petra tikiu, kad nenusivilsi, tad linkiu įspūdingos dienos rytoj
-4, bet saule lenda
Aist, lauksiu nuotrauku
Su gražiu saulėtu rytu
Nors pašalę, balutės užtrauktos, visur balta, bet saulė šviečia.Dienos pradžia graži
Aist, kaip įdomu skaityti tavo reportažus. Daugiau ir tik daugiau rašyk.
Labas rytas
Vilniuje irgi saulytė šypso
Labas rytas,
Koks gražus pas mus rūūūūkas
Šokoladinį ilganosį su gimtadieniu
Temperatūra siekė 40 laipsnių. Ignas nepakelia karščio, todėl sakė, kad nekenčia žydiško oro ir mintyse tikriausiai siuntė mus necenzūriškai toli toli.
Palaikau Igną.
Argi čia atostogos? Kankinimų kamera
Grybas:

Vario kasyklų spalvos:

Užlipau!

Plūdurai:

Dabartinio viešbučio administratorius Sunny's:

Labas rytas, šiandien toks rytas, kur gailėjausi, kad nepasiėmiau fotiko
Dėl katulės, vakar ja pagavo, ketino ryte nuvežti pas vet ir tada atvežti man į globą. Bet per naktį jį pradėjo gimdyti, šiuo metu berods dar gimdo. Tai pas vet jau nebevešim, o po darbo gaunu katę su naujagimiais.