Diinką, jau vėl kažką radai? Labai gražus grožis
Erode, geriu, bet nelabai sąžiningai
Jau nurimo, bet, įtariu, Velykos sujaukė man skrandį... gal ir dėl to galva nekokia... man taip būna
Sveikos
Šponkius mamulė kokia jauki
svajonių katė
Diinkos kukulaičiai
, o paskutinis ar paskutinė darbinikė, -as
Erendir, apkabinu. Aš šiąnakt nuo tokio klaikaus galvosopio pabudau, vos iki vaistų nušliaužiau. Matyt oro slėgis šokinėja ir užspazmavo kokia kraujagyslė. Bela ir aš dėkavojam už peliuką
vis dar
vakar Belissima sėdėjo ir kniaukė vakare prie vaikų durų, galvojau į jų kambarį nori. Atidariau duris..figuški..sėdi carevna miaumiaumiau. Nu ką, visaip kaip ją monijau, kol supratau, kad už sofos tavo pelius užkritęs ir jį skubiai nadobna izvleč, nes carevna izvolits žaists
Negaliu po švenčių atsigaut. Darbų melejonas i nieka nespėju
Labas vakaras,
Visi vardai iš Z labai sudėtinga...maišosi, aš sugalvojau- Zubdukai - Dūkas- rainas, Ūkas- juodas, Unda- raina, o ketvirtai juodukei nesudėlioju....padėsit ?
Dzuna? Zuka?
Šponkiukas jau geriausią variantą turi. ![]()
Erendira, žiauriai baisiai užjaučiu.
Erode, o Kingui kas su karūna nutiko? Ar čia jau senatvinis marazmas?
Belutė nabagėlė nesuprasta... Aiškini aiškini tiems būrams "nugi išlaisvinkit mano biznį iš biurokratijos gniaužtų", o tie kažkodėl durimis girgždina ir akimis varto...
Aist, ar jau atšilai?
Taip, atsišildėm namus. O darbe po atostogų, sakyč, net karšta buvo.
Po darbo dar šventinė/virtuvinė karšta vakarienė laukė ( mažyliui Rapolui šiandien, ups, jau vakar, 15 metų stuktelėjo). Draugai trumpam užbėgo jaunuolio pasveikint. Kur jau ten sušalsi, kai veiksmas vyksta.
Šponkiaus katės mielutės Miuros net pavydu. Diinkos darbštuolis pilkius labai mielas mažylis.
Labanakt visoms!
Magnuna, geros kelionės!
Sveikos iš pat ryto
Vis tiek šalta, -4 dabar pas mus.Bet jau kyla saulytė, diena bus graži.Kad tik vėjo nebūtų ![]()
Mergytės, jūsų skaudančioms galvytėms po
Gal oras tai bjauriai veikia.Man tai nuo vėjo galva pradeda pleškėti ![]()
Diinka, jei šis pilkulys dar be vardo, lai būna Dūmas. O jei čia panelė - Migla.
Aist, sveikinimai mažiukui ir mamai
![]()
Lapyn, tu 100 proc. teisi ![]()
Šponkiau iš vienos pusės pykstu ant savo namiškių, kad jie netolerantiški antros katės idėjai, bet iš kitos pusės, jei kas man leistų, tikriausia pas mane būtų n-toji antra katė
tsakant geometrinė kačių progresija.
Iš z vardas Zara, Zinka, Zula, Zipė. Berniukiškas Zoro ![]()
Labos,
aš irgi prisidedu prie skaudančios galvos turėtojų.... man jau daugiau, kaip savaitę tai skauda, tai neskauda
o dar dičkis apsirgo.... vakar bėgo krosą už mokyklą ir grįžo su temperatūra
mažoji turi eiti į "Darom", tai žinoma, pirštinių pradėjo ieškoti šįryt
ir visi kalti, kad neranda....
o dar telefoną namie palikau....
nu kas per.....
o bet tačiau - viskas bus gerai
Aist mažyliui