Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nikuna :4u: Viskas praeina ir tai praeis.

Maniškės irgi mėgsta paieškot paskutinę minutę. Su tom pirštinėm irgi nors užsipirk jų dėžę, nes : maaaam, šiandien pirštinių reik, mane užmuša :D

Atsakyti

Gieliux  :friends:  ir dar pareiškė: o kas jas visas sunaudojo? 

Atsakyti

Maniau kad tai išaugama su pirštinėm :) Nes mano abu mažyliai sugeba pamesti prisiutas privirintas ar dar kaip pritaisytas pirštines, arba namie jas kažkas vagia , tikėjausi kad užaugs apsirūpins patys, kad rankos nešaltų, panašu kad ne :D

Atsakyti

Šeštadienį Thomas Philipps 20 proc. nuolaida viskam. Eisiu šieno pirkt paršui. O kačių kraiką gal kas bandė iš ten?

Atsakyti

O kačių kraiką gal kas bandė iš ten?

Aš bandžiau ir tebenaudoju. Tą molinį. Privalumas - labai draugiška piniginei kaina. Sušoka normaliai. Trūkumas: dulka kaip žvyrkelis per karščius. Aš jį pamaišau su bentonitiniu per pusę, gerokai mažiau tų dulkių. Kita vertus, kai kačių wc pas mus negyvenamoj patalpoj, tai man tos dulkės nebaisiai trukdo. :) 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 04 19, 22:41)
<p>Labas vakaras,</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="diinka" data-cid="71577348" data-time="1492584567"><div><p>Visi vardai iš Z labai sudėtinga...maišosi, aš sugalvojau- Zubdukai - Dūkas- rainas, Ūkas- juodas, Unda- raina, o ketvirtai juodukei nesudėlioju....padėsit ?</p></div></blockquote><p>Dzuna? Zuka?</p><p>Šponkiukas jau geriausią variantą turi. smile.gif</p><p>Erendira, žiauriai baisiai užjaučiu. 4u.gif </p><p>Erode, o Kingui kas su karūna nutiko? Ar čia jau senatvinis marazmas?  biggrin.gif </p><p>Belutė nabagėlė nesuprasta... Aiškini aiškini tiems būrams "nugi išlaisvinkit mano biznį iš biurokratijos gniaužtų", o tie kažkodėl durimis girgždina ir akimis varto...  rolleyes.gif </p>

Kingo karūna didžiausia iš visų. Pjauna Tašę daba. O Nikutė jau vaikštinėja, bet koją stato negražiai, labai kažkaip blogai ją lenkia. Nežinau, kaip toliau bus. Mačiau su toršeru ėjo lakti. Cha.
Rytoj išiminėsime siūlus.
Kingas laksto su Fogi dabar žaidžia - griauna namus beveik.
smile.gif
Atsakyti

Šeštadienį Thomas Philipps 20 proc. nuolaida viskam. Eisiu šieno pirkt paršui. O kačių kraiką gal kas bandė iš ten?

Kažkokį bandžiau, man nepatiko. Bet čia bandžiau gal prieš porą metų.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 20, 07:58)
<p>Merginos nesidrovėkit, jei kas norit šitos meilios katytės, tai padovanosiu biggrin.gif Galiu ir su kačiuku smile.gif</p>

Šponkiau
, o tau ji netinka?
blink.gif
Atsakyti

Labos, 

Man Thomas phillips kraikas (kur diiideliuose maišuose), tai super greit pasmirsta. Maxima favorit geresnis. O dar geriau medinės granulės.

Atsakyti

Šponkiau, o tau ji netinka?
blink.gif

Man tai ji tinka, bijau, kad Bugi ji netiks. Bugi suaugę kiti katinai milžinišką stresą kelia. Kol kas kitos katės nesupranta, kad namuose yra kita katė. Nesakau ne, bet negaliu sakyti ir taip.

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 12 23, 22:00)
<p>Grikis bando tilpti į dėžutę ir išskristi kartu su mamka
</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p>

Gal kas zino ka daryti kai naujegimiai kaciukai turi blusyciu? Kada galima juos naikinti ir kaip?
Atsakyti

Gal kas zino ka daryti kai naujegimiai kaciukai turi blusyciu? Kada galima juos naikinti ir kaip?

Kiek jiems laiko? jei tikrai naujagimiai, nieko nedarykit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 balandžio 2017 - 12:29