Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gal kas zino ka daryt kai naujegimis kaciukas turi blusyciu? kaip jas isnaikinti? ar dar neperjaunas?
Atsakyti

Kraikas iš Thomas Philipps  man nepatiko, tik jau nebepamenu kodėl  :D 

Atsakyti

Blusos naikinamos ir mamai ir kačiukams.Manau, šiuo atveju, mažyliams nieko daryti negalima.Tiesiog per maži.Gal Diinka ką protingiau patars.

Ir dar, eretiškas klausimas.Galima į jį neatsakyti.Kokiomis sąlygomis laikomi gyvūnėliai? a045.gif

Atsakyti
Kraikas iš ThP nepatiko ir mūsų šeimynai - dulka, prastai sušoka, to pasekoje atsiranda kvapelis... 4u.gif
Atsakyti

Supratau dėl TP kraiko, nepirksiu. Ačiū, merginos. O dėl blusų, gal kokios yra natūralios priemonės.

Atsakyti

Viskas praeina ir tai praeis.

Sveikos  :4u: 

Aš kaip tik užvakar su Rapolu apie "viskas praeina" kalbėjau. Po atostogų jautėsi priešmokyklinė įtampa sūnums, priešdarbinė- mums su vyru. Sakau, praeis, nes viskas praeina. "O yra kas nors, kas nepraeina?",- klausia Rapolas. Pirma mintis, šovusi man galvon:" Mamos meilė savo vaikui niekada nepraeina." Taip ir pasakiau.  :) 

Atsakyti

Mamos meilė savo vaikui niekada nepraeina." Taip ir pasakiau.  :)

Tobulai pasakei, net nėra ką bepridurti. :4u:

Atsakyti

[b]Apusiuk[/b], sveikinu su Tavo vienatinio sūnaus 13-uoju!  :4u:  

Ainu šįkart pas tetules atsisakė ėsti mano nuvežtą sausą. Jai, aišku, reikia laiko persiorientuoti į maitinimo kelis kart dienoje pagal grafiką režimą. Namie būna nuolat padėta sauso. Bet įprastai ji greit pagauna naują sistemą, ne pirmąsyk ten vieši. Šįsyk, pasak tetų, visiškai neėdė. Giminaitės labai atsakingos, lėkė vaistinėn 20 km pirkti kitos rūšies sauso mano katei, kurį Ainu jau teikėsi ėsti. Tetos padarė išvadas, kad maniškis sausas blogos partijos tikriausiai, gal koks sugedęs. O aš kaip tik naują maišą to "Canidae" buvau parsisiuntusi, na, ką aš žinau, galvoju, reiks mest lauk, jei jau blogas. Nusipirkau "ant smūgio" naujo Canagan. Bet senojo "blogojo" Canidae dar lėkštelėn pripylusi palikau. Žiūriu, žiūriu nagi ėda Ainu jį. Taip ir nesupratau, kodėl pas tetules mano katė buvo bado streiką paskelbusi.  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 20 balandžio 2017 - 15:46

Sukaktuvininkų mamoms valio!

Atsakyti

Belos maistas :D jei pavyks įkelt naujoj versijoj

Priedas  2017-04-19 20.29.00.jpg   101,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 20 balandžio 2017 - 16:27
Gielux, man atrodo maistas atitinka visus UAB BelPedro standartus biggrin.gif
Atsakyti

Erendira, kaip tavo galvos skausmas?

Belos dubenėlio turinys tobulai subalansuotas.

Šponkiuk, man Miurė labai limpa. Kažkaip net keista, kad širdį traukia ši baltaletenė juodukė. Gal, kad studentė būdama turėjau tokio pačio spalvinimo katiną Borą. Tiesa, man jis buvo tobulo meilumo, bet kitiems- kovinis. Tačiau dar negaliu pasiryžti antrai katei. Čija sensta, prasidės ligos/rūpesčiai. O ir veiksmo pas mus namie netrūksta, nesu tikra, ar dar man liktų laiko papildomiems nagų karpymams, skiepams, gydymams pagal poreikį ir kt.reikalams. 

Po pabuvimo kaime, galų gale gyvūnai sutvarkyti. Čija išmaudyta ir iššukuota, nes kaime šunei tiesiog privalu apturėti purvo vonias. Ainu- patobulintas savaime išsivalančio gyvūno modelis- grįžusi namo intensyviai prausiasi pati ir maždaug per dvi dienas tampa nebe pilkai pilka, o pilkai balta. 36 nagai nukirpti. Ainu sąvėlos iš užausių ( įtariu, šunys tuos dredus jai sulaižė) iškirptos, kailis iššukuotas. Čija gavo Nexgard tabletę nuo blusų/erkių/kirminų. Ainu sulašinta ant keteros Broadline pipetė su tirpalu nuo blusų/erkių/kirminų. Ką gi, galima atsikvėpti. 

Atsakyti