Lapyna, Diablo jau daugiau nei savaitės amžiaus , tai pats tas jau atsimerkti
Užjaučiu dėl galvos skausmo, pati labai dažnai jį turiu, tai puikiai suprantu.
Apus, su gimtadieniu tave
Aš šiandien dirbu sename darbe, paprašė pavaduoti. Taip keistai jaučiuosi senoje savo vietoje, net savotiškai pasiilgau
Šiandien Mėta nuo 6 ryto nutarė, kad man jau gana miegoti, miauksėjo nesvietiškai už durų, kai neapsikentusi įsileidau tai pradėjo žaisti , mėtyti tai kas ant stalo, draskyti lovą (ko jai neleidžiu)ir t.t.
Pas mane durelių į wc nėra, visada laikom neužtrenktas duris. O užsakovams esame keletą kartų įdėję gamindami duris.
Diablo
Labas
Mėta, aiškiai,- Ainu sielos draugė. Toji irgi apie šešias už mūsų miegamojo durų solo koncertą šįryt surengė. Tokį polifoninį, apimantį daug tonacijų, su bliuzo ir džiazo elementais. Griebiau nuo spintelės pirmą pasitaikiusį informacinį bukletą ( kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo lengvasvoris dvilapis turistinis Siguldos bukletas) ir išlėkiau "pasveikinti" solistės. Bėgo padalkas pasikaišiusi laiptais žemyn nuo manęs. Bet kai tik grįžau lovon, Ainu grįžo bisui. Čia mano vyras su "Iliustruotu mokslu" kaip patrankos sviedinys išlėkė iš miegamojo katės mokyt. Kažkaip matyt vyro mokymo metodai Ainu pasirodė įtikinamesni, taigi koncertas buvo nutrauktas, klausytojai lovose palaimingai apsivertę ant kiti šono smigo kitai serijai šeštadieninio ryto miego. Tik vyras, deja, nebeužmigo.
Šponkiuk, užjaučiu dėl sapnų
Aš kai siaubiakų negaliu pakęst, tai mane tokie sapnai išmuštų iš pusiausvyros ilgam. ![]()
Mane prižiūri, ar teisingai maudausi:
image.jpeg 544,05KB
0 Parsiųsta kartų
Man vėl galva naktį plyšo. Kada gi tie orų kataklizmai pasibaigs.
Mikos žvilgsnis: tu ten savo noru!? Tikrai tikrai, savo?!!!!
Ruste, žadėjau tau šį savaitgalį užvežt tuos siūlų likučius, bet su galva niekaip nesusitvarkau, o šiandien dar ir darbe, tai nežinau, jei per vakarą viską surinksiu, tai ryt, bet jei ne, tai tadu kitu savaitgalį.
Zaiza nieko netikrino ir nekontroliavo. Ji atėjo ir išdidžiai užsiėmė pozicijas:
image.jpeg 568,21KB
0 Parsiųsta kartų
Kas ten su jūsų galvom pasidarė
Gielux, kad viskas su Tavo galva pagerėtų!
Mika:" O tai štai kaip tu atrodai be kailio!"
Zaiza:" Aha, sese, sakiau tau, kad mūsų mamka iš tikrųjų yra Kanados sfinsų kilmės."
Mika: "Kažin, o ten tikrai taip gerai?"
Zaiza: "Kvaiša tu... Va ČIA tai gerai!" ![]()
Jos man truputį panašios į Mikę Pūkuotuką (stabili, truputį nevėkšliška Zaiza) ir Knysliuką (nedrąsi, amžinai kažkuo susirūpinusi Mika).
Norėjau pasėti kviečius iš naujo. Žemė taip suplūkta, kad su žirklėmis vos prakrapščiau
Daredi, dirbi su durimis? Mums reiks 8 durų šiais metais ![]()
Aha
Kiek daug Mikos ir Zaizos dialogo variacijų
Labas
Kai šitoks vėjas viesulinis, kur ten galvos neskaudės. Bet šiandien jis man padėjo labai..Susiruošiau savarankiškai Darom daryti.Nors šiukšles apie gyvatvorė sugalvojau susirinkti.Nueinu su maišu, žiūriu nei vienos nėra, vėjas visas nunešė.Taip ir baigėsi mano akcija.
Zaiza, kad karališkai guli.Lapyna, pleduką po šoniuku padėk, matai kieta katytei
Mannuna kačių wc laiko spintoje, o spintos duryse anga.Labai liuks atrodo.Parlėks iš atostogų,paaiškins aiškiau.
Nuoširdžiai džiaugiuosi,kad Aist ne mano kaimynė. Aš keliuosi prieš šešias.Ir einu kavos reguliuotis. Ot, gaučiau kupron nuo abiejų, o gal net tapkėmis apmėtytų