Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aha biggrin.gifPradžioj tau reikės lauko pagrindinių, o po to jau vidinių. Kaip sakoma "milosti prosim" mirksiukas.gif Kiek daug Mikos ir Zaizos dialogo variacijų bigsmile.gif

Mums tik vidinių,  lauko jau stovi :)

Ir šiaip prisipažinkit,  kas dirbat užuolaidomis, baldais. Galvoju,  ko dar reikia :D ai ir gal ESO kas dirbat, paragintumėt, kad greičiau elektrą ir dujas atvestų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 22 balandžio 2017 - 13:04

Nuoširdžiai džiaugiuosi,kad Aist ne mano kaimynė. Aš keliuosi prieš šešias.Ir einu kavos reguliuotis. Ot, gaučiau kupron nuo abiejų, o gal net tapkėmis apmėtytų :lol:

Jei už mano miegamojo durų rėkautum, tai jau tikrai gautum.  :D  neseniai, kaip jau rašiau, savaitę pas mus gyveno draugė iš Australijos. Tai jos vidinis laikrodis sunkiai persiorientavinėjo lietuviškose platumose, plius 9 kengūriškos valandos prisidėdavo. Vakarais lūždavo, naktį prabusdavo. Žodž, panašiai nuo ketvirtos paryčių eidavo kavos virtuvėn darytis. Bet mes miegame antrame aukšte, o virtuvė, svetainė pirmame, taigi visiškai netrukdydavo. Ir šiaip man nėr problemų prabudus vėl užmigti, bet mano vyras jautriamiegis. 

Atsakyti
Šponkiuk, o kokios laukinės stovi? Man šiaip įdomu, kokias statybininkai sumontavo namo pardavimui be šeimininkų?

Pagaliau ir mano šeštadienis išeigininis prasideda biggrin.gif
Atsakyti

Šponkiuk, negi Hipė taip nutuko, kad šitaip suplūkė? :D

Ir šiaip prisipažinkit,  kas dirbat užuolaidomis, baldais. Galvoju,  ko dar reikia  :D

Iš baldininkų galiu parekomenduoti nebent tuos, kurie mums virtuvę gamino. Jie iš Daugų, tai ir kainos pas juos nevilnietiškos. :) Bet jei jūsų virtuvė ne tokių baisulinių išmatavimų, tai  galit ir vietoj pasiieškot. 

Dar iš tų, kurie pas mus ką darė, galiu rekomenduoti laiptininkus ir trinkelių klojėjus. Taip pat ukrainietis, kuris pas mus prieš 2 sav. lauko laiptų konstrukciją virino, man patiko. Labai švariai ir kruopščiai dirbo, jokių šiukšlių po visą kiemą, jokių nuorūkų (visai nerūkantis). 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 balandžio 2017 - 13:51

Šponkiuk, o kokios laukinės stovi? Man šiaip įdomu, kokias statybininkai sumontavo namo pardavimui be šeimininkų?

Pagaliau ir mano šeštadienis išeigininis prasideda biggrin.gif

Na jos tokio tipo kaip langai. Jie duris ir langus sustatė (langai atitinkantys A klasės namų reikalavimus). O šarvinių durų ir nedėtume,  vistiek eitų pro langus,  juolab, kad yra langų iki žemės svetainėje.  Dėsim signalizaciją. Va gal kas pardavinėjat signalizacijas? Nes jau reikia supirkinėti,  kad elektrikas galėtų išvedžioti :)

Atsakyti

Šponkiuk, negi Hipė taip nutuko, kad šitaip suplūkė? :D

Iš baldininkų galiu parekomenduoti nebent tuos, kurie mums virtuvę gamino. Jie iš Daugų, tai ir kainos pas juos nevilnietiškos. :) Bet jei jūsų virtuvė ne tokių baisulinių išmatavimų, tai  galit ir vietoj pasiieškot. 

Dar iš tų, kurie pas mus ką darė, galiu rekomenduoti laiptininkus ir trinkelių klojėjus. Taip pat ukrainietis, kuris pas mus prieš 2 sav. lauko laiptų konstrukciją virino, man patiko. Labai švariai ir kruopščiai dirbo, jokių šiukšlių po visą kiemą, jokių nuorūkų (visai nerūkantis). 

Na virtuvė už tavo mažesnė, panašiai,  kaip pas Aist dydžio,  tik kad sujungta su svetaine. Laiptų nereiks, 1aukšto namukas.  Trinkeles ir plyteles MB su tėvu dės. Dazytojus turim. Realiai neturim virtuvinio dar nužiūrėję,  sofkės svetainei, durų. Daugiau kaip ir nužiūrėję viską :) Šiandien buvom, tai deda putplastį ant žemės,  ruoš grindinį šildymą ir betonuos. 

Atsakyti

Ačiū visom už sveikinimus 😜 Man tinka ir Judo medis, bil žydi ir šilta 😝

Sėdziu su savo vyrukais Rygoj, pabegus nuo gimtadienio 🤣 

Taip jau gavosi kad mano ir mazo gimtadieniai šalia :) dazniausiai mano nieks ir nešvenčia 😎 

Gufa namie su aukle 😇

Atsakyti

Sveikos :4u:

Apus, su gimtadieniu :4u:

Diablo koks nerealus :wub:  

Atitrūkus stipriai, vakare paskaitinėsiu, kuom gyvenat :ax:

Pas mus naujienos - po maždaug savaitės turėsim naują šeimos narį - cvergiuką :wub: juodas su įsidabriu :wub: Tai gyvenam laukimu dabar :rolleyes:

Sako, brolį turėsiu...

97376f02cc730857cf86d7347ab56c17808.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 22 balandžio 2017 - 16:36
QUOTE(Daredi @ 2017 04 22, 13:43)
Aha biggrin.gif Pradžioj tau reikės lauko pagrindinių, o po to jau vidinių. Kaip sakoma "milosti prosim" mirksiukas.gif

O tik durim užsiimat? ax.gif
turiu klausimą, ar į tokias vidaus duris (greičiausiai iš senukų) pavyktų įstatyti kačių dureles?
Priedas  9.jpg   9,23KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Baukide kokios naujienos! Kad lengvai ir greitai priimtų naują šeimos narį Kelvis :) Įsivaizduoju koks jauduliukas :) 

Atsakyti

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 22, 15:29)
Na virtuvė už tavo mažesnė, panašiai,  kaip pas Aist dydžio,  tik kad sujungta su svetaine. Laiptų nereiks, 1aukšto namukas.  Trinkeles ir plyteles MB su tėvu dės. Dazytojus turim. Realiai neturim virtuvinio dar nužiūrėję,  sofkės svetainei, durų. Daugiau kaip ir nužiūrėję viską smile.gif Šiandien buvom, tai deda putplastį ant žemės,  ruoš grindinį šildymą ir betonuos. </p>

bet tai kokie greituoliai! Mes turim virtuvinį išsirinkt, buitinę techniką nusipirkt ir vonią bent pasistatyt... o laikas spaudžia... Išsirinkau tik šaldytuvą ir indaplovę... visa kita dar svarstymuose...

QUOTE(Apus @ 2017 04 22, 16:43)
<p>Ačiū visom už sveikinimus 😜 Man tinka ir Judo medis, bil žydi ir šilta 😝</p><p>Sėdziu su savo vyrukais Rygoj, pabegus nuo gimtadienio 🤣 </p><p>Taip jau gavosi kad mano ir mazo gimtadieniai šalia smile.gif dazniausiai mano nieks ir nešvenčia 😎 </p><p>Gufa namie su aukle 😇</p>

Su gimtadieniu! Skanaus latviško torto!
Aš tokį pokštą iškrėčiau vyrui - jo gimtadienis 9, o mažė gimė 11 dieną... Tai vyro gimtadienį irgi visi pamiršta...
Atsakyti

bet tai kokie greituoliai! Mes turim virtuvinį išsirinkt, buitinę techniką nusipirkt ir vonią bent pasistatyt... o laikas spaudžia... Išsirinkau tik šaldytuvą ir indaplovę... visa kita dar svarstymuose...

Vonia išrinkta, dušas irgi su vizija (tik stiklus dar nzn kur pirksim),  tulikai, kriauklės, spintelės, gyvatukai išrinkti. Visa buitinė irgi išrinkta, ta jau išrinkta dar pleriminarios pirkimo sutarties nepasirašius :D 

Miegamojo lova, spintelės, lempos irgi išrinktos :) virtuvinis irgi žinom kas ir kaip, tik kas pagamins dar nežinom. Bet mes kol dar įsikelsim :( priklausomi nuo kada elektrą atves,  nes prieš pastatant kažką vertingesnio reikia signalizaciją įsivesti.

Atsakyti