Kurmiukas Diablo
Na, Judo, tai Judo. Gražiai gausiai žydi. Kaip aš jau noriu, kad ir pas mus viskas sužydėtų. Kad uostyt kvėpint būt galima, kai "giria nosį trina". Saulės, šilumos, spalvų.
Sveikinimai gimtadienius švenčiantiems
Diablo, tai tos juodukės vaikutis?
Ten ne joks Judo medis, o bugenvilija.Pas mus tik oranžerijoje augtų, ten laisvėje kaip bujoja.
Šitoks klimatas mane žudo
Tuoj eisiu praustis ir keliausiu į Miegonis, kažkokia sunki diena pasitaikė.
cat_fur_coats.jpg 175,04KB
1 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
Šiandien aš su galvasopiu. Jau nuo vakar. Šitas perpūstas oras man stogą rauna. ![]()
Šponkiuk, Diablo tikrai nugriuviminis
O akytė ne per anksti atsimerkė? Ar čia normalu? (niekad nesu turėjus naujagimių murklių).
Edule, durelių neturime. Kačių wc iškraustytas į nenaudojamą patalpą (buvęs priepirtis, dabar neįrengtas), ten beveik niekas nevaikšto.
Tas Judo medis/ bugenvilija iš pirmo žvilgsnio man pasirodė panašus į vešlią azaliją.
Pas belgus kai kur jos užaugdavo iki įspūdingo dydžio. Bet greičiausiai ne, nes lapai kažkokie kitokie.
Zaiza okupuoja kriaukles. Mūsų praustuvės tapo jos mylimiausiais guoliukais. Apatinio wc kriauklė jau seniai įsisavinta, dabar jau išgulinėja ir miegamojo kriauklę. Tik ateik ten ko nors - Zaiza šmakt į įdubimą ir vartosi, letenėles prausiasi. O kaip man snukutį nusimazgot?
![]()