Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kurmiukas Diablo  :wub: 

Na, Judo, tai Judo. Gražiai gausiai žydi. Kaip aš jau noriu, kad ir pas mus viskas sužydėtų. Kad uostyt kvėpint būt galima, kai "giria nosį trina". Saulės, šilumos, spalvų. 

Atsakyti

Sagyt, o fb Mumio portretinė foto?

Atsakyti

Ujetauuuuu koks karapūzinis Diablo :wub:

Apus, su gimtadieniu

Atsakyti

Kuri kur S.M. Photo? Jo ten Mumis, turės būti ir daugiau jis reklamuos lietpalčių kolekcija  :4u: 

Atsakyti

Sveikinimai gimtadienius švenčiantiems :4u:

Diablo, tai tos juodukės vaikutis? :wub:

Ten ne joks Judo medis, o bugenvilija.Pas mus tik oranžerijoje augtų, ten laisvėje kaip bujoja.

Šitoks klimatas mane žudo :blink: Tuoj eisiu praustis ir keliausiu į Miegonis, kažkokia sunki diena pasitaikė.

Atsakyti

Apus, su gimtadieniu!

Prisiduodu, galvos nebeskauda, ta proga atidaviau biškį kraujo  :rolleyes: 

šponkiau, nualpau, išsliydžiau, Diablo - PUIKENYBĖ  :wub: 

Atsakyti
Diablo?! wub.gif wub.gif wub.gif
Ir net merkiasi po truputį!

Va kokią mintį radau ieškodama durelių:
Priedas  cat_fur_coats.jpg   175,04KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti

O aš nuo vaistų ir džiaugiuosi ir košmarinuosi :) Pulsas nebeužkyla. Bet jau sapnai sapneliai  :oh: Neklausanti savarankiška auto kaip iš filmo "Kristina", šuo žudikas, robotas siurblys žudikas, o šiąnakt nukankinti šunys. 

Atsakyti

Edule, nesutiksiu su foto užrašu. Na tebūnie pas Bela cheap , bet jau Ainu coat'as visai expensive :D

Šponkiuk, gal gi praeis :unsure: :4u:

Pritariu Listejai, man irgi pasirodė, kad ten bugenvilija. Tiesa kaip atrodo tas Judo medis neįsivaizduoju.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 balandžio 2017 - 21:40

Labas rytas,

Šiandien aš su galvasopiu. Jau nuo vakar. Šitas perpūstas oras man stogą rauna. :oh:

Šponkiuk, Diablo tikrai nugriuviminis :wub:  O akytė ne per anksti atsimerkė? Ar čia normalu? (niekad nesu turėjus naujagimių murklių).

Edule, durelių neturime. Kačių wc iškraustytas į nenaudojamą patalpą (buvęs priepirtis, dabar neįrengtas), ten beveik niekas nevaikšto.

Tas Judo medis/ bugenvilija iš pirmo žvilgsnio man pasirodė panašus į vešlią azaliją. :ax:  Pas belgus kai kur jos užaugdavo iki įspūdingo dydžio. Bet greičiausiai ne, nes lapai kažkokie kitokie.

Zaiza okupuoja kriaukles. Mūsų praustuvės tapo jos mylimiausiais guoliukais. Apatinio wc kriauklė jau seniai įsisavinta, dabar jau išgulinėja ir miegamojo kriauklę. Tik ateik ten ko nors - Zaiza šmakt į įdubimą ir vartosi, letenėles prausiasi. O kaip man snukutį nusimazgot? :rolleyes:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 balandžio 2017 - 07:20

Lapyna, kaip kaip nusimazgot?! Kaip katei! Sausuoju būdu! :D

Atsakyti

Gielux, man tas cheap irgi užkliuvo. Bet jį išmetus mintis faina :)

Atsakyti