Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šaunu, kad Friskutė atsigavo, kaimynės katulė dar nė metų neturi o jau be dantukų , kažkokia liga, tai smulkius grudelius ėda ir aišku guliašiukai.

Baukide aš tai neslepčiau šuniuko, gal nagus tik apkarpyčiau, vistiek juodas gražuolis turės susitaikyti, kad namie konkurentas atsirado o ir šuniukui reikės susitaikyti su katinu :D Cvergai gana smalsūs tai manau greitai aplėks visus namus, apuostys visus kampus  :) 

Atsakyti

man labai patinka cvergiukai  :wub:  :wub:  :wub: 

Tai ačiū, Rariuk, matau nežadna esi  :clap: 

Atsakyti

Sveikos

Friskutei :4u:

Nikutė nukenksimo ir nublusino du neaiškius žvėrius ir vietoj padėkos..pasipiktinimas?! nu vobščeeeeeee :blink: :D 

Atsakyti

Friskutei užuojauta dėl dantų :4u: 

Mano katės naktį buvo gana ramios. Na, jei neskaitysim, kad Mika šiąnakt sugalvojo prigulti ne ant mano kojų, o ant mažiaus (mažojo monstro), kurio lovelė stovi šalia mūsiškės. Ir kai jis naktį pabudo į tualetą, tai šoko taip, kad išarė man vieną koją ilgom raudonom vagom... :rolleyes: 

Užtat Zaiza šiandien nusprendė palaikyti UAB'o veiklą ir prasieiti per padėklą su jau gerai paaugusiais pomidorais. Pora aplamdytų, vienas išverstas iš šaknų, dar vienas numestas ant grindų su visu vazoniku ir pasekmėm...

Be to, pranešu suinteresuotoms asaboms, kad gavau siuntinį iš zoopluso. Stebuklingą maistą padėjau aukštai aukštai su viltim, kad Mika jo kurį laiką neras. Bet ilgai tempti nerekomenduoju. :D 

Atsakyti
Ačiū už užuojautas Friskutei 4u.gif
Tikiuosi mano bedantei nesutrukdys gerai maitintis biggrin.gif
Atsakyti

Sveikatos Friskutei.

Baukide, jau tuoj tuoj :) Aš asmeniškai pirmą vakarą nepažindinčiau. tik pagal kvapą tegu sužino, kad yra daugia gyventojų.

Na, o mes su mb vakar susizgribom, kad iki galo neapmąstėm katinų šikano reikalo. Neturiu kur dėti jų tūliko. Jei statom į pagrindinę vonią, tai nepatinka, kad praviros duris matysis iš svetainės. Jei dedam durelės, tai svetainėje geriau girdėsis kaip kas nors naudojasi vonia ir t.t per tą išpjautą durų gabalą. Vienintelį variantą, ką sugalvojau, tai kur dėl židinio pastatėm papildomą sieną, ir prie tos sienos iš kitos pusės (koridoriaus edrvėje) stovės akvariumas, katinų lentynos. Tai variantas daryti spintelę katinų tulikui ir iki spintelės palei tą sumurytą sieną atvesti rekuperatoriaus oro ištraukimą, kad jei kažkuri pasinaudoja wc, mes svetainėje neužuostume to. 

Atsakyti

Šponkiuk, oro ištraukimas yra labai gera mintis. Bent jau mane erzina, kad pas mus nuėjus į rūsį, ten nosį kutena, ypač jei kuri katė šviežiai nuėjusi didelio. :oh:  O valyti n kartų per dieną nesinori.

Beje, parsisiunčiau iš zoopluso tokį indelį maistui/vandeniui, kur virš bliūdelio bokštelis su atsarga užsiverčia. Galvojau, nereikės sukti galvos, ar katės nevaikšto alkanos. Pradžiai pabandymui pastačiau jį pripiltą vandens... OPTIMISTĖ... :oh:  Apie kates galvojau, bet pamiršau apie linksmąjį dvikojį. Pirmiau nei spėjau susigaudyti, vanduo iš bokštelio išplaukė po visą kačių kambarėlį. Gerai, kad ten plytelės, o ne koks parketas. :rolleyes: Vandens likutis buvo supiltas į kitą dubenėlį ant kačių sausiakų. Burbėdama šluosčiau grindis ir ruošiausi sausiakų "sriubą" pilti į unitazą. Bet čia atėjo Zaiza ir puolė tą sriubą gelbėti. :D

Bet kuriuo atveju, artimiausius keletą metų mano "maisto automatas" gali būti naudojamas nebent prisuktas prie lubų. :D

Atsakyti

Lapyna, įmesk ką ten tokio nupirkai? 

Atsakyti

Oi, Šponkiuk, nieko ten blatno :D

7194_trixie_futterautomat_b_1.jpg

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 04 25, 12:16)
<p>Sveikatos Friskutei.
</p><p></p><p>Baukide, jau tuoj tuoj smile.gif Aš asmeniškai pirmą vakarą nepažindinčiau. tik pagal kvapą tegu sužino, kad yra daugia gyventojų.
</p><p></p><p>Na, o mes su mb vakar susizgribom, kad iki galo neapmąstėm katinų šikano reikalo. Neturiu kur dėti jų tūliko. Jei statom į pagrindinę vonią, tai nepatinka, kad praviros duris matysis iš svetainės. Jei dedam durelės, tai svetainėje geriau girdėsis kaip kas nors naudojasi vonia ir t.t per tą išpjautą durų gabalą. Vienintelį variantą, ką sugalvojau, tai kur dėl židinio pastatėm papildomą sieną, ir prie tos sienos iš kitos pusės (koridoriaus edrvėje) stovės akvariumas, katinų lentynos. Tai variantas daryti spintelę katinų tulikui ir iki spintelės palei tą sumurytą sieną atvesti rekuperatoriaus oro ištraukimą, kad jei kažkuri pasinaudoja wc, mes svetainėje neužuostume to. </p>

Labai puiki idėja, Šponkiuk. Nes vakare parėjus - ojojoj, kad bėgu valyti.
Atsakyti
Rariuko pomidoriukai kokie apetitni atrodo mirksiukas.gif

Lapyna, o visai fainas daiktas. O kaip ten dozuojasi vanduo? Kaip jis neišbėga visas (aišku, atmetam mažojo dvikojo sugebėjimus biggrin.gif )
Atsakyti

Negalėjau neįdėti (iš FB platybių):

18157193_1125149340930253_20461323186615

Atsakyti