Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:

Na ir naujienos pas Rustę :oh: , nei plaukti nei šaukti, kaip liaudis sako.

Azu, tavo mamytei daug daug :4u: sveikatos.Ačiū tau už pavasario vaizdus.

Špuliukei sėkmės. :4u: Šeimininkei irgi

Baukide, labai prašau įdėti šuniuko foto, na kai jau galėsi.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O as Baukides cucika FB maciau, grazuolis bus wub.gif

Ruste 4u.gif Na tu pati zinai uz ka balionas

Magnuselis siandien grizta is atostogu Paryziuje, laukiu nuotrauku issiziojusi 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

aš su klausimėliu... Zaiza po sterilizacijos pradėjo ėsti kaip badaujanti. Pampsta tiesiog akyse. Per mėnesį maždaug +300 g. Ar čia jau man sunerimti, ar atsiės ir nustos? Ji daug laka, nebus koks beprasidedantis diabetas?

Azu, sveikatos mamai :4u: 

Baukide, lauksim naujienų :bigsmile: 

Atsakyti

Sveikos,

Seniai pas Jus lankiausi... :rolleyes: 

Mes laikomės neblogai... Daug kas iš FB jau žinote,kad vėl globoje turiu šeimynėlę - katulę su 4 leliukais 2 savaičių amžiaus. Vadoje du juodi berniukai ir juoda,bei pilkai raina mergytės. Katulė jauki ir gera mamytė labai rūpestinga...

Katulė po sterilizacijos su viena dukryte gyvens greičiausiai kartu... :) 

Na,o mano katinukai auga gerai,Topsinas kaip visada nagliausias ir šūstriausias...

Na,o Ramzį šiandien vešime pas veterinarę tikslesniems tyrimams,dėl jo nusikasymo... Nes prieš mėn. kur buvo paskirti jam vaistukai -beveik nepadėjo...

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 04 25, 22:53)
biggrin.gif strioko visiems buvo. Dar ilgai prisiminsit, o ką Ieva sakė? Nenorėjo mažylių pasilikti ir nenustebo iš kur jie atsirado ?
O ją dar pasiimsit, kai vaikučius užaugins ?

Ieva gi būsimas veterinaras, tad labai atsakingai ji į visa tai žiūrėjo. Klausė kodėl šlapi (aš irgi šlapia gimiau?), džiaugėsi, kad Torė laižo kačiukus, domėjosi placenta (pasakiau, kad kačiuko namelis čia). Vat tik nepapasakojau iš kur tie kačiukai pas ją pilve atsirado biggrin.gif nes realiai ir pati nežinau (nu žinau, gi bet šiaip iš šoko būsenos jau nepasakojau to).
Ir paskui išvažiavus dar klausinėjo kur katė, kaip jaučiasi, gal dar yra kačiukų.
paskiau, kad ligoninėje pas gydytojus, kad ji saugi ir jai neskauda.

Pasiimsim būtinai, ji gi mūsų katė smile.gif kačiukai gi realiai irgi mūsų, bet padės išdovanoti prieglauda. Jeigu bus galimybė, pasiimsim su visais kačiukais anksčiau, kada tik bus galima transportuoti. Prieglaudai gi tiek kainuos stacionaras...
Atsakyti

Labuka,

Rustei  :4u:

Špulytei  :4u:

noriu cuciką pamatyt  :ax:

mano mažoji vakar buvo gyvūnų prieglaudoje (su klase) ir nusprendė, kad ji jau didelė ir vasarą eis ten savanoriauti   :rolleyes: gal bus, kaip Erendiros Rūta   :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 26 balandžio 2017 - 08:09
Lapyna, jei daug eda sausiako, tai ir geria daug. Bet jei enramu pasitikrink zinoma. O siaip esti kiek nori neduok, tikrai augs kaip ant mieliu. Kiara tokia pat, papmsta kaip erke. Riboju maista. Tutikas uz tat vaiksto vejo perpuciamas, nors eda daugiau uz visus

Nikun, a galiu vietoje Baukides parodyti savo ciucika? 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Iriuosi iš lėto iš darbų link saulės  :rolleyes: (jei kada pašviestų :hihihi:)

Baukide, bais sveikinu :4u: , ciūciką nužiūrėjau FB - labai mano skonio "šiurkštukas"  :wub: 

Zundyt, dideliausios judviem sėkmės su Špuliuke :4u: 

Rustės naujieną išgirdau viena pirmųjų (net galvą nustojo skaudėti, bo užklupo mane vaistinėje perkančią vaistus nuo galvasopio) - manau, viskas tik  gerą  :mirksiukas: 

Azu, seikatos mamytei :4u: . Ir gerai, kad pasirodei, jau buvau pasigedusi  :rolleyes: 

o čia draugės mergytei sukurpiau  :D 

0d5f90ddfe785b851c8b9a09b9fdb11d684.jpg

Atsakyti
okia grazi Lialka ir kaip dailiai nunerta wub.gif
Atsakyti
Erendira, ačiū, kad išklausei, man tuo menu labai reikėjo smile.gif

O lėlė superinė, man labai mielos tokios wub.gif
Atsakyti

Lapyna, jei daug eda sausiako, tai ir geria daug. Bet jei enramu pasitikrink zinoma. O siaip esti kiek nori neduok, tikrai augs kaip ant mieliu. Kiara tokia pat, papmsta kaip erke. Riboju maista.

Na, pagrindinis maistas sausiakas. Veisėja sakė sauso neriboti, katės nepersiėda... Tai va ir galvoju. :hmm: Šiaip katės dabar kaip antrą maistą gauna Applaws, bet Mikos nemačiau jį ėdančios. Turbūt Zaiza viską ir patvarko. Reiks bent to porciją sumažint. Visko apriboti nenoriu, nes šeriu kates kartu, o Mikutė dabar padžiūvusi. Visai perkars katukas. Aišku, pati kalta, bailiukė, kad kiaurą dieną po vonia prasėdi.

Kita vertus, Zaiza iki sterilizacijos buvo labai liesa, barkšančius kaulus tik ilgas kailis slėpė. Tai sakau, gal atsistatys ir apsiramins.

Erendira, auksaranke, koks lėlikės grooožis. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 26 balandžio 2017 - 08:38
Dar ir kaip persieda. Tavo veiseja mano Kiaros nemate. 4u.gif Soti patenkinta, vistiek kisa letena i maisto bliudeli, krapsto lauk ir eda, vel krapsto vel eda, maisto bliudeliui isnykus, eina ratais, rekaua ir reikalauja atiduoti atgal. Apvalute tokia... kazkuria nakti atsibundu nuo jausmo, kad kazkas kalakuto krutinele koki 1kg ant kaktos uzdrebe, silta dar. Pasirodo Kiara kursavusi per mano galva ir sustojusi pilvu ant mano kaktos. Jausmas nepakartojamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 26 balandžio 2017 - 08:49