Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytelis 4u.gif
Špulytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ruste na tikrai koks netikėtumas biggrin.gif Erendira labai graži lėlytė Busy, tai kur šuniukas? Aišku ir kiti namų gyventojai biggrin.gif
Sandrai su šeimyna 4u.gif Azu mamytei 4u.gif 4u.gif

Na o pas mus viskas gerai. Pirskutė (na Friskė jeigu ką biggrin.gif ) laikosi gerai, valgo ir vėl grįžo į savo vėžes. Mobis vėlai vakare grįžo jau be savo guzikiukų biggrin.gif ir pirmiausia tai gerai pavalgė, juk visą dieną alkanas buvo. Dar šiek tiek krypuodamas bandė žaisti, bet paskui jau nėjo jo sulaikyt. Dūko abu su Pikseliuku, tas tai gavo į kuprytę skiepukus. Taip kad tik Pūkelytė liko be jokių procedūrų biggrin.gif
Atsakyti

Kad man Hipė pamptų.. jau tokia kūdena. pagriaužia 3 granules ir vėl eina Bugi terorizuot...

Atsakyti
Va Rariuk 4u.gif argi negrazu?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kokie du probangūs kailiniai bigsmile.gif Gerulė nuotrauka wub.gif
Ruste, vaitaitai..nu ir nuotykiai blink.gif
Erendira, lėlytė pasakiška wub.gif wub.gif Labai labai kruopščiai nunerta wub.gif
Atsakyti

Ačiū, merginos, už gerą žodį - va ima man ir panižta nagai kokį visiškai nereikalingą  (man) daiktą sukrapštyti, terapija, tsakant :D

Busy, nuotrauka labai  :wub:  Kažkodėl nemaniau, kad carievna leisis tokiam choleriška ciūcikui būt taip glaudžiai šalia  :D 

Atsakyti
Sveikutės,

Vaje, kokios netikėtos naujienos pas Rustę bigsmile.gif Kelis kartus net perskaičiau. Kokia stipri katė unsure.gif

Azu, tavo mamytei sveikatos 4u.gif
Erendira, tau medalis už tokį kruopštumą 4u.gif

Labai smalsu pamatyti Baukikės ciuciuką. Šiandien jau parsiveš vakare.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 04 26, 10:09)
<p>Ačiū, merginos, už gerą žodį - va ima man ir panižta nagai kokį visiškai nereikalingą  (man) daiktą sukrapštyti, terapija, <em>tsakant </em>:D</p><p><strong>Busy</strong>, nuotrauka labai  wub.gif  Kažkodėl nemaniau, kad carievna leisis tokiam choleriška ciūcikui būt taip glaudžiai šalia  biggrin.gif </p>

Tavo nagai nerealūs ir tiesiogine, ir perkeltine prasme biggrin.gif
Carevna, matyt, galvojo: ciucikas, tu guli, nejudi ir saugai, kad as nenukrisčiau nuo krašto biggrin.gif
Bet nuotrauka, tai idiliška bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 04 26, 10:00)
Va Rariuk 4u.gif argi negrazu?

Ale kaip susiglaudę abu guli vienas šalia kito. Labai gražu wub.gif wub.gif

Juoda/balta biggrin.gif

O čia parodysiu sesers rastinuką, Smakas biggrin.gif Taip niekas jo ir neiškojo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Labai įdomu pamatyti Baukidės ciuciką. Man atrodo giminaitis tokį turi hmm.gif
Rustės nabagėlės kokia stiprybė... po tiek negandų dar kleckiukus atsivesti...
Žiūriu Busy Oziui tabu ant lovos nėra biggrin.gif . Guli du gražuoliai wub.gif
Erendiros kokia lėlytė bigsmile.gif . Apsidžiaugs mergaitė kuriai skirta smile.gif
Mano Toris kažkaip svorio po kastracijos labai neaugina svorio. Jis toks kūdena turbūt bus, tik 7kg. O Ryžius nors žymiai mažesnis, sveria 6kg. Tokią nemenką atsargą po pilvu nešiojasi biggrin.gif
Atsakyti
Na va naujienos iš klinikos. Kačiukai kol kas tik du, vėliau bandys ją apžiūrėti ar tik du ar dar bus daugiau ir kokia padėtis, nes tiek visko ištvėrus neaišku kas ten ir nutikti gali (gal negyvi ten kokie negimę unsure.gif ).
Pabus stacionare kelias savaites, kol visiškai apsipras, nes reikia stebėti kaip ji tuos vaikus žiūrės, kaip pati bus ir t.t. O paskui visa chebra atvažiuos pas mus smile.gif
Atsakyti

Vajezau Ruste o tai pati veterinarė žino, kad jinai jos nesterilizavo ar kaip? Na bet kokiu atveju mamytei daug pienuko, kad mažiukai sveiki būtų, manau namus tikrai ras  :4u: 

Busiuko foto labai miela, žinau kokie tų šelčių charakteriai, tai nenuostabu kad Kiara suskydo ir visai mielai šalia pagulėjo :D Jie jau Draugai iš didžiosios D, moka prisigretint prie didžiausių zanudų :)

Atsakyti

Sveikos :)

Busy, nugaros  :wub:

Juoda balta  :wub:  kokia meilė  :wub: Smakas kaip saldžiai snaudžia  :wub:

Kažin, Špulytei kaip?  :4u:

Lėlytė labai labai  :wub:

Ciuciko foto FB yra, įkelsiu čia šiandien vakare arba jau rytoj, žiūrėsim, kokia namie situacija bus  :D

Nu tai kur tas ciūcikas? Laukiu... 

eb762e44347556aa002f72a47b63f22f172.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 26 balandžio 2017 - 11:09