Aš, Jomantukas, Kingas, Tašė ir Fogytė. Nika yra MB katė, kol kas lieka ten.
Papildyta:
kaip smagiai susiskaitė dėl Nikutės!
Tai gal mušeiką Kingą palikt? Razbaininkas koks!
Auklėsiu.
Sveikos dar kartelį...
Mes jau grįžome iš vetės su Ramziu... Kolkas kytas gavo tik Advokato lašų ant sprando... Po dviejų savaičių vėl rodytis vetams reikės...
Rustei už rūpestėlius neplanuotus
Na,o mano šitą šeimyną,kur globoju,tai irgi begimdančią atvežė. Sakė,kad katė su 2 naujagimiais,pasiskambinus sužinojau,kad jau 3,o ketvirtas po paros pas mane gimė... Mano katulė jauki,tai problemų nėra... Tik pastebėjau mamuko žaizdą ant jos sprando,tai buvome pas vete pirmadienį,tai gavome vaistų,apskuto šiek tiek katulę aplink kaklą,kad žaizda greičiau gytų...
Beje,kaip šitoje naujoje versijoje nuotraukas įkelti? Parodyčiau savo kleckus...
Sveikos ,Mergikės!
Rustei
už neplanuotuss rūpesčius!
Erodei - jaukių namų!
Baukidės cuciko fotkytės laukiu
Visiems ir visoms nepaminėtiems ir nepaminėtoms - po
Špulytė dar stacionare,skambinau apie 16 val ,sakė viskas praėjo puikiai ,bet dar nepilnai iš narkozės išėjusi ,jau stovi ant kketurių , bet dar eina svyruodama, liepė skambint apie 18 val, jei bus jau geriau ,tai važiuosiu parsivežt
Beje ,Erendira ji sveria 2,4kg, per septynis mėnessius padvigubino svorį
Sveikos. Ruste ogogo...kai fb paskaičiau vos neatsisėdau ☺ dar labai tavo reakcija patiko - t.y. šokas kurį tiesiog net jaučiau ☺☺ Dėl valgymo tai maniškė vakar taip kepenų vyniotinį vogė nui stalo☺ aš nemačiau bet vaikai sakė staigiai užšoko ir dideliais kąsniais niaaam niaaam.... kaip suprasdama kad ką spės greit atsikąsti tiek ir bus soti 😊😊 Vedam Gilę kasdien į lauką. Bet taip įprato vos pamato kad pasaitėlį paimam iš karto lekia prie durų ir atsitūpus laukia kaip ciucius 😅 net pasakius kad eisim į lauką atrodo kad supranta - suklūsta ir link durų.....tik kai pervedam kaskartą būna laaabai pikta susipykstam....ji medžioja piktai , kanda....susibaram...pask taikomės. Tai va taip ir gyvenam....