Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aciu Sagyt wub.gif Tiek daug graziu sveikinimu siandien, kad skraidau kaip su sparnais. 4u.gif

Net volvytis pasveikino ryte su sirdele ant veidrodelio

vartotojo įkelta nuotrauka

kazkaip man sekasi su gamtos zenklais butent gimadiena, vienais metais akmuo isrdies formos, kitais metais, debesis danguje sirdies formos, siais metais va serksnas sirdele biggrin.gif

labas rytas

Magnuna grizo, laukiu nuotrauku net trepsedama 4u.gif

Spulytei kuo greiciausio pasveikimo

Grazuole Ainu wub.gif
Atsakyti

Busiuk, nuoširdžiausi sveikinimai lai šiltas, saulėtas, spalvotas pavasaris visad būna širdy

c95f5f195aa49afa24ec666075293b09555.jpg

Atsakyti
Sveikos,

Busy su gimtadieniu. Laimės sveikatos ir visko ko širdis geidžia 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Trūksta miego. Gilė nuo 5 val pradeda barškintis lipti ir t.t. ir svarbiausia- laaabai garsiai murkti ištisai. Dieną nesulauksi ir sunkiai prisiprašysi, o ryte ir neprašome garsiausia nata.... iš kito kambario girdisi murkimas. Geriausia tai sūnaus batą tąsė (38 dydžio kedą). Bet paima į dantis ir neša...turi sveikatos unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti

Busy, su gimtadieniu!!! Viso ko geriausio!

Atsakyti

Sveikos :4u:

Busy, su gimimo diena! Šypsenų kasdien, laimės iki dangaus, kad svajonės pildytųsi :4u:

Ainu :wub:

Giliuko sveikinimas :wub:

Gerai, kad Špuliukas atsigavo :wub:  kad gytų greitai :4u:

Mūsų Haris Poteris:

705322012d0e1753f99eeea5ec63a3ca613.jpg

Vadinam Hariu, jis savo vardą jau žino :wub:  Rinkom vardus, bet kai sužinojom dokumentinį - prilipo iš karto :)

Vakar susipažino su Kelviu, apsiuostė abu. Šuniukas ramus toks, atsargiai prie Kelvio, nešokinėja, nepuola, o Kelviui irgi labai įdomu, vis lenda, uosto, bet apsisuka ir nueina, tada vėl iš naujo ratais aplink ir vis arčiau... :wub: tikiuosi, bus draugeliai :wub:

Kelvio pirmas įspūdis:

e2d0c9b415bd6b3dd595389fc4adac7e646.jpg

Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Su gimtadieniu Busycat 4u.gif . Geros nuotaikos, spalvingų akimirkų, įkvepiančių tikslų 4u.gif
Papildyta:
Jeckau koks ciucikas wub.gif
Atsakyti
Gilei paauglystė dabar mokosi medžioti pati sau susigalvoja grobinius žaidimus su laiku praeis smile.gif

Baukide gražuolis Haris smile.gif Visai šauniai ir santuriai vyrukai susipažino jau matau kaip kasdien bus tik geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Busy, dideliausi šilčiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vaje, koks gražuoliukas barzdotas Haris wub.gif wub.gif Linkiu gražios draugystės su Kelviu mirksiukas.gif Kaip pirma naktis naujuose namuose praėjo?

Špulytė su kokia suknenka bigsmile.gif Kad viskas gytų kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
Busycat! Su gimtadieniu! Linkiu kad likimas nuolat širdeles ir sėkmę dovanotų! Būk laiminga!

Baukide, koks kukulis niurkomasis! wub.gif Nerealiai smagu, kad gražiai katinas į namus priėmė!

Mano carievna, vis dar šešėlinė katė - nuolat kažkur sėdi su aplinka susiliejus, kol vaikai neužmato. Bet tas maskavimasis mane labai gasdina - darai ką nors, staiga nušoka! arba nusižiovauja. Tikiuos įprasiu be krūpčiojimo gyvent biggrin.gif

Šponkiuk, kaip gaila, kad dar užtruks įkurtuvės. Maniau drauge kelsimės!
Aš dabar santechnikos pardavėjų karą stebiu - sudariau prekių sąrašą, pasiunčiau jiems, gavau pasiūlymus, tada persiunčiau konkurentams. Stebiu kaip jie, anot vieno vadybininko "kelnes maunas". Bet kainos gražiai žemyn krenta... įdomu net kur tas dugnas nuo etiketėse rodomų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 27 balandžio 2017 - 09:21
Aciu mergaites wub.gif

Bet tai kokio nainumo Haris Poteris wub.gif awww
Atsakyti
Busiau, jau konvalijų FB įdėjau, pasveikinsiu ir čia smile.gif

Būsi mano kraičio krikštamotė, kad jau tavo gimtadienin Torė kačiukus atsivedė biggrin.gif
Atsakyti
Busy didžiausi sveikinimai jautukui nuo jautuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

O jau Kelvio būsimas draugas koks wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti