Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Rustė @ 2017 04 27, 09:16)
Busiau, jau konvalijų FB įdėjau, pasveikinsiu ir čia smile.gif

Būsi mano kraičio krikštamotė, kad jau tavo gimtadienin Torė kačiukus atsivedė biggrin.gif

vuojiej kaip miela wub.gif

Aciu Rariuk wub.gif
Atsakyti
Ruste, tai paskutinis skaičius 5? Šešto nepagimdė? biggrin.gif Na, turtinga tu motera mirksiukas.gif
Atsakyti

Edule, įsivaizduoju, kaip smagu stebėti tokį karą :clap_1:

Torė daugiavaikė... mažutė...sveikatos jai :4u:

Hario pirma naktis buvo geresnė, nei tikėjausi :ax:  pratinom prie narvelio, kaip mus mokė - po truputį, su maisteliu... Įėjo ten, jautėsi drąsiai, pats atsigulė, taip kelis kartus :) įdėjau pūslę šiltą, jo žaisliuką, kur veisėja įdavė... bet jau kai miegot palikom - suprato, kad vienas, pradėjo inkšti cypti... nu taip gailiai, širdis plyšo... raminti ėjau, kai aprimdavo, taip kelis kartus... nu ir po kažkurio karto užmigo :wub:  4.30 jau aš ėjau žiūrėt, ar jam gerai viskas :)  pamatęs mane atsisėdo, sakau, nesikeliam dar, miegam, tai dar užmigo iki 5.30. Tada kėlėmės, pusryčiai, žaidimai... reikaliukus jau vakar padarė ant palutės, šiandien ryte vieną ant palutės, kitą - koridoriuj ... mokysim :rolleyes:  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2017 04 27, 09:35)
Tada kėlėmės, pusryčiai, žaidimai... reikaliukus jau vakar padarė ant palutės, šiandien ryte vieną ant palutės, kitą - koridoriuj ... mokysim rolleyes.gif  wub.gif 

Ismoksit, jetau kaip miela tokis kleckas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 04 27, 10:31)
Ruste, tai paskutinis skaičius 5? Šešto nepagimdė? biggrin.gif Na, turtinga tu motera mirksiukas.gif

Niekas nepaskambino, tai turbūt ties penkiais ir apsistojom biggrin.gif

Oi bagoti tai ne tas žodis biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi koks gražus Haris wub.gif Man patys gražiausi su barzdomis, tokie kaip Čija. Žiūrėsiu koks Haris užaugs. Bet kiek vargo su šuniukais, kiek reikia žinių kad išauklėti, kad išmokyti lauke reikaliukus atlikti.
Busy su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Didelės tau sėkmės, sveikatos diideelis maišas ir viso ko geriausio wub.gif Kaip tave myli gamta...vis ypatingai pasveikina. Atsimenu kaip kažkurią žiemą , buvo meno kūrinį šaltis nupiešęs. Na stebuklai ten pas tave 4u.gif

Ruste, parsiveši tokį pulką, kur ten visi ir tilpsit biggrin.gif
Atsakyti

Busy  :birthday2:

:wub:  :wub: Cūcikas  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 27 balandžio 2017 - 10:02
QUOTE(Vidam @ 2017 04 27, 10:01)
Oi koks gražus Haris  wub.gif  Man patys gražiausi su barzdomis, tokie kaip Čija. Žiūrėsiu koks Haris užaugs. Bet kiek vargo su šuniukais, kiek reikia žinių kad išauklėti, kad išmokyti lauke reikaliukus atlikti.
Busy su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Didelės tau sėkmės, sveikatos diideelis maišas ir viso ko geriausio  wub.gif  Kaip tave myli gamta...vis ypatingai pasveikina. Atsimenu kaip kažkurią žiemą , buvo meno kūrinį šaltis nupiešęs. Na stebuklai ten pas tave  4u.gif

Ruste, parsiveši tokį pulką, kur ten visi ir tilpsit  biggrin.gif

Aciu Nikuna, Vidam 4u.gif

Tikrai ziema buvo man pripaisiusi ant sienos naturmortu ir roziu sniego pavdalu ant uzsnigtu rododendru biggrin.gif Na ir as myliu gamta, gal todel ir atsako tuo paciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 balandžio 2017 - 10:40

Labas rytas!

Busy,nuoširdūs sveikiniimai Gimtadienio proga!

[url=http://www.part.lt/perziura/e72dc015e0aeb195b184058d9d892cc1883.jpg]e72dc015e0aeb195b184058d9d892cc1883.jpg[/URL]

Mergaitės,Špulikė jau sienom eitų, jei ne marškiniai,vakar vakare apsisukdama vis ėsti prašė,naktį teta irgi valgyt davė,ryte vėl ji pirma į virtuvę...Marškinaičiai ryte visi šlapi, nes dar vakare mačiau  kaip laižė savo kojeles ,uodegą ir marškinius,  bet ,kaip suprantu, marškinius laižo ,nes jie yra, reiks po pietų bandyti nuimti ir pasižiūrėt ar lįs prie pilviuko..Šponkiau, vetė sakė,kad siūlų traukti nereiks ,jie ištirps, jokių siūlų galų nesimato tik nuskustas pilviukas ir papurkštas toks sidabrinis ale pleistras, tai aš suprantu ,kad to sidabrinio pilvo laižyti negalima

ale ,koks Kelvio draugelis simpatiškas!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 27 balandžio 2017 - 10:35
QUOTE(Baukidė @ 2017 04 27, 10:35)
<p><strong>Edule,</strong> įsivaizduoju, kaip smagu stebėti tokį karą clap_1.gif
</p><p></p><p>Torė daugiavaikė... mažutė...sveikatos jai 4u.gif
</p><p>Hario pirma naktis buvo geresnė, nei tikėjausi ax.gif  pratinom prie narvelio, kaip mus mokė - po truputį, su maisteliu... Įėjo ten, jautėsi drąsiai, pats atsigulė, taip kelis kartus smile.gif įdėjau pūslę šiltą, jo žaisliuką, kur veisėja įdavė... bet jau kai miegot palikom - suprato, kad vienas, pradėjo inkšti cypti... nu taip gailiai, širdis plyšo... raminti ėjau, kai aprimdavo, taip kelis kartus... nu ir po kažkurio karto užmigo wub.gif  4.30 jau aš ėjau žiūrėt, ar jam gerai viskas smile.gif  pamatęs mane atsisėdo, sakau, nesikeliam dar, miegam, tai dar užmigo iki 5.30. Tada kėlėmės, pusryčiai, žaidimai... reikaliukus jau vakar padarė ant palutės, šiandien ryte vieną ant palutės, kitą - koridoriuj ... mokysim rolleyes.gif  wub.gif 
</p>

Aha, džiaugias piniginė nail.gif

Jetus koks fainas vaikas wub.gif
oi menu kaip savo vokietei naktį vos sukrutėjus neprabusdama vienais naktiniais nešdavau lauk... Prasimerkdavau tik nuo žvarbaus oro biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Zundyt 4u.gif
Atsakyti

Šponkiuk, kaip gaila, kad dar užtruks įkurtuvės. Maniau drauge kelsimės!
Aš dabar santechnikos pardavėjų karą stebiu - sudariau prekių sąrašą, pasiunčiau jiems, gavau pasiūlymus, tada persiunčiau konkurentams. Stebiu kaip jie, anot vieno vadybininko "kelnes maunas". Bet kainos gražiai žemyn krenta... įdomu net kur tas dugnas nuo etiketėse rodomų...

Oj, mes kelsimės tik rudenį :( dar laaabai ilgai. O apie terasą ir tvorą šiais metais net nesvajojam. 

Mums dar santechnika eilėje. Dabar MB bando signalizaciją pigiau rasti. sunkiai einasi. Kai kurie per savaitė taip ir neatsiunčia pasiulymų. Nu ok, ten kažkur 700 apyvarta būtų. Bet kai jau negauni pasiūlymo rekuperatoriui, kur 1500 euriukų kainuoja, toks vaizdas kad labai gerai tie pardavėjai gyvena.

Atsakyti