Busy ir čia su tortadieniu 😜
Nuo šiandien bandysim Gufai dienom bliuda nuiminet.... nakciai dar desiu, kad jei diena trins, nakti rimtu akis. .....
Jūs kada matėt miegantį atmerktom akim katina ir knarkiantį ? Dabar Gufa taip miega susisukes 🤣😂🤣😂
Sūris paprastas, baltas iš Maksės.Galima naminį kepti, jei tik yra iš kur gauti.
Sūrį suraižau gilokais rėžiais, kartais net supjaustau.Užtepu adžika, dar šiaip visokių aštrių prieskonių prikraunu. Kartais apteplioju medumi.Adžika gali būti naminio gaminimo, galima pirktine.Sudedu į stiklinį kepimo indą.Tada supjaustau ir ant aliejaus pakepu daržoves. Daržoves sukepu stipriai, kad būtų minkštos.Dedu baklažaną, cukiniją, įvairių spalvų paprikas.Galima dėti moliūgą, morkytes, kalafiorus.Galima tik vienos rūšies daržoves dėti.Tada viską suverčiu ant sūrio, ir kepu orkaitėje kokias 20 min, prie 180 laipsnių.Valgau šiltą, ir šaltas skanu. Vienu žodžiu, fantazijai nėra ribų.
Busy labai geras apibūdinimas nes jie tikrai tokie yra Drama Queen
Kaip jie tom akim varto, dar ausis dadeda dar ju tie judesiai viskas ant greičio gi
Man tai labai lipo tas smailianosius, nes jiems patinka kai snekiesi kalbini, atrodo va taip žiūri į tave ir tuoj atsakys tau į klausimą
Beje Mumyciui pirmasis šerimas prasidėjo
Aš šeriuosi? Ne negirdėjau?
Magnun, turiu daug nereikalingų pagalvių, o tu - aukso rankas lizdeliams, gal imsi?
Erode - juo, prie progos pajamčiau, guoliukų gal išeitų pagaminti, gal kai orai pasidarys pagaliau labiau pavasariški, susiskambinsim
Ir su įkurtuvėmis tave, smagu, kad ir uodegos apsipranta
Diinkos mažutėliai
Vėjukas su Moliuku visai neliūdi dėl blogo oro, jau taip jaukiai miega
į sūrį žiūrint ir man seilė nutyso, eisiu ryt pirkti ko gero
Baukide - linkiu, kad ši naktis ramesnė būtų
Busiuk - jau turbūt TB ir namo parvažiavo
o Ozzis gerą pravardę gavo