Aist vaikas užaugo per tiek metų, o tu visai nepasikeitei! Uzsikonservavus! Jetus Cijukas mažiukas koks buvo
ir barzdą kokia koncitine turėjo
Ainu savaitgalis gali ir ilgiau pagulėti ![]()
Stipriai pavėluotai, sėkmės Aist jaunėliui
Labai jau rimti tavo vyrukai
Jei kas bandys duoti velnių už šunišką spam'ą, nesinervuok, tiesiog jo
neimsim .
Net nesitiki,kad Čija kažkada buvo tokia trupiniukas.
Aha, Aist užsikonservavo
Greitai išduodi paslaptį kaip tai pavyko?
Mumis - didysis konspiratorius
Sveikos
Molio pilvukas ![]()
Vėjas kaip rūpestingai suvyniotas ![]()
Čija kokia gražuolė
bet ji dabar ne juoda?
mažytė kokia
Ainu
iš išraiškos antroj nuotraukoj panašu, kad šiandien kėlimosi klausimo nesvarstys
Gufytis
greičiau sveikti katukui
Mumis
nerealiai fainai susiliejęs
Ačiū labai už palaikymą
naktis buvo rami
vakare pažaidėm gerai, ant narvelio padėjau laikrodį garsiai tiksintį, viduj - šilto vandens pūslė įvyniota ir žaislai iš veislyno. Nežinau, kas ten suveikė ir kaip, bet necypė visai
6 ryte pati atėjau patikrinti
nu ir kėlėmės jau tada
Aš negavau nei vienos nenaudotinos dovanėlės, kai vaikai leliukai buvo
rūbeliai labai fainai, patalynė, žaisliukai, kramtukai, rėmelis nuotraukoms... džiaugėmės viskuo
Barzdukas:
Užsiėmęs:

Kelvis užėmęs apipūkinimo poziciją:
Haris kleckas koks niurkytinas
Kelvis gražios patalynės fone labai estetiškas
Mumis tikrai susiliejęs su kilimu, vos atrinkau kas kur
Dėkui, merginos, už komplimentus, bet šiaip jau normaliai aš senstu ir tiek.
Nors, dabar sugalvojau, jaunatviškumo paslaptis tikriausiai glūdi tradicinių penktadienių popiečių grožio miege.

Visi maži keriai gimsta juodi, o kailis privalo subręsti, t.y.tapti pilkas ( nuo itin šviesaus iki tamsesnio pilko atspalvio, bet būtinai pilkas, nebe juodas) iki pusantrų metų. Tai, jei sutinkate juodos spalvos kerį, reiškiasi jis jaunas, iki 1.5 metų amžiaus. Čija iš juodos spalvos pereidinėjo per rudą atspalvį. Juoda, po to parudavo, o apie metų amžiaus įgavo stabilų pilką atspalvį. Čia kaštoninės spalvos kojos matosi:

Sūnūs mano abu proto turi, tik vyresnysis pastangų deda minimum, jaunėlis- maximum. Ar jaunėlis įstos į licėjų, paaiškės po dviejų savaičių. Bus matyt, kaip jam pasisekė.
Tep tep, Aistė labai jaunai ir gražiai atrodo ![]()
O mes nupirkom dovanų čekį babycity ir tiek, jie kadangi keisti, tai ne taip lengva pataikyti pagal skonį
Galvojom nuvažiuoti į Resta parodą, tai 10:30 jau gatvės užkištos norinčių įvažiuoti, tai pravažiavom po šoną, nusprendėm, nelabai mums ten ir ko reikia. ![]()
Tai nuvažiavom prie namo, darbai vyksta, vedžioja grindinį šildymą. Po dviejų savaičių turėtų tinkuoti sienas, po to šiltinti stogą. Stoviu prie namo ir noriu jau kuo greičiau ten pradėt gyventi
Pasigrožėjau mažutės Čijos nuotraukomis
jau tokio mielumo šunytė
ir ta dvispalvė nuotrauka, kur Čija su kaštoninėm kojukėm labai patiko
Ainu kaip visada aukštumoje
Aist - prisidedu prie pagyrų, kokia buvau, tokia nepasikeitusi ir dabar esi
Sūnui - kad viskas pavyktų ir įstotų licėjun
Mažylis Haris šaunuolis
Kelvis patogiai įsitaisęs
linkiu, kad ir ši naktis rami būtų
Gufytį labai smagu pamatyti