Kad Mumis nors kiek svorio priaugtu
Na girdėjau kad kiti verpia ir mezgasi pirštines ir kojines
Ale nei verpt nei megzt nemoku
Erendiros arba Rustes darbelius pamatau tai kažkas nerealaus kaip taip įmanoma
Merginos, ką dovanoja gimus vaikui? Neįsivaizduoju nei ką, nei kiek pinigų tam skiria.
Sveikos
Magnunos kokios turiningos atostogos, pasidžiaugiau nuotraukomis, smagu keliauti.
Baukide, nenuleisk rankų. Cypalioti uždarytas narve Haris gali kelias savaites, po to visą gyvenimą bus ramu. Jei neramu dėl kaimynų, pakalbėkit su jais, paaiškinkit, kad mažas šuniukas mokomas pabūti vienas ir kad tai tik laikinas etapas. Jokiais būdais cypiant šuniukui neikite jo guosti. Kad nesusidarytų refkeksas- jei narve cypsiu, ateis mamka paguosti. Ignoras. Einat prie narvo pakalbint mažių tik tuomet, jei jis netriukšmauja. Giriat už tylą. Vakare kai visi einat miegot, Hariui komanda "į vietą", narve paduodat skanų graužalą, uždarot, išeinat. Jei labai triukšmauja, griežtas iš tolo FU!!!, geriau neinant arčiau. Aš pirmas naktis miegojau svetainėje ant sofos ( Čijos narvas buvo netoliese tame pačiame aukšte virtuvėje). Čijai įsitriukšmavus naktį neidavau prie jos, bet retkarčiais šūkteldavau FU!!! Kartą cypimo neapsikentusi sviedžiau iš laikraščio į narvą. Garsas matyt buvo netikėtas ir nemalonus, tą naktį daugiau neberėkavo. Bet šiaip maždaug po kelių savaičių Čija visiškai nurimo ir noriai pati vakare eidavo miegoti į narvą, kurio durelių po kelių mėnesių net nebeuždarinėdavome. Ir šiaip Čija į narvą eidavo kaip į asmeniškus šventus namus mūsų bendruose namuose- pvz eidavo pailsėti nuo įkyrių svečių vaikų ( pastariesiems griežtai neleisdavome lįsti į šuns narvą, nors jiems tas kažkodėl labai knietėdavo), narve nešdavosi ėsti skaniukus ir t.t. Kai po kelerių metų narvą išardėme ir atidavėme giminaičių triušiui, Čijai kurį laiką nuoširdžiai jo trūko.
Pirma Čijos diena pas mus ( laiptai užbarikaduoti skalbinių džiovykle, nes į antrą- miegamųjų- zoną šunei neleidžiama):

Narve ( čia Čijai 8 mėn):

Merginos, ką dovanoja gimus vaikui? Neįsivaizduoju nei ką, nei kiek pinigų tam skiria.
![]()
Įvairiai...
Rūbelis/ rūbeliai su atsarga (pvz., 62 arba 68 dydžio)
Žaisliukas ar kramtukas 0+ arba 6+ mėn.
Gipso rinkinukas kojytės atspaudui ar koks gražesnis rėmelis nuotraukai
Rūbeliai, žinoma, universaliausias daiktas, nes jie susinešioja. Kiti daiktai gali likti nepanaudoti.
Dėl sumos nepatarsiu. Jei nori darbe/ gatvėje sutikus pasveikint, tai labiau smulkmena. Jei eini į namus, sakyč 20eurų ir daugiau, priklausomai nuo draugystės/giminystės ryšio.
Labas rytelis, niūrus, lietingas ![]()
Su mama sugalvojom, kad toks lietingas pavasaris yra didelis gėris. Priežastis paprasta - vandalai ir morozai nebegali deginti žolės 
Šponkuti, dėl lankynų dovanyčių tai priklauso nuo bendravimo lygio, turtinės padėties.Galima dovanoti taupyklę su pradiniu įnašu, knygutės vyresniems vaikams, patalynė, vilnoniai pledai, kosmetikos rinkiniai, čekiai vaikiškoms prekėms.Jei yra kuklesnė finansinė tėvelių padėtis, galima kooperuotis keliems vežimukui, lovytei.Niekada nedovanoju rūbelių ir barškaliukų.Greitai išaugami dalykai.
Pvz martelei su leliuko gimimu dovanojau gimnastikos kamuolį.Toks buvo prašymas.Ir vaikiuką mankština ir pati pilvuką tobulina. ![]()
Kalu dar papildomą dozę kavos ir lekiu į darbą.
Geros dienos, kas dirba, tinginukams gero tinginiavimo. ![]()
Čija kaip žaislinė ![]()
IMG_1024.JPG 168,52KB
0 Parsiųsta kartų
Mano Karma ;)
Lisitėja, vaikišką patalynę kaip taisyklė visi jau turi. Pledukai, žinoma, geras daiktas, susinaudoja ūkyje. Kosmetikų vaikams aš asmeniškai nekenčiu. Pati perku tai, ko, mano nuomone, mums reikia ir kas mums tinka. Visokie standartiniai "kūdikio rinkiniai" man baigia dienas šiukšliadėžėj.
Rūbelius noriu reabilituoti. Visus dovanotus nešiodavom. Na, išskyrus tą kartą, kai padovanojo per mažus.
Dėl to ir rašau, kad geriau taikyti į pusmetinuką. O jei kokio 74 dydžio, tai žiūrėk ir pusmetį naudojasi.
Su žaisliukais toks reikalas. Jei tai standartinis barškalas iš maxės, tai geriau nereikia. Bet turėjom visai mielų meistrų darbo medinių kramtukų. Man taip pat patinka kaučiukiniai žaisliukai iš Sophie la Giraffe serijos, kūdikiai juos mielai griaužia. Ir bent prieš porą metų tai buvo labai "ant bangos". Aišku, siųstis reikia internetu.
Atglosčiau Miką, einu spardyti vaikų iš lovų. Važiuosim pavaikščioti miškais su universiteto žygeiviais. ![]()
O aš labiausiai budavau patenkinta .....pinigais. Nes .... sudejus nupirkdavau to ko reikia, zinoma dazniausiai tai koks brangesnis daiktas, kurio siaip niekas nedovanos, o jo labai reikia.
Rūbai... gerai, bet is kart didesniam, numatant pagal sezona i prieki.
Lapyna gero pasivaiksciojimo !
Labryt!
Baukide, kaip naktis? Ir noriu mažojo barzdočio nuotraukų.
Išvežėme jaunėlį stojamiesiems egzaminams į licėjų, einame su Čija miškan pasivaikščiot.
Gufis gražuolis
na, kad tik išsveiktų pilnai vaikio akys
( o Karma- mano jau seniai numatytas būsimos katės tikriausiai tolimoje ateityje vardas. Arba šuns. )
Šponkiau Ggalima pasiklausti gal kažko reikia. Bet realiai viskas sueina. Vaikiškos kokybiškos prekės kainuoja tikrai nemažai.
Čija kokia juoduke mazulyte
Įdomu kaip ši naktis Hariuko
Pagaliau Gufytis laisvas
Kadangi peržiūrinėjau 8 metų senumo mažos Čijos foto, tai gal kol laukiam Hario nuotraukų dar saviškių parodysiu.

Ore su hendlere veisėja:

Skinami laurai ringuose:

Svečiuose Čijos mama Melsvė okupavo šeimininkės narvą. Kų daba daryc? Prieš mamką nepapūsi...

Abipusės meilės seilės:

Duokit veiksmo!!! ( off mygtuko nėra)

Kad negauč velnių dėl šuniško spam'o, dedu šeštadieniarytinę Ainu.
Kokiu reikalu?

Jau keltis??? Apsvarstysiu ir galbūt įtrauksiu į savo dienotvarkę.