Labas rytas
Zaiza
jeigu nežinočiau, kad ji - meinė, bijočiau
Sandros pūkuotukai
Diinka, eina sau...
kokie mažučiai...
Mergaitės, ar 2 proc. visos jau paskyrėt?
Aš tik savaitgalį susizgribau, bet spėjau
LABAS RYTAS !
2% paskirti Dryžuotukams, sesės taip pat ir Zundą laiptinėje globojusios mano draugės,nedaug ,bet vistiek į kišenę...aš taip pat atsiųsiu linkėjimų visiems Diinkos globotinukams,kaip tik banke reikalų turėsiu...
Špulė dieną atgyja,nes marškinius nuimu,nakčiai tik uždedu, kad širdies neskaudėtų man,tiesą sakant ir su tais marškiniais ji jau skraido kaip voverė uodegą papūtusi,bet dieną reikia sekiot,nes vis taikosi palaižyti pilviuką,šiandien pasižiūrėjau lyg jau šiek tiek patinimas sumažėjęs,bet sidabro dar yra ,bijau kad liežuvio nenusidegintų....Žodžiu iki penktadienio dar mums kankintis...

Oi merginos dėkui, Lapyna viduržemy katės dažniausia negimdo...o ir naktį miške, šeima šansų praktiškai neturėjo, tas sustojimas pamiškėj, (poilsio aiksteleje link kedainiu nuo autostrados 2--3 km. Nuo cinkiskio sankryzos)
o iš viso kleckų 15 dar 4 mamkos, 2 paaugliukai, ir 3 suaugę- tai čia globotiniai ir 7 maniškiai....visai nedaug ![]()
Nebeplanavau artimiausiu metu dar šeimynos glaust...o bet tačiau vėlų šeštadienio vakarą miške...katytė visiška naminukė,buvo tokiam strese, juk švari, prižiūrėta...ir iš kart po gimdymo, išmesta kaip šiukšlė, kokiom akim į mane žiūrėjo kai tik atvežė...o jau meili ir pasitikėjimas žmogum beribis...šiai šeimynai pasisekė...o kiek tokių lieka neišgelbėtų ![]()
Rariukas nuotraukytėm palepino
Ir Šponkučios takeliai ir dangus, gražios foto kaip visada.
Erode Ačiū, aš planuoju ketvirtadienį ryte apie 9.30 būt tam raj.
Aš savaitgalį sode žemėn sukamšiau svogūnus ir subėriau žirnius ir vistik truputį sušalau - nosia varva, kas nenuostabu kai pavasaris neaišku kur vaikštinėja tik ne mūsų kraštuose
Diinka - trūksta žodžių, norisi daug žodžių parašyti apie tokius žmones, bet kad visi labai negražūs. Tau žemai lenkiuosi už didžią širdį
Gilytė kokia dailutė
Nikita - kaip visada karališka
Zaiza linksminosi kieme su Mika
ir malkos tobulai šalia Zaizos slepiasi
o ta laikinio žavesio nuotrauka tiesiog tobula
Edule - vaisingų paieškų buitinės technikos plotmėje
Baukide - džiugu, kad naktis ramiai praėjo
Špulytei - kad greičiau penktadienis ateitų ir galėtų su visam išsivaduoti iš marškinėlių
Šponkiuk - labai labai gražus takelis
Diinka labai skauda širdį. Tos mamos katytės akys.... tikrai ryte perskaičius visą dieną mintys sukosi apie ją. Vis nesuprantu koks žmogus gali išmesti namuose užaugintą ir galbūt mylėtą ir na prižiūrėtą kažkiek katę... net tas faktas kad vandens įdėta - na rodo kad ir minimalias rūpesčio apraiškas.... nesuprantu niekaip žinokit.
Rariuko chebrytė
o Friskutė pagrindinė darbininkė
Grikelis apsidžiaugė pagaliau atšilusiu oru ir bando per vieną vakarą visas gulyklas balkone apgulėti
Čia pagulėsiu

Čia patupėsiu

Paskum dar čia vėl pagulėsiu

Nu bet vistiek nėr smagiau kaip pas mamką ant sofkutės ant mamkos dekučio

Kruopiuks prižiūri tvarką

Tikrai vėjas bjaurus, bet vis tik šilčiau buvo šiandien.
Mano kompanija visą dieną kieme vartėsi, saulės šilumą akumuliavo.Labai padėjo visuose reikaluose.Prižiūrėjo,kad mamka nesėdėtų ant žemės,eitų ant suoliuko, apgulę baltinius laikė.Setas tapkes vis nešė į kiemą vėdinti.Viso kiemo katinai tikrino ar kokybiškai išvarpytas dirvožemis.
Niekaip negaliu pamiršti Diinkos radinio.Net makaulė įsiskaudėjo
Ačiū už pozityvo trupinuką. Grikučio šypsenėlei