Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Zaiza :wub: jeigu nežinočiau, kad ji - meinė, bijočiau  :D 

Sandros pūkuotukai  :wub: 

Diinka, eina sau...  :sad: kokie mažučiai... 

Mergaitės, ar 2 proc. visos jau paskyrėt? :4u: Aš tik savaitgalį susizgribau, bet spėjau  :rolleyes: 

Atsakyti

LABAS RYTAS !

2% paskirti Dryžuotukams, sesės taip pat ir Zundą laiptinėje globojusios mano draugės,nedaug ,bet vistiek į kišenę...aš taip pat atsiųsiu linkėjimų visiems Diinkos globotinukams,kaip tik banke reikalų turėsiu...

Špulė dieną  atgyja,nes marškinius nuimu,nakčiai tik uždedu, kad širdies neskaudėtų man,tiesą sakant ir su tais marškiniais ji jau skraido kaip voverė uodegą papūtusi,bet dieną reikia sekiot,nes vis taikosi palaižyti pilviuką,šiandien  pasižiūrėjau lyg jau šiek tiek patinimas sumažėjęs,bet sidabro dar yra ,bijau kad liežuvio nenusidegintų....Žodžiu iki penktadienio dar mums kankintis...

Atsakyti

Diinka...  :blink:  Žodžių trūksta. Gerai dar, kad ne viduržiemį.

Kiek iš viso dabar tų kleckų pas tave?

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gal gi jau pavasaris atėjo ax.gif

Diinkos naują šeimyną jau mačiau FB, tikriausiai protas niekada nesuvoks tokio žmonių elgesio. Palikti šitaip šeimyną, dar įdėti maisto indelių ir žaisliukų, siaubas kažkoks.

Na o mes šiek tiek pasifotkinom biggrin.gif

Švenčiam biggrin.gif , mano pagrindinė gėlelė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

kas šventė, o kas ilsisi

prausiamės

miegam

na va kiek nuotraukų pridėjau biggrin.gif
Atsakyti

Makabriškas apsišvarinimas.Ir labai simboliškas. :(

Patikslink sąsk.nr ,linkėjimų rytoj pasiūsiu.

Sudirbo nuotaiką visai dienai.Nors truputuką apsiraminsiu.

Atsakyti

Rariuk  :wub: 

Klausykit, kodėl iš google paieškos rezultatų negaliu peržiūrėti net 4 svetainių apie lygias moterų galimybes - poros nebėra, viena"užkrėsta", ketvirta "neatsako"  :blink: (prancūziškos visos)

Atsakyti

Oi merginos dėkui, Lapyna viduržemy katės dažniausia negimdo...o ir naktį miške, šeima šansų praktiškai neturėjo, tas sustojimas pamiškėj, (poilsio aiksteleje link kedainiu nuo autostrados 2--3 km. Nuo cinkiskio sankryzos)

o iš viso kleckų 15 dar 4 mamkos, 2 paaugliukai, ir 3 suaugę- tai čia globotiniai ir 7 maniškiai....visai nedaug :)

Nebeplanavau artimiausiu metu dar šeimynos glaust...o bet tačiau vėlų šeštadienio vakarą miške...katytė visiška naminukė,buvo tokiam strese, juk švari, prižiūrėta...ir iš kart po gimdymo, išmesta kaip šiukšlė, kokiom akim į mane žiūrėjo kai tik atvežė...o jau meili ir pasitikėjimas žmogum beribis...šiai šeimynai pasisekė...o kiek tokių  lieka neišgelbėtų :(

Rariukas nuotraukytėm palepino :wub: 

Ir Šponkučios takeliai ir dangus, gražios foto kaip visada.

Erode Ačiū, aš planuoju ketvirtadienį ryte apie 9.30 būt tam raj. 

Atsakyti

Labukas,

šis savaitgalis buvo nuostabus - visą laiką švietė saulė, išsimiegojau (Nika man padėjo), persodinau namines gėles (taip pat su Nikos pagalba), pertvarkiau batų spintą (dalį turinio išmečiau)  :super: 

Diinka, neturiu žodžių....

na ir... visi katukai ir ciuciukai  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Aš savaitgalį sode žemėn sukamšiau svogūnus ir subėriau žirnius ir vistik truputį sušalau - nosia varva, kas nenuostabu kai pavasaris neaišku kur vaikštinėja tik ne mūsų kraštuose 

Diinka - trūksta žodžių, norisi daug žodžių parašyti apie tokius žmones, bet kad visi labai negražūs. Tau žemai lenkiuosi už didžią širdį  :4u:  :4u: 

Gilytė kokia dailutė  :wub: 

Nikita - kaip visada karališka  :wub: 

Zaiza linksminosi kieme su Mika  :D ir malkos tobulai šalia Zaizos slepiasi  :)  o ta laikinio žavesio nuotrauka tiesiog tobula  :wub: 

Edule - vaisingų paieškų buitinės technikos plotmėje  :4u: 

Baukide - džiugu, kad naktis ramiai praėjo  :4u: 

Špulytei - kad greičiau penktadienis ateitų ir galėtų su visam išsivaduoti iš marškinėlių  :4u: 

Šponkiuk - labai labai gražus takelis  :wub: 

Atsakyti

Diinka labai skauda širdį. Tos mamos katytės akys.... tikrai ryte perskaičius visą dieną mintys sukosi apie ją. Vis nesuprantu koks žmogus gali išmesti  namuose užaugintą ir galbūt mylėtą ir na prižiūrėtą kažkiek katę... net tas faktas kad vandens įdėta - na rodo kad ir minimalias rūpesčio apraiškas.... nesuprantu niekaip žinokit. 

Atsakyti

Rariuko chebrytė  :D  :wub:  o Friskutė pagrindinė darbininkė  :D 

Grikelis apsidžiaugė pagaliau atšilusiu oru ir bando per vieną vakarą visas gulyklas balkone apgulėti  :) 

Čia pagulėsiu

20170502_190227.jpg

Čia patupėsiu

20170502_190829.jpg

Paskum dar čia vėl pagulėsiu

20170502_191617.jpg

Nu bet vistiek nėr smagiau kaip pas mamką ant sofkutės ant mamkos dekučio

20170428_183045.jpg

Kruopiuks prižiūri tvarką

20170502_190242.jpg

Atsakyti

Tikrai vėjas bjaurus, bet vis tik šilčiau buvo šiandien.

Mano kompanija visą dieną kieme vartėsi, saulės šilumą akumuliavo.Labai padėjo visuose reikaluose.Prižiūrėjo,kad mamka nesėdėtų ant žemės,eitų ant suoliuko, apgulę baltinius laikė.Setas tapkes vis nešė į kiemą vėdinti.Viso kiemo katinai tikrino ar kokybiškai išvarpytas dirvožemis. :oh:

Niekaip negaliu pamiršti Diinkos radinio.Net makaulė įsiskaudėjo :(

Ačiū už pozityvo trupinuką. Grikučio šypsenėlei :oro_buckis:

Atsakyti