Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u:

Grįžtu palaipsniui į žemę :hihihi:

Todėl linkiu, kad Aist mažėliui būt pasisekę  :4u:  (anksti kaip egzaminai, Rut laikė gegužės vidury)

Rariuk, gi jie kaip maži vaikai ;)

Kita vertus, visai ne mažylis Runcuncėlis šįryt 5:00 įsirėžė į draskyklę :D  Nesupaisiau, ar Pedro vejamas ar savarankiškai, bet garselis buvo :D

Magnun, oi jau tie "seneliai", pagauna visus ir primaitina... teks vėl judviem su Grikeliu stengtis (tau tiksliau). O kaip pagalvoji, labai įdomu, kiek toli nukeliautum su Grikeliu kuprinėje :hihihi: Nebent turėtum specialų tokį naudingą raumeningą Griknešį   :)

Erode, liuks baldas :super:

Merginos, einam į žygį? pasiilgau :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 gegužės 2017 - 08:56

Miuros abi ausys baigia nuplikti :( . Blyn greičiau ja galima būtų vežti pas vet. 

Kažkokia aš šiandien nekokios nuotaikos. O dar tas prakaitavimas kaip kiaulės.. Sėdžiu šlapia darbe. O darbe tai šalta. Taip tikėjausi, kad betablokatorius padės ir su prakaitavimu, bet fig :( Šiandien darbe sveikatos patikrinimas, tai kai klaus apie savijautą, tai sakysiu pasaulis šiandien negražus. Einu kur nors kamutyje papyksiu ant nežinau net ko, tikiuosi savaitėmis neužsitęs.

Atsakyti

Sveikos,

O aš šiandien pikta ant kačių. Vakar vakare laikėm duris į kiemą atdaras, priskrido keletas musių. Ai, galvoju, bus katukams džiaugsmo... Tai ką jūs galvojat? Šįryt musių jau patrigubėję, o katės voliojasi pakampiuose. Nedirba. Atėjo Zaiza į virtuvę, pasidrėbė ant grindų. Musės vos ne per nosį ropoja, o jai nieko. :blink:  DYKADUONĖS! Ėst negaus, kol visų musių neišgaudys. :dry2:

(Na, jei po teisybei, tai sausiakų į bliūdelį jau įpyliau... :hihihi: )

Vos nepamiršau pagirti Grikelio apvalumų... :wub:  Labai jau rubensišku katinu patapęs. :rolleyes:

Šponkiuk, laikykis :4u:

Naktibaldų tarnams užuojautos :console:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 gegužės 2017 - 09:31

Šponkuti  :4u: 

truputį solidarizuojuosi su PMS ir VNN  :ax: 

Atsakyti

Erendira, žygiui pasirašau! Iki 12 km :ax: 

Atsakyti

Jo, ne daugiau.... tas kur netoli manęs per kalnus-kalnelius yra lyg apie 6 km, užtai raižyto reljefo (esam su Rut pražygiavę)

Atsakyti

Laba,

Rariuk drįstų prieštaraut kad rūpėjo, palikti nakčiai miške lapėms....suaugus katė gal pabėgtų nuo lapės, bet ar paliktų vaikus, čia nematau nei lašo anei rūpesčio juo labiau meilės....jai pasisekė

Bet kaip pasisekė Grukučiui, nors pavalgė per mamkos atostogas  :D 

Erode labai fainas katadromas

Ruste, gal gali parodyt, papasakoyti, kokį ir kaip tinklelį prioe narvo pritaisė, nes visaip kaip pastoviai apnarplioju, neateina idėjų  gerų

o pas mane dar viena naujokė, pilkio Gegužiuko sesę pagaliau pagavo...bet kokia dičkė, va ką reiškia viena prie mamkos buvo likus

d207131388f42b858456963dbf432fb9624.jpg

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 05 03, 11:29)
Laba,Rariuk drįstų prieštaraut kad rūpėjo, palikti nakčiai miške lapėms....suaugus katė gal pabėgtų nuo lapės, bet ar paliktų vaikus, čia nematau nei lašo anei rūpesčio juo labiau meilės....jai pasisekė

Na aišku sutinku , kad nerūpėjo, nes kai pagalvoji apie visas kitas pasekmes, tai aišku baisu. Čia gal man pačiai norėjosi nors truputį patikėti. Bet kai pagalvoji, tai tikrai įdomu ką tas žmogus galvojo šitaip palikdamas nuošalioje vietoje, bet su indeliu vandens , žaisliukais. O kam jie jiems miške? Nes ten kaip supratau niekas nei važinėja nei vaikšto ir atsitiktinai kažkoks žmogus aptiko?

O jau kokia sesė pilkio wub.gif wub.gif , storuliukė kokia
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2017 05 03, 10:43)
Na aišku sutinku , kad nerūpėjo, nes kai pagalvoji apie visas kitas pasekmes, tai aišku baisu. Čia gal man pačiai norėjosi nors truputį patikėti.  Bet kai pagalvoji, tai tikrai įdomu ką tas žmogus galvojo šitaip palikdamas nuošalioje vietoje, bet su indeliu vandens , žaisliukais. O kam jie jiems miške?  Nes ten kaip supratau niekas nei važinėja nei vaikšto ir atsitiktinai kažkoks žmogus aptiko?

O jau kokia sesė pilkio wub.gif  wub.gif , storuliukė kokia

Labai graži mergytė. wub.gif Pilkutės... O kojinytės... wub.gif

Raportuoju žinias apie Nikutę - šokinėja ant sienų - sudraskė Jomanto paliktą indėnų sapnų gaudyklę su plunksnytėmis. Ta kaba ant sienos, nežinau, kaip nusiėmė. Bet įtariu, kad šoko ant komodos 160 cm aukštyje ir nusidrėskė.
Suvokiu, kadgi gerėja, nu. Jau jeigu tokie skrydžiai įforminami.

Jungiuosi prie VNN nuotaikų.
vartotojo įkelta nuotrauka

P.S. Namie atsirado antresolinė katė. Įtariate, kas tai? biggrin.gif
Prizas atspėjusiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 03 gegužės 2017 - 11:18
vaikai, į kiemu neišies, mama neleidž.....

sveikos. jungiuosi prie neturinčių nuotaikos. kažkokia nesąmonė šiaip kai pagalvoji - oras pagaliau pagaliau pasitaisė, o nuotaika pabėgo....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Merginos, kur nuotaiką praganėt? 4u.gif
Aš tai neišsimiegojau ir visą mielą dieną žiovauju neužsičiaupdama ax.gif

Visus visus katulius sužiūrėjau..
Diinkos katė mama dėžėj...graudu, skaudu, pikta..
Pilkė sesutė tai labai jau graži wub.gif
Rustės mažiai tai kaip kokie žiurkiukai dar wub.gif
Grikis senelių pamaitintas hihihi.gif
Gilytė kaip princesė bokšte uždaryta ir pikta mamka laukan neleidžia biggrin.gif
Kingas, nu vyrų vyras, niekaip mergyte nepavadinsi ax.gif

Erode, man mažiausia tikėtina, kad į antresoles įsikraustė Tašė. Tai gal ji? unsure.gif
O kaip tau pačiai ir Jomantui naujuose namuose sekasi? Apsipratote?
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 05 03, 13:25)
Sveikutės 4u.gif
Merginos, kur nuotaiką praganėt?  4u.gif
Aš tai neišsimiegojau ir visą mielą dieną žiovauju neužsičiaupdama ax.gif

Visus visus katulius sužiūrėjau..
Diinkos katė mama dėžėj...graudu, skaudu, pikta..
Pilkė sesutė tai labai jau graži wub.gif
Rustės mažiai tai kaip kokie žiurkiukai dar wub.gif
Grikis senelių pamaitintas hihihi.gif
Gilytė kaip princesė bokšte uždaryta ir pikta mamka laukan neleidžia biggrin.gif
Kingas, nu vyrų vyras, niekaip mergyte nepavadinsi ax.gif

Erode, man mažiausia tikėtina, kad į antresoles įsikraustė Tašė. Tai gal ji? unsure.gif
O kaip tau pačiai ir Jomantui naujuose namuose sekasi? Apsipratote?

Aš tai nežinau, man dar maišai vaidenasi, ne viską išsikroviau ir dilema, kur visa tai dėt, a?
Dalinu, kas lieka, rūšiuoju, dėlioju ir vistiek netelpa.
Ot skudurinė bobšė, dievaž. Ir batinė... 10 maišų išnešiau išmest. Ir vistiek vietos maža.
Aišku, išmečiau indaujas ir sekciją, o ten anksčiau tilpo atsarginiai indai. Ir - nežinau iš kur, ale priviso dežučių plastikinių - pasiteisino tik Tuperware, nes patogu darban neštis maistą. Kur kitas dėt - nesuvokiu.
unsure.gif
Ar dar bus spėjimų? blink.gif mirksiukas.gif
Beje, ką Lapyna rašo apie Zaizos seserį ir kolegę - beveik tas pat atitinka mano antresolių gerbėjai.
Jei spėsiu, nufotografuosiu.
Jomantūnas tai namais labai džiaugias. Ir draugais. biggrin.gif

Atsakyti