Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pasirodome kaip paaugome... :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

[url=http://radikal.ru]b0358b4bc19e.jpg[/url]

[url=http://radikal.ru]641787a8d087.jpg[/url]

Atsakyti

Vaje, jau kaip paaugę Sandros kukuliai :wub:

Nikitos firminė poza.Bet, kaip jai taip išeina kojukes sukryžiuoti? :P

Super Zaiza pagauta :victory2: Jei nebūčiau mačiusi ankstesnių foto ir nežinočiau,kad ji standartinio ūgio,galvočiau,kad tai gyvis minimum metro aukščio.Na maždaug lūšis atpėdina. :bijau2:

Pradėjo lyti, nebekelsiu žemės ūkio, tegul būna nusmukęs :liezuvis:

Atsakyti
Kokie Sandros katukai! wub.gif
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 01, 08:29)
<p>Edule,  pas mane taip, renka MB, nes jis entuziaztas gaminti, aš tik dėl to, kad reikia valgyti. O ir šiaip jam patinka rinkti, skaityti domėtis,  tai man atkrenta smile.gif </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.bigbox.lt/Stambi-buitine-technika/Imontuojama-technika/Kaitlentes/Dujine-kaitlente-Electrolux-EGT7355NOK.html'>http://www.bigbox.lt/Stambi-buitine-technika/Imontuojama-technika/Kaitlentes/Dujine-kaitlente-Electrolux-EGT7355NOK.html</a></p><p></p><p>Dabar kai žiūriu,  na Lapyna teisi, kad nieko ten daugiau didelio turbūt nepastatysi, bet ta wok naudos tik MB, aš nevalgau rytietiškų jo patiekalų smile.gif </p>

Ot pasisekė su vyru! Maniškis man virtuvėj netrukdo biggrin.gif Užtai plauna indus neprašytas ir visad suvalgo kas paduota nesiraukydamas, o tai vyrui didžiulis pliusas biggrin.gif
Lapynos irgi faina dujinė! Gal įkalbėsiu saviškį imt ikėjinę... Kol kas planuose tokie variantai: Dujinė
Patiko, kad ji įleidžiama į stalviršį, turėtų kur išbėgt puodas, neapliedamas visko aplink. Nors toks sakyčiau pramoninis variantas... Plienas mums dera prie plieninės kriauklės ir betono imitacijos stalviršio.

Kitą kaitlentę siūlo specalistai elegantiškesnį - pliusas - galima groteles skalbt indaplovėj. Man tas rekežių šveitimas nuo vaikystės kažkas baisaus bosch

Kaip fainiai katukai lauke. Mano didysis smarkokai serga, tai visi solidariai namie užsidarę ir užsibarikadavę...
Atsakyti

Edule, MB parodžiau tavo variantus, o jis už ką tokia kaina? Sako iš principo nemokėsiu :D 

Atsakyti

O jau Zaizos povyza :D MB sakė kaip nenaturalus katinas :D 

Kažkoks piktas jis šiandien

Atsakyti

Listėja už tai aš tavęs paklausiusi net 3 val kėliau žemės ūkį. Braškės sutvarkytos ,  vienas darželis irgi. Svogūnai išgelbėti nuo pernykščių likusių šapų. ☺ šilta buvo jad su džempu pats tas. Saulė spygino ir jokio lietaus. 

Svarbiausia važiavau viena. Galva pailsėjo nuo norų nenorų ir vaikų peštynių... 

o Gilė vartosi balkone prieš saulutę. Na įstiklintam aišku. Nes kai pora kartų cirką iškrėtė atviram vienos nebepaliekam be priežiūros....supratom kad ne jos charakteriui tvarkingai ir padoriai tenpabūt....

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 01, 17:34)
<p>Edule, MB parodžiau tavo variantus, o jis <em>už ką tokia kaina</em>? Sako <em>iš principo nemokėsiu </em>:D </p>

Oi kainos tai čia nesamoningos! Prašom nežiūrėt! biggrin.gif
Už tiek ir aš nepirkčiau!
Kažkodėl gamintojai mėgsta įrašyt trigubas kainas. Nueinį į parduotuvę, išsirenki orkaitę už 400, grįžęs namo atsidarai gamintojo svetainę - o ten 1500! Tai leki pirkt nesiderėjęs! Va koks marketinginis triukas biggrin.gif
Atsakyti

Jergutėliau, kokie Sandros kleckai paaugę! O jau pūkiai kokie :wub:  Bijau, kad bus prašmatnesnių šūbų net už mamos. :) 

Edule, pirmas variantas iš principo toks pats kaip ikea, tik kompaktiškesnis, 60 cm ilgio spintelei. Mūsiškis 80 cm spintelei. Tai jau čia pagal jūsų galimybes. Antras paprastas, bet tas palengvintas valymas man patiktų. Ir žinoma, kainos atrodo labai išdidžiai. :D 

Sveikatos vyresnėliui :4u: 

Atsakyti

O jau Zaizos povyza :D MB sakė kaip nenaturalus katinas

Tas nenatūralumas dėl išplaukusio kailio. Išlaikymas buvo pakankamai ilgas, siūbuojantis kailis išsiliejo. :) Turėjau ir ryškesnį kadrą (iš toliau), bet šitas man labiau patiko.

Atsakyti

Lapyn, kaip sakai, per kiek parų kompas sulipdytų panoramą iš 90 foto :D Dabar prisiminiau, kad turiu foto iš Ispanijos kur ratu sufotkinau esantį vaizdą ir taip nesupildžiau nei galaliuko iš jų :D

Nu va kol rašiau LR atsisakė ir iš 20 sulipdyti :D

Šiandien buvom palei Nerį, bet nieko gero neturiu ką parodyti.

Atsakyti

Be keliukų negaliu :D

DSC_6575.jpg

Atsakyti

Na ir dar vingis:

DSC_6632-Pano.jpg

Atsakyti