Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kruopa su sese su Peliadieniu !

Atsakyti

Spėkit kas nusprendė 4.45 padukus pakutenti  :mad2:  Buvo pasibaigę šitos nesąmonės dabar vėl užėjo  :oh:​ 

00ec6f012b3a7edf83aebc1308d1f66b736.jpg

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 05 04, 08:44)
<p>Spėkit kas nusprendė 4.45 padukus pakutenti  mad.gif  Buvo pasibaigę šitos nesąmonės dabar vėl užėjo  doh.gif​ </p><p>

Nejaugi Mumis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bet įtariu, kad kažkas kitas biggrin.gif
Čia dar sakyčiau vėlokai pradėjo kutent, pas mane šiandien 4:15 prasidėjo mustangų lenktynės.
Dar Mobiui labai patinka, kai sėdžiu su tapkėmis, su letenėle bandyt iškrapšyt mano pirštus biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Šponkuti, Velniūkštėlis vienas žodis fc0b05812dc6528bf2fb94f23c9f690e.gif

Kruopytei ir Mikutei pūkuočiausių metųųųų  :4u: 

Atsakyti

Kruopciuką ir Mikutę sveikinam su Peliadieniu! :birthday2:  :birthday2:  :birthday2:  :birthday2:  :birthday2: 

Naktinėtojoms po :4u: ,ir slapta džiaugiuosi ,kad mano chebra tik labai retais atvejais drumsčia mano miegą :wub: 

Mažyliai :wub: 

Auguntinių retro nuotraukos superinės,o aš turiu tik Špuliuko mažos nuotraukas,Pupsė pas mane pakliuvo tik dviejų metų ,o Kolumbas jau pusantrų buvo, kažkur pirmam mano kompe pasimetė Kolumbo mažiuko nuotrauka,neberandu archyve,ten jis dar pas tetą Pasvalyje kokių trijų mėnesių velenėlis,na gal dar rasiu :rolleyes: 

Špulia jau skraido be marškinių,nebededu jau nuo antradienio, pastebėjau ,kai uždedu nakčiai paskui pusę dienos laižo kailuką  šukuojasi ,aišku, ir pilvui tenka ,o kai be marškinių  tai visai nesilaižo ,tai ir nusprendžiau nebekankint jos :) 

Aš tai  tokia ,kaip šlapiu skuduru  trenkta - vakar dantį palikau poliklinikoje :blink: ,tai galva kaip švininė,reiks Nimesilio įkalt ,gal praeis :rolleyes:​ 

Atsakyti

Ėjau pro šalį, nušprendžiau pakibint , baišauš čia daikto :)

10f8d9af4133ccb5cd4e45881d2e4a8d311.jpg

Pupitoš pašiilgau....

ab4f452cf872cd92ed1f28f4735d64d7824.jpg

Atsakyti

Zundyt, už tą dantį :4u: 

Giliuko mimikos kaip visada nepralnkiamos. :D 

Einu ieškot Zaizos. Visai ta katė nusidepresavo, kažkur nulindusi nuo pat ryto. Jai nebūdinga. :unsure: 

Atsakyti
Nuo noro jūsų katinus paminkyt noris į ekraną sulyst! wub.gif

Ai, ir esakykit kad nesmagu, jog pažadina! To tik ir telaukiat! Skaičiuoja jos mat valandas! Mažai pavargstat, kad viską girdit! Va miega vyras dičkio 160cm ilgio lovytėj susipakavęs, užšoka jam katė ant krūtinės ir kniaukia į veidą. Ir nieko! Ryte klausiu, kas ten nutiko, ko Barbė tave žadino. Akis tik išpūtė - niekas nekniaukė! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pirmiausia tai Kruopytę su sesute sveikinu 4u.gif Daug pakasiukų ir paniurkymų mirksiukas.gif

Lapyna, baik ten burnotis, tai musių negaudo, tai kriaulėj miega, tai tą, tai aną...vis tau neįtiksi blink.gif Lisitėja jau paaiškino, kad reikalingos tau Zaiza su Mikute biggrin.gif

Jezau koks Diablo nugriuviminis wub.gif

Edule, ot laimingas tavo vyras, kietai miega ir vargo nemato biggrin.gif

Aš tai džiaugiuosi, Mėta visai normali katė, gerai miega naktim. Aišku būna išimčių kai pradeda žaidimus žaisti vidury nakties ar garsiai dainuoti už durų, bet nežinau kas tas išimtis įtakoja ax.gif
Atsakyti

Kruopyei ir Mikutei  :birthday2:  :birthday2: 

Diinkos pilkutė  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Po visokių ūkinių darbu atbėgu pas jus.

Visų kačiukai  ir katytėms :wub: :4u: 

Kruopytę ir Mikutę su gražia sukaktimi.Sveikų ir ilgų katiniškų metų joms.

Lapyna, o Zaiza atsirado? Gal kur drybso sau šiltai.

Maniškis irgi kažkur nulindęs saulės šilumą kaupia.

Grikelis iš viso nugriuvimas :wub:

Barkit, sakykit ką norit, labai tikiuosi neįžeisiu nieko.Gyvūnas turi būti storas ir riebus.

Labai blogai nuteikia liesi gyvūnai.O tokios veislės kaip levretės ir rusų kurtai, katinai  kornish rex, tai iš viso siaubo viršūnė.Atrodo kaip nemaitinti metus.

Atsakyti

O man liaunumas dailus  :rolleyes:  Ir apskritai, svarbu forma su sveikata sietųsi...

Nes kažkaip nejauku man, kai Runcuncėlis vos susiriečia pilvo praustis, bet kad jis, toks jausmas tunka vien nuo  praėjimo pro šaldytuvą, kur, beje, jo nieko ten nėra :rolleyes:​ 

Atsakyti