Kruopa su sese su Peliadieniu !
Spėkit kas nusprendė 4.45 padukus pakutenti
Buvo pasibaigę šitos nesąmonės dabar vėl užėjo

Nejaugi Mumis
Čia dar sakyčiau vėlokai pradėjo kutent, pas mane šiandien 4:15 prasidėjo mustangų lenktynės.
Dar Mobiui labai patinka, kai sėdžiu su tapkėmis, su letenėle bandyt iškrapšyt mano pirštus
Labas rytas,
Šponkuti, Velniūkštėlis vienas žodis 
Kruopytei ir Mikutei pūkuočiausių metųųųų
Kruopciuką ir Mikutę sveikinam su Peliadieniu!
Naktinėtojoms po
,ir slapta džiaugiuosi ,kad mano chebra tik labai retais atvejais drumsčia mano miegą
Mažyliai
Auguntinių retro nuotraukos superinės,o aš turiu tik Špuliuko mažos nuotraukas,Pupsė pas mane pakliuvo tik dviejų metų ,o Kolumbas jau pusantrų buvo, kažkur pirmam mano kompe pasimetė Kolumbo mažiuko nuotrauka,neberandu archyve,ten jis dar pas tetą Pasvalyje kokių trijų mėnesių velenėlis,na gal dar rasiu
Špulia jau skraido be marškinių,nebededu jau nuo antradienio, pastebėjau ,kai uždedu nakčiai paskui pusę dienos laižo kailuką šukuojasi ,aišku, ir pilvui tenka ,o kai be marškinių tai visai nesilaižo ,tai ir nusprendžiau nebekankint jos
Aš tai tokia ,kaip šlapiu skuduru trenkta - vakar dantį palikau poliklinikoje
,tai galva kaip švininė,reiks Nimesilio įkalt ,gal praeis
Ėjau pro šalį, nušprendžiau pakibint , baišauš čia daikto ![]()

Pupitoš pašiilgau....
Zundyt, už tą dantį
Giliuko mimikos kaip visada nepralnkiamos.
Einu ieškot Zaizos. Visai ta katė nusidepresavo, kažkur nulindusi nuo pat ryto. Jai nebūdinga.
Ai, ir esakykit kad nesmagu, jog pažadina! To tik ir telaukiat! Skaičiuoja jos mat valandas! Mažai pavargstat, kad viską girdit! Va miega vyras dičkio 160cm ilgio lovytėj susipakavęs, užšoka jam katė ant krūtinės ir kniaukia į veidą. Ir nieko! Ryte klausiu, kas ten nutiko, ko Barbė tave žadino. Akis tik išpūtė - niekas nekniaukė!
Pirmiausia tai Kruopytę su sesute sveikinu
Lapyna, baik ten burnotis, tai musių negaudo, tai kriaulėj miega, tai tą, tai aną...vis tau neįtiksi
Jezau koks Diablo nugriuviminis
Edule, ot laimingas tavo vyras, kietai miega ir vargo nemato
Aš tai džiaugiuosi, Mėta visai normali katė, gerai miega naktim. Aišku būna išimčių kai pradeda žaidimus žaisti vidury nakties ar garsiai dainuoti už durų, bet nežinau kas tas išimtis įtakoja
Kruopyei ir Mikutei
Diinkos pilkutė
Po visokių ūkinių darbu atbėgu pas jus.
Visų kačiukai ir katytėms
Kruopytę ir Mikutę su gražia sukaktimi.Sveikų ir ilgų katiniškų metų joms.
Lapyna, o Zaiza atsirado? Gal kur drybso sau šiltai.
Maniškis irgi kažkur nulindęs saulės šilumą kaupia.
Grikelis iš viso nugriuvimas
Barkit, sakykit ką norit, labai tikiuosi neįžeisiu nieko.Gyvūnas turi būti storas ir riebus.
Labai blogai nuteikia liesi gyvūnai.O tokios veislės kaip levretės ir rusų kurtai, katinai kornish rex, tai iš viso siaubo viršūnė.Atrodo kaip nemaitinti metus.
O man liaunumas dailus
Ir apskritai, svarbu forma su sveikata sietųsi...
Nes kažkaip nejauku man, kai Runcuncėlis vos susiriečia pilvo praustis, bet kad jis, toks jausmas tunka vien nuo praėjimo pro šaldytuvą, kur, beje, jo nieko ten nėra