Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tokią pačią kaip Erodė įdėjo išraiškingą meino mordą ir aš turiu, tai Kristianas, Kiaros brolis, tik nepamenu ar iš tos pačios vados ar iš kitos, Busy galėtų tiksliau pasakyti  :) 

Štai

Picture_052.jpg

Atsakyti

[b]Grikeli[/b], bijau, kad gali iškrovos dieną gaut. :D

Beje, Zaiza pastaruoju metu nusprendė, kad jai dviejų kategorijų (grindinė ir antresolinė katė) per mažai. Ji nusprendė būti originali ir persikvalifikavo į kriauklinę katę. :D Knarkia kriauklėse dieną naktį. Tik eidama prie bliūdų arba į lauką iš kriauklės išlipa. Jau mane ima nervint: kam tokia katė, kuri net naktį kojų nepašildo? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 gegužės 2017 - 20:28

Magnuna,  tikiuosi tik nuotaiką rasiu, labai bijau rasti beglobį. Tfiu tfiu tfiu. Šiuo metu tikrai neturėčiau kur dėti. O dar tą kambarį turiu paruošti MB tėvui, tai nenoriu dar streso :)

Buvau pas mamką, tai jau į narvą atgal ją uždaryti kaip sunku :) krenta po kojom ir glostyk ją :)

Geras, nežinojau arba pro ausis ir akis praleidau,  kad Kruopa ir Mika sesės 

Atsakyti

Geras, nežinojau arba pro ausis ir akis praleidau,  kad Kruopa ir Mika sesės 

Taip, sesutės jos, prieš 5 metus sode ūkiniam pastate radom vos vienos dienos atvestas, katę mamką sterilizavom ir gyveno sode dar tris metus, pernai pavasarį nebeatėjo, o Miką su Kruopa po vieną pasidalinom su tėvukais  :). Jos mūsų sodo katinų dinastijos palikuonės, sulig jomis ir jų mamka ir užbaigėm dinastiją

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 05 03, 20:08)
<p>Tokią pačią kaip Erodė įdėjo išraiškingą meino mordą ir aš turiu, tai Kristianas, Kiaros brolis, tik nepamenu ar iš tos pačios vados ar iš kitos, Busy galėtų tiksliau pasakyti  smile.gif </p><p>Štai</p><p>

agu, Kristianas Kiaros tikras bdolis 4u.gif

Laba diena,

Sveikinu Kruopcaila su Mikase gimadienos proga, aukit didutes, bukit sveikutes 4u.gif

Kruopa cia lyg ziuretusi i veidrodi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 03 gegužės 2017 - 20:57

Busy - juo, Kruopa žiūrėjo ir tikėjo, kad mato save  :D 

Dar truputis prisiminimų

Sunku patikėti, kad kažkada svorio kategorijos buvo tokios  :D 

Picture_1290.jpg

Kai Mika dar žaisdavo su mažyliu Grikiuku

Picture_041.jpg

Kai kriauklės dar buvo didelės

Picture_226.jpg

Atsakyti

Magnuna su Grikiu kaip su anūkais, močiutėms vis atrodo kad alkani vaikeliai, o dar tėvelių nėra šalia tai reikia lepint :) beto foto dadeda kokių 5kg minimum ant savęs matau  :D  :unsure:  tai ir Grikiu tas pats :) Kruopyte su jubiliejumi ir jos sesyte :) Giliukas tikras katinas ir namus puošia ir muses gaudo ir uodus joks vabalelis pro ji nepraskris :) ir kojas pasildo  :rolleyes: Išvis dabar guliašo negaves savaitę tai meilumas katinuko  :B​  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 03 gegužės 2017 - 21:13
QUOTE(Lapyna @ 2017 05 03, 18:43)
<p>Erode, o kas tas meino morda??? blink.gif  Ten Kings ar Tašius? Ar čia jau kažką naujo įsitaisei?</p><p>Lisitėja, pelius mes irgi spąstais gaudom. Iš kačių nėr ko daug norėt, nagai gi nukarpyti. Betgi musėms tai nagų nereik. umn.gif  O neužsiima. Tinginės veltėdės. Na, gerai, Mika kažką naktį gaudė. O Zaiza ryte vieną sudorojo. Bet nepakankamai tongue.gif </p><p>Šponkiuko Pussy Diablo  wub.gif </p>

Ten mano nuotaika ir svajonių katinas... biggrin.gif
A gražus? ax.gif
Atsakyti

A gražus? ax.gif

Morda nugriuviminė. Tobulai snukingas. :)

O mano ex-dviratis Zaiza per 6 sav. nuo sterilizacijos priaugo 800g. :blink:  Dabar jau 6 kg. Tai išsimatavau persvėriau kiek telpa sausiako į maisto normavimo puodelį ir dalinsiu lygiai pagal instrukcijas. Nes dabar akivaizdžiai suryja per daug. Beje, Mikutė irgi ne pakaruoklis, 4,5kg. Kokius 300g per paskutinius 3 mėn. pridėjo.

Gal neauginsim Grikelio antrininkių... :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 gegužės 2017 - 22:12
QUOTE(Erode @ 2017 05 03, 21:11)
Ten mano nuotaika ir svajonių katinas...  biggrin.gif
A gražus?  ax.gif

Grazus, gime pirmas, naglas buvo biggrin.gif I Kiara su kitu broliu visai nepanasus, matyt i tata gavosi
Atsakyti

Sveikos trumpam prieš miegą  :4u: 

Grikelis autoritetą ant juosmens užsiauginęs  :wub:  :wub: 

Su gimtadieniu Kruopytę ir Miką.  :4u: 

Diablo ir Diinkos pilka katytė- mieli mažiukai.  :wub: 

Aš su Čijos senatviniu viršsvoriu kovoju. Kad sąnariai nevargtų. Dabar su 200 g žalios mėsos daviniu per dieną pavyko nuo 16.5 kg sumažinti iki 15.8 kg. Dar per mėnesį tikiuosi sumažinti šunės svorį bent iki 15.3 kg. Tai jau bus norma. 

Ainu šiandien pasvėriau- stabilūs 6 kg, sausas maistas neribojamas, žalia jautiena 2 kartus dienoje.  

IMG_6783.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šiandien kažkoks be saulės rytas ir sakyčiau šaltoka, na bet dieną tikėkimės vėl bus gražu.

Na ir skubu pasveikinti dvi seses Kruopuką ir Miką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Iš tikro laikas tikrai labai greit bėga ir kada jie taip spėja užaugt biggrin.gif

O pas mus pagaliau rudukas darosi vis drąsesnis. Nors dar bėga nuo manęs, bet jau ryte ir jis atėjo pavalgyti su visais. Duodavau aš jam atskirai, tik kol aš ramiai buvau tai nieko, tik sujudėjau ir paspruko. Tačiau pažanga yra, tada ieškosim naujų namučių. O Mobis tai visai išdrąsėjęs (prie žmonių dar nelabai), o jau koks meilus, iš tokio šnypštuko pasidarė labai meilus katinukas.
Atsakyti