Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, Fogytė?  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 03, 14:31)
<p><strong>Erode</strong>, Fogytė?  rolleyes.gif </p>

Tai aišku. biggrin.gif
Vakar pamačiau palubėj, nespėjau fotiko išssiimt. Nušoko, kai pamatė, kad pamačiau. biggrin.gif
Kingas stovėjo "ant zekso" apačioj.

Tašiūnė tai grindininė katė. Nu dar stalinė. Aukščiau jau reverencinis svoris neleidžia. Ir karūna, aišku savaime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 03 gegužės 2017 - 15:40

O mano Matilda jau po visu namus maklinėja  :rolleyes:  ir net sofą draskė  :unsure:  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 05 03, 17:10)
<p>O mano Matilda jau po visu namus maklinėja  rolleyes.gif  ir net sofą draskė  unsure.gif  rolleyes.gif​ </p>

Oho, koks pasiekimas, šaunu biggrin.gif O glostoma leidžiasi be sausiukų?

ERode, o Nikutė nepasigenda savo draugų? Buvo buvo chebra ir pradingo biggrin.gif
Atsakyti

Ropinėtojas 

DSC_2568.jpg

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 05 03, 16:24)
Oho, koks pasiekimas, šaunu biggrin.gif  O glostoma leidžiasi be sausiukų?
ERode, o Nikutė nepasigenda savo draugų? Buvo buvo chebra  ir pradingo biggrin.gif

Pasigenda, lipa ant šeimininko. biggrin.gif
Atsakyti

Visom neturinčioms nuotaikos :4u:

Makaulė nei šiokia nei tokia, nosis irgi kažką ruošia. :devil:

Nu,Lapyna duodi :oh: .Katės tau muses išgaudys :lol: Mūsų namuose pacukus sląstukais išsgaudom, ir nieko - gyvenam.Ir valgyti katinai gauna.

Erode, daiktus gali kokiai labdaros organizacijai atiduoti.Aš visas savo nenaudojamas šmutkes išvežu į Angelų Pievą.Ten buvusius, esamus  alkoholikus globoja, dar senelius, labdaros valgykla ten veikia.Tai aš ir nesuvalgytus naminius konservus išvežu.

Žinoma, jei netingi važinėti.

Šponkiaus ropinėtojas :oro_buckis:

Atsakyti

Erode, o kas tas meino morda??? :blink:  Ten Kings ar Tašius? Ar čia jau kažką naujo įsitaisei?

Lisitėja, pelius mes irgi spąstais gaudom. Iš kačių nėr ko daug norėt, nagai gi nukarpyti. Betgi musėms tai nagų nereik. :umn:  O neužsiima. Tinginės veltėdės. Na, gerai, Mika kažką naktį gaudė. O Zaiza ryte vieną sudorojo. Bet nepakankamai :P 

Šponkiuko Pussy Diablo  :wub: 

Atsakyti

Kačių misija  - puošti namus ir murkuoti.Daugiau joms niekas nepriguli daryti.

Šunys tai valstiečiai,darbinis elementas, taip sakant. o katės, tai aukštuomenė.Štai kaip puošiam kiemą :P

68caf2d048d9.jpg

Atsakyti

Magnun, oi jau tie "seneliai", pagauna visus ir primaitina... teks vėl judviem su Grikeliu stengtis (tau tiksliau). O kaip pagalvoji, labai įdomu, kiek toli nukeliautum su Grikeliu kuprinėje :hihihi: Nebent turėtum specialų tokį naudingą raumeningą Griknešį   :)

Merginos, einam į žygį? pasiilgau :ax:

Pasirašau ir aš žygiui, labai norėtųsi, kad jau pagaliau pavasaris atėjo  :)

Jo, Grikelis laimingas sočiai pavalgęs, daba vėl jam kruopas skaičiuoju ir štukomis į bliūdelį beriu  :)  o kol namuos raumeningo Griknešio nenusimato, teks pačiai raumenis treniruoti, taigi dvigubai žygiui pasirašau  :D

Erode - džiugu dėl Nikutės, kad šokinėja - vadinasi valdo kojytę  :4u:  ir smagu, kad persikrausčius atnaujintuose namuose visi gerai jaučiatės  :4u:

Šponkuti - linkiu ryte pakeliui į darbą ant takelio atrasti nuotaiką  :4u:

Plačiaakis ropinėtojas  :wub:​ 

Lisitėjos kiemo papuošalai puikūs  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 03 gegužės 2017 - 19:49

Mam, o vakarienė katinėliui šiandien bus?

20170502_200455.jpg

Atsakyti

Ir dar prisiminiau, kad Kruopai su Mika užvakar suėjo 5 metai - dievuliau kaip laikas greitai bėga, atrodė ką tik mažutės buvo, o čia šast ir jau penkmetis atėjo  :) 

20121007272.jpg

Picture_00004.jpg

Picture_037.jpg

Sesytės, kai dar gerai sutarė, dabar Mika nenori draugauti nei su Kruopa nei su Grikiu nei su manimi, šnypščia ant visų mūsų  :) 

Picture_047.jpg

Atsakyti