Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pirmą versiją turbūt kėlei kaip paveikslėlį, tai kaip paveikslėlį ir rodo. :) Šponkiuko paprasta nuoroda atsidaro kaip reikia.

O mūsų kieme špokų inkilas jau cypsi. :unsure:  Abu špokai kursuoja su sliekais. Ir iš lizdo kažką išnešant mačiau, įtariu, valosi, kvapus naikina. Tik nesuprantu, kaip tie špokiukai nesušąla, kai abu tėvai skraido. Lauke tai viso labo +7. :hmm:

Aš bandžiau grynai video įkelti,nes foto ir video per Radikal ru. kitaip daromos ir įkeliamos...

Kadangi viską per planšetę keliu,tai dar nesusigaudau kas ir kaip... :ax:​ 

Atsakyti

Sandrut, foto arba video skiriasi ne tik radikal ru. SM vaizdams (t.y. nuotraukoms) yra ikonėlė, o video reikia dėti tiesiai į tekstą kaip bet kokią nuorodą, copy-paste.

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

Sandros mažiukai labai mieli.

Noriu paklausti, ką siūlytumėte gaminti iš tuno savose sultyse? ( gavau dovanų 1 kg, labai skanus, bet, kad labai kiekis didelis vien sumuštiniams naudoti)

Man šalta namie, nieko negaliu daryti, nes šaltis mane kausto, einu miegot. Pažadinkit, kai atšils.  :B​ 

Atsakyti

Labas vakaras,

Aist, yra daug visokių skanių salotų ir mišrainų. Iš lempos recepto nepasakysiu, nes pati nedariau, tik vaišinausi. Bet googlas tkrai ką nors pasiūlys. Tiek baltyminės su žirneliais, tiek gaivios su šviežiom salotom - niam. :essen: 

Pašėriau besotes. Na, besotė tai dabar turbūt Zaiza, ji kai prisėda prie bliūdo, tai gali sumaumot kažinkiek. Ir paskui likusią dalį paros virškint patenkinta. O Mika tik tiek, kad dažnai žebravoja ir neberadusi nieko (nes Zaiza surijo) kelia didelį skandalą. 

Atsakyti

Čija nuotraukoj kokia mažiukė atrodo :bigsmile:

Įlindau karšton vonion, iškart gyvenimo meilė grįžo.  :D 

Aha, Čija sumažėjo ir gyvai. Viena, veisėja ją neseniai vasariškai nukirpo. Antra, pavyko numesti viršsvorį iki jai pagal sudėjimą ir amžių priklausomo. Pastaruoju pasiekimu aš labiausiai džiaugiuosi, nes kelis mėnesius tuo klausimu dirbau.  :) 

Atsakyti

Iš tokio tuno ruošiu paprastas, kaip trys kapeikos salotas.

Aisbergo salota, galima paprastos, galima pekino kopūsto.Pora kietai virtų kiaušiniu, pipiro, vorčesterio padažas, moliūgų sėklų aliejus.Viską susmulkinu, apipilu aliejumi, padažu ir skanaus. a056.gif

Sniegas vis krenta, gerai,kad niekur nereikia eiti.Aulinukai tai namuose liko. :unsure:

Atsakyti

Na, prisigooglinau, rytoj kažką su tuo tunu komponuosiu. Pastaruoju metu (po kelionės į Izraelį) pas mus labai populiari avinžirnių užtepėlė ( humusas) patapo. Atidirbau per kelis kartus receptą, priruošiu nemažą kiekį, visi su džiaugsmu pusryčiam su morkų/agurkų lazdelėm ar rugine duona lapnoja- ir sveika, ir sotu, ir gardu. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kodėl čia taip kukliai visos bendraujate ax.gif gal FB sėdite
Kažin kaip Vėtrai sekasi hmm.gif O gražuolis Kivis tai jau visai prapuolė

Sandros mažuliukai wub.gif

Na o maniškiai tai siautėja ax.gif randu visokių zbitkų prikrėsta.

O ką daryt su tunu, tai aš kaip tik irgi norėjau tokių salotų receptą parašyt, kaip Lisitėja parašė biggrin.gif
Man tai dar labai skanu su makaronais , čia šiltas patiekalas.
Su avinžirniais aš irgi bandau draugaut biggrin.gif , čia kažkada dariau salotas su burokėliais ir neturėjau žirnelių, tai visai tiko konservuoti avinžirniai.
Atsakyti

Labas rytas, 

tikrai nekalbadienis. :)  FB irgi ne fontanai, tik vaikų darželiai demostruojasi.

Kad nebūtų visai tuščia, įmetu rytinį kačių bambatrinį (gėris tos šildomos grindys :D).

Priedas  IMG_6977sm.jpg   379,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 11 gegužės 2017 - 08:19

Laba,

mažyliai  :wub: 

Aist, kaip darai tą avinžirnių užtepėlę? Man labai patinka avinžirniai, galiu vienus valgyti, bet būtų įdomu ką nors pakeisti....

Atsakyti

Asit tarta su tunu daryk, mano megstamiausias skanus ir siltas ir saltas ir mano net išrankieji vaikai ji valgo :D 

Niekad nenuvilia forelles receptai :)

http://www.forellesr...as-tuno-pyragas

O dabar giriuosi Mumytis tapo modeliu  :wub:  :rolleyes: 

46e10b9241c5e72d6d52505d439c4a72393.jpg

afd0c5ece2cb0806e7a226e530a399ba501.jpg

cc20db9b8bb48a98f3cdb90beb1569ea422.jpg

79a482d324d828245263fae7808ecab5132.jpg

Atsakyti