Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(diinka @ 2017 05 11, 11:38)
<p>Rariuk 04.29 - trispavės ryžiukai gimę

kaip ir mano ryžas saulytė Funtukas ir aš pati biggrin.gif gal čia koks ženklas biggrin.gif vis planavau trečią katuką priimti gyvent, bet per tuos globotinius taip ir liko tik dvi mano mergos, o visi kiti migruojantys biggrin.gif
Atsakyti

Busiuk jodaplaukissss tikras gražolis, kailis žvilga , akys pilnos meilės :D Kiek Ozziukui jau laiko?  Atrodo tiek laukėm, o dabar toks jausmas kad anas visadu buvo su tavimi :D

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 05 11, 11:31)
<p>Busiuk jodaplaukissss tikras gražolis, kailis žvilga , akys pilnos meilės biggrin.gif Kiek Ozziukui jau laiko?  Atrodo tiek laukėm, o dabar toks jausmas kad anas visadu buvo su tavimi biggrin.gif</p>

8 menesiai jau bus, tikrai laikas bega nuostabiai greit biggrin.gif Bet man patinka labiau dabartinis jis, nemyznius ir nekakius biggrin.gif
Atsakyti

Prajuokinai Busiuk :) 

Kaži kaip sekasi mūsų Baukidei su Hariu :) Ar Kelvinas susidraugavo su barzduku :)

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Saulė šviečia, bet nešildo. Kodėl ji taip savo pareigas šiais metais apleidusi? Tai kur tas globalinis atšilimas, Tailande? Čia taip truputį pasikuliavojau ( vaikai taip vadina, kai aplinkybės priverčia mane koliotis).  :ninja: 

Mumis ir Ozzis gražuoliai ilganosiai  :wub:  Zaiza su Mika grindamėgės laimingai atsipalaidavusios  :wub: 

Humusas pagal mane: 250 g avinžirnių iš vakaro užpilu vandeniu. Ryte verdu apie valandą. Tuomet skysčio, kuriame virė avinžirniai, kokį 100 ml pasilieku. Avinžirnius dedu į virtuvinio kombaino trintuvę, pilu alyvuogių aliejaus kelis šaukštus, dedu saulėje džiovintų pomidorų, kumino arbatinį šaukštelį, druskos, pipirų, skiltelę česnako sutrintą įmetu, pusės citrinos sulčių, porą šaukštų sezamų pastos Tahini, skysčio kuriame virė avinžirniai kliūsteliu ( žiūrint, kokio tirštumo norisi, tiek ir pilu). Viską malti iki vientisos masės. Patiekiant galima apibarstyti saldžios rūkytos paprikos milteliais ir dar alyvuogių aliejumi apšlakstyti. Galima vietoj saulėje džiovintų pomidorų dėti avokado. Valgyti su morkų, agurkų, salierų lazdelėmis, galima tepti ant duoniukų. Tahini pastos būna pirkti Rimi egzotinių lentynų skyriuje ( kur japoniški, meksikietiški, rytietiški maisto produktai). Ji tikrai labai pagardina humusą. 

Štai šioje pobaisėje aplinkoje Jeruzalėje gimsta dieviško skonio humusas :)

IMG_6390.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 11 gegužės 2017 - 14:23

Oujeee, Aist! :D Vaizdelis sakytum ne iš šiuolaikinės Jeruzalės, o iš kokio tarybinio Azerbaidžano :D :D :D

Atsakyti

Galvojau parašyt, kad čia mano virtuvėje MB su sūnumis gamina humusą.  :P 

Atsakyti

Sveikos

Mumiukas ir Ozziukas kokie gražučiai :wub:

Pilkės snukučio išraiška: išleeeiskit, prašau, ji jau diiideliiiii

Aist, aš irgi sakiau visiem : kur tas šiltnamis, kurio efektas, leiskit mane į jį peržiemot :D

Atsakyti

Ačiū, Aist, būtinai bandysiu.

Teip, taip ir patikėjom dėl virtuvės :lol:

O šaldytuvo efekto ar nereikia???

Atsakyti

Žiūri jaunėlis " Velnio nuotaką", girdžiu Jurgos ariją (atliekamą Mainelytės) ir net už dūšios mane griebia. Ech... labai maža buvau, kai šį filmą žiūrėjau. 

Atsakyti

O šaldytuvo efekto ar nereikia???

Man šaldytuvo ne, nereikia, mes su Magnuna šilumos laukiam. Bet va Ainu šalčiu nesiskundžia:

IMG_6795.jpg

Šiandien vietiniame miškelyje išėjo pasivaikščioti moteriškė ( kaimynystėje gyvena) ir valgė obuolį. Čija nesugebėjo ramiai prabėgt, prilipo prie moters kaip šlapias lapas ir į širdį mėnesį neėdusio žvilgsniu jai kad žiūri. Pasimetė moteris, sako, šuneli, kad aš nieko neturiu. Ir taip TRIAUKŠT! obuolio kąsnį skaniai atsikando. Na, Čija jau visai gatava prancūziškai eilėraštį moteriškei padeklamuot už obuolio kąsnį, praktiškai net sraigei būtų aišku, kaip ji nori to obuolio. Bet moteris vis dar nesupranta, ko tas mano šuo prie jos pristojo. Priėjusi, paaiškinau, kad Čija labai mėgsta obuolius ( kaip ir morkas, agurkus). Geraširdė pasitaikė valgytoja, pasidalino obuoliu su Čija. Išsiskyrėme visos su šypsena. :)

IMG_6797.jpg

Atsakyti
Sveikos, seniai nesirodėm, bet kad ir neturim ką pasirodyt biggrin.gif Čia piktas Maksimas, kad šildymą išjungė
vartotojo įkelta nuotrauka
Mumis ir Ozis nuostabūs, jaučiu silpnybę šunims, visą vaikystę ir jaunystę "šuninė" buvau, tik dabar "katininė" patapau biggrin.gif
Ainu kailiniai pavydėtini, Čija atjaunėjusi biggrin.gif
O jau mažylių užderėjo..... labai gražūs visi wub.gif

Papildyta:
Zaiza kriauklėje labai patiko wub.gif
Ir labai smagu apžiūrėt keliaujančių foto, ačiū, kad dalinatės 4u.gif
Laukiu nesulaukiu ir savo kelionės, tik Maksimą teks palikt dviem savaitėm, tai neramu unsure.gif
Atsakyti