Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kas ten pas jus Vilniuj dedasi?! Kaune saulė! blink.gif

Ateis ir pas Jus :D

Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2017 05 09, 16:42)
Atkalsi akį ir ranką, žinosi kiek tiksliai reikia.
Ilgą laiką dresuotojai mano šunę manikiūrindavo. Tie nesismulkindavo - šnai šnai ir gatava.  O aš stovėdama alpdavau - kaip taip per pusę nago?! biggrin.gif Tik kartą suspurdėjusiai kraują paleido.

Kas ten pas jus Vilniuj dedasi?! Kaune saulė!  blink.gif

pfff, atkalsi ranka... Gabanai per 8 metus neatkaliau, tai turbut ir nebeatkalsiu 4u.gif

Tiesa, Sagytes sportininku nepagyriau, bet as juos giriu nuolat FB 4u.gif Saunuoliai grazuoliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 09 gegužės 2017 - 16:54
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 09, 17:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Edule" data-cid="71617355" data-time="1494340963"><div><p>Kas ten pas jus Vilniuj dedasi?! Kaune saulė! vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ateis ir pas Jus biggrin.gif</p>

Cic nevaražyk! biggrin.gif
Geriau papasakok kaip ten Viduklės pelkės laikosi?

Išsiunčiau vyrą su princuliu carievnos skiepyt, vos išleidau - žiū grįžta vyrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 09 gegužės 2017 - 16:56

Aš tai Druskininkuose sėdžiu.Į kokį restoraną pasėdėti ruošiamės.O sniego pridrėbė, gerus porą cm. :blink:Kaip man su bateliais iki takso nueiti? :oh: Nepagalvojau,kad aulinių gali reikti.Beprotnamis, o ne oras  c025.gif

Atsakyti

Cic nevaražyk! biggrin.gif
Geriau papasakok kaip ten Viduklės pelkės laikosi?

Nu va pas mus jau vėl saulė išlindo :) Viską išsiunčiau į Kauną :)

Nebuvom Viduklės pelkėse,  bet buvom Sujainiuose,  su irklentėm visą tvenkinį apiplaukėm, gavosi 6 su trupučiu km.

Atsakyti

Sveikos.

Diinkos vaikų darželis už širdies griebia  :wub: 

Nagų kirpimas su Čija nekomfortiškas kaip ir Busy atveju- juoda juodame. Mažai esu iki kraujo nušniojus net kelis kartus, po to vadovaujuosi taisykle- geriau mažiau per kelis kartus, nei vienusyk skerdyklą pasidaryt. Čija irgi caksi, bet pakerpu po nedaug ir tiek. Ainu, mano džiaugsmui, turi aiškius nagus- skaidriai baltame ryškiai šviečia rožinis gyvuonis. Tai tik reik nagus tarp vilnų susirast, o kirpti ne problema. Va ką tik kirpau, tai sūnus truputį pafilmavo:

https://youtu.be/r2UBDGwvvx4

Oras tai tokis kaka. Einu mišku su Čija, sniego akysna drebia, kur ritasi pasaulis.  :mega_shok: snieguotasnukė:

IMG_6811.jpg

Vaikai vyrui gimtadienio proga padovanojo operos bilietus- eis kitą savaitę visi trys vyrai į operos ir baleto teatrą (aš dirbsiu). Mano vyrams labiau operos ir operetės patinka, man- baletai. 

Atsakyti

Kur Magnuna rolleyes.gif

Aš čionai jau  :)  jėtus, viskas sniegu apklota, pridrėbė, parėjau namo batelius prisėmusi, eina sau tokie orai. Nors dabar saulutė išlindo, dangus nusigiedrijo  :)

Diinkos pūkuotieji grožiai absoliučiai nugriuviminiai  :wub:  :wub:  :wub:  du kart peržiūrėjau nuotraukas kol atsigrožėjau  :wub:  Murziukui šiltų ir jaukių namų  :4u:

Aš saviškiams nagus kas 3-4 savaites nukarpau, ir priekinius ir galinius, galinius aišku mažiau reik pakirpti. Juodi nagai, tai aišku iššūkis 

Ainu nagelių paieškos tarp kailinių  :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 09 gegužės 2017 - 18:13
QUOTE(diinka @ 2017 05 09, 09:23)
<p>Erendira, ačiū 4u.gif </p><p></p><p>tai gal jamk Pedrui draugelį  hmm.gif  tik iš kart perspėju, tik paimsi peilį (nesvarbu ką pjaustysi) Rokis eis tikrint...o jei pjaustysi mėsą, tai nušeš per sekundę visą gabalą nesvarbu kokio dydžio ir nieks nedrįs atimti, net šunės, na aš nesiskaitau biggrin.gif </p>

Jaučiu, su Fogi išvis namus nuneštų biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien užmačiau tokį straipsneliį:  http://m.alfa.lt/str...milziniska-zala

Mes galvojam katėms varpelius dėt. Bet kol kas leidžiam į kiemą tik mums esant ir mūsų kieme esantį inkilą ginam. Na, Zaiza iki jo karpytais nagais ir neužlipa, nė pusės neužlipa. Bet va pas anytą mb inkiliuką įkėlė - ir ten nieks negyvena. Nes kaimynų mėlynoji nuolat įkišusi leteną meškerioja. :oh: 

Atsakyti

Zunda smaragdinėmis akimis ir zundukai  kokie faini,Zunda tai labai panaši į mano Pupsę ,kai aš ją iš Pifo pasiėmiau buvo tokia pati suvargusi,nušiuręs kailiukas,ir sudėjimas katės labai panašus ir kailiukas bus toks ne visai trumpas ,tikrai bus labai graži katė..O visi kiti mažyliai irgi be abejonės verti didelių pagyrų,linkiu jiems gerų namų..Diinka ,kai tik galėsiu,pasidalinsiu trupinėliu ,dabar po atostogų kiek striuka su pinigiukais...

Pas mus ryte žiemos nebuvo ,pusę dienos saulė švietė išsijuosusi,bet aš važiavau į sodą braškių  ir šilauogių uždengt  prognozių prisiskaičiusi,gaila gi ,žiedpumpurių pilna, o čia sniegas ir svarbiausia šaltis...o vakarop prasidėjo šlapdriba ir dabar šlapiai sninga,nemelavo šįkart Šulija...Eina sau,kada pagaliau tas pavasaris ateis :blink:

Špulė & Co  gyvena aktyviai - tikrai nemeluosiu - Kolumbas toks judrus pasidarė ,Špulia jį kad pavaiko ,tai skrenda kelis metrus nuo lovos šokdamas,aš jo jaunystėj nemačiau taip šokinėjančio,žodžiu ,drąskyklę  kas savaitę reikia susukiot iš naujo ,nes atsipalaiduoja ir juda kai nagus galanda kuris :rolleyes: Randelis po operacijos mažėja ,tiksliau patinimas mažėja,šašiukai nukrito,atsigavo visiškai Mažė :yahoo: Erendira ačiū tau už paslaugą :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 09 gegužės 2017 - 20:51

O kur jūs viso prapuolėt? a020.gif

Apsnigo visas, ar kurį galą? Pas mus jau šviečia saulė, o prieš kelias valandas snigo, taip lėtai,romantiškai.

Dėl kačių daromos 'milžiniškos' žalos kategoriškai nesutinku.Pats didžiausias kenkėjas ir plėšikas yra žmogus.Juk nei vienas gyvūnas, išskyrus žmogų, nežvejoja ir nemedžioja savo malonumui.

Kad katės neplėštų inkiliukų, galima apskardinti medžius.Joks katinas neįlipa, išbandyta praktiškai.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Zundyt, smagu girdėt, kad šeimyna linksma ir aktyvi :super:

Čija su kruopom  :wub: 

Man biškiuką gaila, kad apsnigo pražydusią trešnę... na, bet prieš vėją, sniegą nepapūsi. Lauksiu šilumos  :rolleyes: 

Atsakyti