Kas ten pas jus Vilniuj dedasi?! Kaune saulė!
Ateis ir pas Jus ![]()
Sveikos.
Diinkos vaikų darželis už širdies griebia
Nagų kirpimas su Čija nekomfortiškas kaip ir Busy atveju- juoda juodame. Mažai esu iki kraujo nušniojus net kelis kartus, po to vadovaujuosi taisykle- geriau mažiau per kelis kartus, nei vienusyk skerdyklą pasidaryt. Čija irgi caksi, bet pakerpu po nedaug ir tiek. Ainu, mano džiaugsmui, turi aiškius nagus- skaidriai baltame ryškiai šviečia rožinis gyvuonis. Tai tik reik nagus tarp vilnų susirast, o kirpti ne problema. Va ką tik kirpau, tai sūnus truputį pafilmavo:
Oras tai tokis kaka. Einu mišku su Čija, sniego akysna drebia, kur ritasi pasaulis.
snieguotasnukė:

Vaikai vyrui gimtadienio proga padovanojo operos bilietus- eis kitą savaitę visi trys vyrai į operos ir baleto teatrą (aš dirbsiu). Mano vyrams labiau operos ir operetės patinka, man- baletai.
Kur Magnuna
Aš čionai jau
jėtus, viskas sniegu apklota, pridrėbė, parėjau namo batelius prisėmusi, eina sau tokie orai. Nors dabar saulutė išlindo, dangus nusigiedrijo ![]()
Diinkos pūkuotieji grožiai absoliučiai nugriuviminiai
du kart peržiūrėjau nuotraukas kol atsigrožėjau
Murziukui šiltų ir jaukių namų ![]()
Aš saviškiams nagus kas 3-4 savaites nukarpau, ir priekinius ir galinius, galinius aišku mažiau reik pakirpti. Juodi nagai, tai aišku iššūkis
Ainu nagelių paieškos tarp kailinių ![]()
Šiandien užmačiau tokį straipsneliį: http://m.alfa.lt/str...milziniska-zala
Mes galvojam katėms varpelius dėt. Bet kol kas leidžiam į kiemą tik mums esant ir mūsų kieme esantį inkilą ginam. Na, Zaiza iki jo karpytais nagais ir neužlipa, nė pusės neužlipa. Bet va pas anytą mb inkiliuką įkėlė - ir ten nieks negyvena. Nes kaimynų mėlynoji nuolat įkišusi leteną meškerioja.
Zunda smaragdinėmis akimis ir zundukai kokie faini,Zunda tai labai panaši į mano Pupsę ,kai aš ją iš Pifo pasiėmiau buvo tokia pati suvargusi,nušiuręs kailiukas,ir sudėjimas katės labai panašus ir kailiukas bus toks ne visai trumpas ,tikrai bus labai graži katė..O visi kiti mažyliai irgi be abejonės verti didelių pagyrų,linkiu jiems gerų namų..Diinka ,kai tik galėsiu,pasidalinsiu trupinėliu ,dabar po atostogų kiek striuka su pinigiukais...
Pas mus ryte žiemos nebuvo ,pusę dienos saulė švietė išsijuosusi,bet aš važiavau į sodą braškių ir šilauogių uždengt prognozių prisiskaičiusi,gaila gi ,žiedpumpurių pilna, o čia sniegas ir svarbiausia šaltis...o vakarop prasidėjo šlapdriba ir dabar šlapiai sninga,nemelavo šįkart Šulija...Eina sau,kada pagaliau tas pavasaris ateis ![]()
Špulė & Co gyvena aktyviai - tikrai nemeluosiu - Kolumbas toks judrus pasidarė ,Špulia jį kad pavaiko ,tai skrenda kelis metrus nuo lovos šokdamas,aš jo jaunystėj nemačiau taip šokinėjančio,žodžiu ,drąskyklę kas savaitę reikia susukiot iš naujo ,nes atsipalaiduoja ir juda kai nagus galanda kuris
Randelis po operacijos mažėja ,tiksliau patinimas mažėja,šašiukai nukrito,atsigavo visiškai Mažė
Erendira ačiū tau už paslaugą
O kur jūs viso prapuolėt? 
Apsnigo visas, ar kurį galą? Pas mus jau šviečia saulė, o prieš kelias valandas snigo, taip lėtai,romantiškai.
Dėl kačių daromos 'milžiniškos' žalos kategoriškai nesutinku.Pats didžiausias kenkėjas ir plėšikas yra žmogus.Juk nei vienas gyvūnas, išskyrus žmogų, nežvejoja ir nemedžioja savo malonumui.
Kad katės neplėštų inkiliukų, galima apskardinti medžius.Joks katinas neįlipa, išbandyta praktiškai.