Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Maksimas žaliaakis žalsvame fone  :wub: o kur atostogausit? Ir kas Maksimą prižiūrės? Čia pirmą kartą jį paliksit?

Atsakyti
Jau esam palikę, bet 1-2 dienas, o čia dvi savaites pakeliaut susiruošėm (Klaipėda-Švedija- Danija- Vokietija ir namo per lenkus), tai neramu... paliksim gretimame name pas tėvus, bet retai ten Maksimas būna, vakar nusivedžiau papratint, tai apėjo viską ir ant spintos užlipo. Ten ir prasėdėjo.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Prisidedu prie besipiktinančių nepavasarišku pavasariu ir dar vakar vėl gavau dovanų slogą, tai sėdžiu pikta puodelį arbatos viena ranka o Grikį kita ranka apsikabinus. Orų prognozes artimiausiom dviem savaitėm net bijau žiūrėti.

Mumytis gražuolis  :wub: 

Ozzytis puikuolis  :wub: 

Ainu žiemiškoji  :D 

Maksimas karališkas  :wub: 

Diinkos mažyliai saulėti  :wub: 

Humuso gaminimo Jeruzalėje ypatumai  :super:​ 

Atsakyti
Kiek ciūcikų padavė! Toookie niurkomieji! wub.gif
Bet tai moteriškė nesupratinga pasitaikė!
Mes turėjom katę, kuri prie skutančiojo bulves prisikabindavo išsireikalaudavo jai asmeniškai bulvės paskust - lupenų neėsdavo, bet žalia bulvė kažkas nerealaus jai buvo. Nors veterinarė sakė kad negalima, bet katei nepaaiškinsi. ax.gif

Katukai tokia atgaiva akims! Po visokių rankenėlių, plokščių ir santechnikos...
Kaupiuos su santechniku santykius aiškintis, smarkiai jam už vonios ir klozeto pajungimą permokėjau.
Atsakyti
Aist, humusa ir as myliu. Labai myliu raudonaji 4u.gif

Maksimas susals katukas, be sildymo 4u.gif

Ainu, puikuole wub.gif
Atsakyti

Maksimas pripras, nesijaudinkit. O atostogos yra gėris, lauksiu įspūdžių.  :4u: 

Pagaminau šeimai vakarienę, sėdžiu kaip Magnuna užsiklojusi vilnoniu dekiu ir gyvūnais. Vyras grįžo iš darbo, krosnelę pakūrė. Na, išgyvensim. Jaunėlis iš virtuvės šūkteli man:" Mama, o ką aš čia valgau?" Nusijuokusi širdyje džiaugiuosi, kokie neišrankūs maistui mano vyrai- kas padaryta, tą ir valgo. O vakarienei padaryta perlinių kruopų/skaidulinių pupuolių/moliūgų/morkų/kalakutienos troškinys bei tuno/salotų lapų/agurkų/avokadų/alyvuogių/kiaušiniųsalotos.

IMG_6817.jpg

Stambiu planu:

IMG_6822.jpg

Atsakyti

Aist, Tavo šildytuvai nuostabūs :wub:  O jūs ne autonominį šildymą turit? Aš kažkurią dieną jau burbėjau, kodėl mūsų katilas be reikalo sukasi, bet patingėjau eiti į rūsį išjunginėt. O šiom dienom vėl džiaugiuosi, kad atėjus ryte į virtuvę randu šiltas grindis. :ax:

Maksimas net pažaliavęs nuo piktumo :bigsmile:  

Tiesa, apie nesupratingąją mopteriškę... Aš iškart būčiau supratus, ko iš manęs tikimasi, nes turėjau šunę, kuri ėsdavo viską, ką valgė žmonės, gal tik išskyrus česnakus ir čili pipiriukus. :D O vaisius tai tik paduok! Pamenu, kaip kartą rudenį buvom pas pažįstamus kaime, tai ji per dieną nusilaksčius ir sukirtus savo vakarienę dar prapuolė obelų sode. O paskui naktį taip gadino orą... Teko iškomandiruot į priemenę. :D Arba kaip iš žaižaruojančios laužavietės traukė svogūnus, kurie buvo pasimarinavę kartu su šašlais. :rolleyes:

Bet su tuo nesusidūrusiam žmogui gali pasirodyti neįprasta, kad šuo alpsta dėl obuolio. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 11 gegužės 2017 - 19:53

Aist kad puikiai apsišiltinusi  :D 

Atsakyti

Pas mus centrinis šildymas, bet galime jį reguliuotis patys. Tačiau mums jau morališkai nesinori tokiu metu šildytis. Savaitė, kaip išsijungėm bendrą. Bet vonios grindys turi elektrinį šildymą, išjungus bendrąjį, lieka elektrinis. Tai va taip belieka vonioje ant grindų gulėt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 11 gegužės 2017 - 19:45

Labas rytas

Sunkiasvoris katinėlis aukštalipys

20170511_220154.jpg

Triukas, nuo kurio mamkai širdis apmiršta - 9 su puse kilogramo strykt ant gartraukio

20170511_220205.jpg

Atsakyti
As dar stebiuosi, kaip tavo gartraukis atlaiko biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi stebiuosi, kad gartraukis kartu su katinėliu strykt nepadaro :D

Atsakyti