Šponkiuk, niu kas čia per zaraza prie tavęs prikibo
Kad tik greičiau atrastų priežastį ir viskas susitvarkytų
Ar tu nenori man atsiųst kraujo tyrimo? Pažiūrėčiau.
Todėl ir prakaituoji, kad zaraza prikibus.
tai va beda, kad ta zaraza jau metais prikibusi. del tu paciu problemu as jau pries kokis 8 metus ejau ir savijauta vis prasteja ir prasteja. bet dabar kita seimos gydytoja, tai ji rimciau i viska ziuri. o kraujas niekad nieko nerodydavo. nors ir budavau su temperatura ir skusdavausi prakaitavimu. turim aritmija, . turim vienoje puseje padidejusius limfmazgius. kita sav eisiu darytis kraujo tyrimu ir plauciu nuotraukos.
Erode, imesiu per fb ![]()
Sveikos
Vėtriuk, labai tave palaikau morališkai. Su laiku viskas nurims.
Šponkiau, prašyk Erodės profesionalios pagalbos.
Grikiaus šuolis ant gartraukio.
toks drambliaskrydis, sakyč.
O dabar noriu pasidžiaugti- įstojo mano mažas į licėjų.
Šponkiuk, o nenori su kokiais hematologais padraugaut? Kažkas ten pas tave ne taip. ![]()
Aist, sveikinimai dar vienam jaunajam genijui! ![]()
Mano ilgšė rytoj eis stojamųjų į TB laikyt. Bet itariu, nieko ten nebus. Nesiruošia visiškai visiškai. Laisvalaikiu prie kompo piešia ir žaidžia.
Rodau, kaip atrodo mano daržiniai pomidorai po šio ryto. Kai kurie jau buvo spėję pomidoriukus užmegzt... ![]()
IMG_6991s.jpg 522,19KB
0 Parsiųsta kartų
*Šponkiau, prašyk Erodės profesionalios pagalbos.
**O dabar noriu pasidžiaugti- įstojo mano mažas į licėjų.
*Na pas mane pasikeitė šeimos gydytoja, panašu ji turi ūpo ieškoti kas man, tai kolkas bandysiu. Bet Erodė jau tarė savo nuomonę per FB , ačiū jai
jei su dabartine šeimos gydytoja neišspręsim problemos, tikėtina, kad persirašysiu kitur ![]()
**Sveikinu! Beje, vakar berods jį ir mačiau 7 trulike
Su CAT juoda-geltona kuprine ![]()
Lapynos pomidoriukai- liūdesėliai
Niu, nenuvertink dukters iš anksto. Tu jai to, aišku, nesakyk, bet nesunkūs tie stojamieji į TB.
bent mano top didysis tinginys Ignas tai tikrai nieko jiems nesiruošė, o kažkaip įstojo. Sunku ten būna vėliau mokytis. Linkiu sėkmės merginai rytoj!
Šponkiuk, o nenori su kokiais hematologais padraugaut? Kažkas ten pas tave ne taip.
Aist, sveikinimai dar vienam jaunajam genijui!
Mano ilgšė rytoj eis stojamųjų į TB laikyt. Bet itariu, nieko ten nebus. Nesiruošia visiškai visiškai. Laisvalaikiu prie kompo piešia ir žaidžia.
Rodau, kaip atrodo mano daržiniai pomidorai po šio ryto. Kai kurie jau buvo spėję pomidoriukus užmegzt...
Jei prarasiu viltį, tai pradėsiu naudoti MB iš įmonės gautą sveikatos draudimą ant visokių tyrimų
Nors planavom odontologams išleisti.
Sėkmės dukrai ryt ![]()
Vargšai pomidorai. Aš tai turiu į labai gilų didelį lovį ridikėlius pasėjus MB. parsinešiau iš balkono, kad nesušaltų. Tai Hipė juos jau išsėdėjo.
**Sveikinu! Beje, vakar berods jį ir mačiau 7 trulike
Su CAT juoda-geltona kuprine
Taip. Jis.
Galvojau pasisveikint, bet būtų pagalvojęs, ko čia kabinėjasi moteriškės prie jo trulike
arba blyn, reikėjo patrolinti, ko vietos neužleidžia atsisėsti ![]()
Šponkiau ,o tu dėl tuberkuliozės tyreisi? Kažkaip man tie tavo visi požymiai - bendras silpnumas ,vakarinė neaukšta temperatūra ,limfmazgiai - labai neša į TBC. Ar yra Vilniuje TBC dispanseris?
Vėtra,apkabinu..kaip iš giedro dangaus...bet viskas praeina ,praeis ir tai
Labiausiai šitoj situacijoj gaila vaikų ,Dičkė tavo tai jau suaugusi ,bet Luknė - tai dar didelis vaikas,saugokit ją