Vargšai pomidorai
Aist, sveikinimai gimnazistui, šaunuolis vaikinas
Šponkiau, nu koks beviltiškumas
Aš tai turiu į labai gilų didelį lovį ridikėlius pasėjus MB. parsinešiau iš balkono, kad nesušaltų. Tai Hipė juos jau išsėdėjo.
Jei kas norit kokiu augalu atsikratyt - duokit Hipei pasėdėti
Mano daržiuky ridikėliai auga po truputį. Kai kurie jau ir šakniukę formuoja. Šiaip jie atsparūs šalčiui, ir po rudeninių šalnų dar auga.
Lapyna, o kas pas mus yra TB
Nežinau, kas pas jus, bet pas mus su Aist TB yra kartais yra tarptautinis bakalaureatas (IBO).
Šponkiau ,o tu dėl tuberkuliozės tyreisi? Kažkaip man tie tavo visi požymiai - bendras silpnumas ,vakarinė neaukšta temperatūra ,limfmazgiai - labai neša į TBC. Ar yra Vilniuje TBC dispanseris?
ne, bet kaip suprantu dėl to mane ir siųs daryti plaučių nuotrauką.
Dabar susimąsčiau, kad mokykloje man ir dar vienai klasiokei praleido kažkokį skiepą, kur būna berods 12 metų. Nes tada kai skiepijo visą klasę, buvom per jaunos, o kitais metais mus pamiršo.
Jei kas norit kokiu augalu atsikratyt - duokit Hipei pasėdėti
Mano daržiuky ridikėliai auga po truputį. Kai kurie jau ir šakniukę formuoja. Šiaip jie atsparūs šalčiui, ir po rudeninių šalnų dar auga.
o taip
viską nužudys su savo kauliniu užpakaliu
blyn, nepagalvojau, kad ridikėliai gali būti atsparųs. Tada likučių šiandien nebetemsiu atgal į vidų
Sveikinimai Aist moksliukui
Sėkmės Lapynos panelei
Jei neįstos, juk be šitos yra mokslo įstaigų.
Šponkiuk, aš be žodžių
Linkiu surasti ligą ir ją išsigydyti.
Bet, tai ir reikia sugalvoti pomidorus atvirame grunte pasodinti
Gausi pirkti naujus daigus.
Ridikiukai nebijo šalnų.O aš saviškius sėtus kovo pradžioje jau raunu, tiksliau, be manęs rovėjų yra.
Vėtriuk, pradžioje bus sunku su viskuo tvarkytis, bet laikui bėgant priprasi.
Aist, mūsų jaunimas truputį iš skirtingų aplinkų į tą TB ateina. Taviškis stojo iš Licėjaus - dar negirdėjau, kad iš ten kas nors neįstotų. Gi maniškė ateina iš eilinės gimnazijos, kuri toli gražu nėra stipriausia matematikos mokyme. Ir anglų jai viso labo antra užsienio. Tai galėtų nors iliuziją pastangos parodyti.
Na, bet čia jos ateitis ir jos reikalas, aš padedu tik tiek, kiek ji pati prašo.
Bet, tai ir reikia sugalvoti pomidorus atvirame grunte pasodinti
Gausi pirkti naujus daigus.
Nepirksiu. Savų dar atsargą turiu.
Ir mama kaip visada be skaičiaus prisidaigino.