Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, o kas pas mus yra TB hmm.gif

Vargšai pomidorai unsure.gif Tai šiemet visoj Lt derliui šakės. O mes, vartotojai, ryškiai per piniginę pajausim šalto pavasario pasekmes verysad.gif

Aist, sveikinimai gimnazistui, šaunuolis vaikinas 4u.gif 4u.gif

Šponkiau, nu koks beviltiškumas blink.gif Labai labai linkiu, kad rastum atsakymą ir pašalintum negalavimų priežastį 4u.gif
Atsakyti

Aš tai turiu į labai gilų didelį lovį ridikėlius pasėjus MB. parsinešiau iš balkono, kad nesušaltų. Tai Hipė juos jau išsėdėjo.

:lol: Jei kas norit kokiu augalu atsikratyt - duokit Hipei pasėdėti

Mano daržiuky ridikėliai auga po truputį. Kai kurie jau ir šakniukę formuoja. Šiaip jie atsparūs šalčiui, ir po rudeninių šalnų dar auga.

Lapyna, o kas pas mus yra TB hmm.gif

Nežinau, kas pas jus, bet pas mus su Aist TB yra kartais yra tarptautinis bakalaureatas (IBO). :) 

Atsakyti

Aist, sveikinu jaunąjį licėjaus studentą :4u: 

(bet tai kaip anksti stojamieji, mano Rut laikė stojamuosius  kaip tik 05 12 - per mano mamos gimtadienį )

Lapyn, sėkmės taviškei ryt    :4u: 

Man niekas nenušalo, nes nieko nesodinau  :P  Tik kasdien tikrinu, ar trešnių žiedai vietoje  :rolleyes: 

Atsakyti

Šponkiau ,o tu dėl tuberkuliozės tyreisi? Kažkaip man tie tavo visi požymiai - bendras silpnumas ,vakarinė neaukšta temperatūra ,limfmazgiai - labai neša į TBC. Ar yra Vilniuje TBC dispanseris?

ne, bet kaip suprantu dėl to mane ir siųs daryti plaučių nuotrauką. 

Dabar susimąsčiau, kad mokykloje man ir dar vienai klasiokei praleido kažkokį skiepą, kur būna berods 12 metų. Nes tada kai skiepijo visą klasę, buvom per jaunos, o kitais metais mus pamiršo.

Atsakyti

:lol: Jei kas norit kokiu augalu atsikratyt - duokit Hipei pasėdėti

Mano daržiuky ridikėliai auga po truputį. Kai kurie jau ir šakniukę formuoja. Šiaip jie atsparūs šalčiui, ir po rudeninių šalnų dar auga.

o taip :D viską nužudys su savo kauliniu užpakaliu :) blyn, nepagalvojau, kad ridikėliai gali būti atsparųs. Tada likučių šiandien nebetemsiu atgal į vidų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 gegužės 2017 - 14:29
Aist sveikinu taviski su istojimu 4u.gif

Lapynos atzalai sekmes 4u.gif

man mano geles nusalo, nupirkau keleta vazonu graziu geliu. Pasidziaugiau viena vakara, o nakti nusalde negyvai salna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 gegužės 2017 - 14:51

Aist dideli sveikinimai! Šaunuoliai vaikai! Man šiemet prasidės rugsėjį pirmieji džiaugsmai nes turėsiu pirmokėlę :) tik ar patekom į norimą mokyklą sužinosim tik birželio 7

Atsakyti

Aist, šaunuolis jaunėlis :4u: :4u: :4u:  sveikinimai protingam jaunuoliui ir aišku jo tėveliams  :4u:  Lapyna, kaip liūdna dėl

tokio vaizdelio :unsure: visai nekažką tas pavasaris

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2017 05 12, 08:19)
Laikykis Vetra, jei tai vyksta tavo gyvenime. Vadinasi vyksta ne siaip sau. Ka gali zinoti uz kurio kampo taves vel laukia laime 4u.gif Todel manau, nenuleisk nosies, netrukus vel dziaugsiesi gyvenimu 4u.gif Skyriausi, zinau

Aciu mergaites labai labai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skyrybos labai sunkus isbandymas. Nors dirbu toje sferoje. Bet patikekit yra visai kas kita kai pats tai patiri.
Laikysiuos. Stengiuosi nukreipti minteles ir kazkuo uzsiimti. Dar nemoku be vyro gyventi. Ale tikrai ismoksiu:)
Atsakyti

Sveikinimai Aist moksliukui :4u:

Sėkmės Lapynos panelei :4u: Jei neįstos, juk be šitos yra mokslo įstaigų.

Šponkiuk, aš be žodžių :blink: Linkiu surasti ligą ir ją išsigydyti.

Bet, tai ir reikia sugalvoti pomidorus atvirame grunte pasodinti :unsure: Gausi pirkti naujus daigus.

Ridikiukai nebijo šalnų.O aš saviškius sėtus kovo pradžioje jau raunu, tiksliau, be manęs rovėjų yra. :D

Vėtriuk, pradžioje bus sunku su viskuo tvarkytis, bet laikui bėgant priprasi. :4u:

Atsakyti

Aist, mūsų jaunimas truputį iš skirtingų aplinkų į tą TB ateina. Taviškis stojo iš Licėjaus - dar negirdėjau, kad iš ten kas nors neįstotų. Gi maniškė ateina iš eilinės gimnazijos, kuri toli gražu nėra stipriausia matematikos mokyme. Ir anglų jai viso labo antra užsienio. Tai galėtų nors iliuziją pastangos parodyti. :D Na, bet čia jos ateitis ir jos reikalas, aš padedu tik tiek, kiek ji pati prašo.

Bet, tai ir reikia sugalvoti pomidorus atvirame grunte pasodinti :unsure: Gausi pirkti naujus daigus.

Nepirksiu. Savų dar atsargą turiu. :P Ir mama kaip visada be skaičiaus prisidaigino. :) 

Atsakyti

Sveikinimai Aist jaunėliuic įstojus  :4u:  :4u:  :4u: 

Lapynos panelei - sėkmės palinkėjimai  :4u:  :4u:  o pomidoriukai tai tikrai liūdesėlis, bet tai nenuostabu kai toks pavasaris. Pas mus ridikėliai su salotomis šiltnamyje tupi  :)  šį savaitgalį ir pomidorus planuojam sutupdyti  :)​ 

Atsakyti