Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, viska skaitau, bet va rasyt noro nera, nuotaiku nera... Mamai vel chemija bus... Galvoju birzeli namo gryzt porai sav.

Vetra praeis, zinau kaip pradzioj sunku, tu tik laikykis 

Pas mus atsilo vakar.. o siandien lyja. bet nors nebesalta

Gielux va likimas Jurgos arijos balso 

http://www.respublik...nuotakos_balso/

Kaip gaila, kad kai kuriuos zmones uzmirsta ir jie gyvena skurde ir t.t., bet va visokios Bunkes, marinos Buy ir t.t. tai pilni zurnalai internetu psl ir t.t.

Atsakyti

Sveikos. Liūdna dėl skyrybų, dėl nesveikatų ir dėl pomidorų. Džiugu už Aist jaunuolį ir už pagaliau pagaliau žadamą gerą orą. Ta proga ryt bandysiu savo rūtų darželį persitvarkyti ☺ idėjų neturiu planų ir vizijų neturiu tai vadinasi bus eksprontu ☺

Stojantiems vaikams sekmės. mano vis pasvaigsta darbo nori vasarai. Aišku lengvo ir kad mokėtų gerai. Na kur tokį gaut...ypač tokiam miestuke kaip pas mus...

į temą - laisčiau kaktusą . Praliejau vandens. Gilei reik aišku pašniukštinėt. Nuėjau šluostės ir tada Gilė bėgom šuoliais kokis tris kartus per visą butą. Įtariau bus nosį kišusi . Pagaut nesileidžia šuoliuoja šuoliuoja....užspiestą sugavau ir tada kaaaaaip kando man į nosį. Irdabar dar skauda... va turi tą bjaurią sąvybę - jei kas nepatinka prieina ir į nosį kanda. Ryte žadindama švelniai, o kai užpyksta skaudžiai. Fe kokia. 

Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2017 05 12, 17:13)

Skyrybos labai sunkus isbandymas. Nors dirbu toje sferoje. Bet patikekit yra visai kas kita kai pats tai patiri.

Ne visiems. Mano vyras buvo blogas, tai kai išsiskyriau ir sugebėjau jį išsiųsti pas tėvus į kitą Lietuvos kraštą, abi su dukra džiaugėmės ir buvom labai laimingos. Nors dukrai buvo tik aštuoni metai.
Vėtriuk console.gif Jei žmogus mylimas skyrybos vistiek geriau, negu laidotuvės. Gyvenimas tęsiasi...viską išmoksi, kaip sakoma viskas praeis ir kaip Aist sakė tik meilė vaikams amžina. Stiprybės 4u.gif

Gal jau nebebus šalnų, eisiu ir aš savo darželio tvarkyti ir pelargonijas grūsiu laukan.

Azu, sveikatos tavo mamytei, kad pavyktų nugalėti arba nors sustabdyti ligą.

Nikita kaip ir Gilė, kokia buvo kandžiuklė tokia ir liko. Tik gerai kad į veidą nekanda, jei supyksta, tai rėkdama puola ir kanda nuo dušios. Reikia su ja švelniai visą laiką, net pakelti balso negalima, tada dėl visko susitari ir pastoviai guli pas mane ranką apsikabinusi arba ant manęs smile.gif
Atsakyti
šiąnakt Barbė surengė pelės medžioklę. Vis nešė man savo žaislinę pelę, kai numesdavau surengdavo jos medžiojimą ir pjovimą, tada išdidžiai atnešdavo grobį. Viskas būtų smagu, jei tai nevyktų 3 valandą nakties...

Vėtra, užjaučiu labai. Linkiu atrasti šeimos merginoms smagią bendrą naują veiklą.
Gera vieta ilgai laisva nebūna! Kad kažkas gero nutiktų, reikia palikti jam vietos. Kaip gi ateis tas geras žmogus, jei vieta užimta? smile.gif
Aš nebuvau ištekėjus, bet turėjau labai ilgus varginančius santykius, kuriems užbaigti abu neturėjom nei noro nei jėgų. Ačiū D, kad jis man pasiuntė vieną dieną aiškų suvokimą, jog turiu viską baigt. Dabar abu laimingas šeimas sukūrėm, vaikus auginam.
Nosį aukštyn! Linkiu gražios pabaigos. Juk namie tiek mylinčių akyčių wub.gif
Atsakyti

Azų, linkiu tau ir tavo mamytei stiprybės :4u:

Vėtriuk, aš su sūneliu likom vieni, kai jam buvo 9 mėn.O tėtė,ką ten tėtė, tiesiog pabėgo. :blink:

Ir nieko užauginau, išmokslinau, pastačiau ant kojų, ir atidaviau į geras rankas :lol: .Taip,kad nieko nebijok.Juk mes, moterys esame šetoniškai stiprios.Ypač jei mus veda meilė vaikams.

Visoms ramios nakties :4u:

Atsakyti

Azu, sveikatos mamytei :4u:

VRine, užuojauta prakąstai nosiai :D

O mano ilgšė šiandien sušius darė (aha, ruošiamės stojamiesiems :rolleyes: )...

Ar ten dar liko kąsniaaaaaaalis lašišos???

Priedas  IMG_7000sm.jpg   348,59KB   0 Parsiųsta kartų

Taip taip, šitos!

Priedas  IMG_7007sm.jpg   176,92KB   0 Parsiųsta kartų

O dar kąsniaalis?..

Priedas  IMG_7010sm.jpg   350,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 12 gegužės 2017 - 23:38

Labas rytas, Gufis jau tuoj bus 3 sav. kai be bliudo. Grįžta gyvenimo džiaugsmas pas katina. Ašaras dar lašinu ... iš baimes, kad ai palašinsiu. Kita sav. pas veta, vaistus susileist pasakys ar dar lašint. 

Visų keturkojam linkėjimai, tiksla turintiems dvikojams - palaikymas, kažką praradusiems - šypsenos, " ir tai praeina".... 

rašau retai, darbe sunkus laikas ir jis tęsis iki liepos 1.... turiu atleidinet zmones, skaudai lyg pirsta pjautu...

Atsakyti

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 13 gegužės 2017 - 06:40

Priedas  IMG_1045.JPG   76,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Azu, laikykis 4u.gif Tavo mamukui sveikatos kibiras...

Apus, uzjauciu. Turekis 4u.gif Suprantu kaip tai sunku

Tyte, kokia kreiva vaiksto biggrin.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif

Aciu dar karteli uz palaikyma visoms kartu ir kiekvienai individualiai wub.gif oro_buckis.gif 4u.gif

Tvarkaus is pasiutimo. Pavargau istiesiau kojikes, dabar sedziu visa laiminga.
Paprase eks sukrauti jo daiktus. Kaip manot, ar vaziuot i parduotuve, pasiimt tusciu deziu ir sukraut jo smutkes, ar tegu pats kraunas, maziau issines? ax.gif
Noreciau viska pakeisti atnaujinti. Finansai riboti...labai, ale is vidaus tai kyla. Dar negaliu. Sutarti tik kitoj savaitej skyrybu turiu nunest. Bankas turi patvirtint. Nagrines kokias 2 savaites ir kol teismo sprendimas isiteises dar 4 savaites. Zodziu.... blink.gif Noriu ji grust kuo toliau nuo savo akiu,,,,

Eks sako - kaip katinus dalinsim? (cia kad but i katinu tema) Supratau kad erzina piktai. Susiemiau, sakau koki nori toki imk. Nors tikrai zinau, kad nei vieno neduosiu. Pagalvojo, sako nereikia man. Atsikvepiau lengviau.
Dabar maniskiai kaip drambliai duodasi, laksto.

Yra zmogutis (vyr. gimines) kuris man jau seniai neabejingas, bet santykiu kurti neskuba. Tinka jam lengvi pasimatymai. As tam dar nepasiruosus. Apskritai jis seimos zmogus. Manau daug kas keisis kai oficialiai issiskirsiu. Zodziu gyvenimas eina i prieki.
O eks irgi labai laukia oficialiu skyrybu. Pirks buta, jau nusiziurejo, 1 kamb. Ir gyvens toliau.
Atsakyti
Sveikos
Azu, kuo greitesnio pasveikimo tavo mamytei 4u.gif Pas kokią onkologę tavo mama lankosi?
Jooo, paskaiciau apie tą dainininkę. Sakau, girdėjau, kad nesėkmingas likimas, o jos įdainuotą Jurgą galėčiau klausyt ir klausyt.
Vėtriuk, daug daug 4u.gif palaikymo.
Smagu dėl Gufyčio wub.gif svarbu, kad neatkristų.
Zaiza - lašišaiza biggrin.gif Bela irgi žuvų vergė, sūdytos, rūkytos irgi tinka, jei nevalgo, tai nors aplaižo biggrin.gif doh.gif O koks kniaukimas būna, tarsi katukas būtų visus metus badu marintas biggrin.gif
Edule, pelės naktiniai gyvūnai, todėl jas medžiot galima TIK naktį biggrin.gif
Atsakyti