Man iš esmės kol kas visas laikas tinka, ypač jei du kartus rinksimės
Paglobot mazgius pasisiūlyčiau, bet irgi tuo metu išvažiuoju, pati auklės katinams ieškausi
Erendira žinau, kad į Rumuniją važiuojat
Savam zoo auklę turiou, kaimynai mūsų fantastiniai...bet užkrauti dar globotinius, jau čia man sąžinė nebeleidžia (niors pažiūrėtų, o bet tačiau) dėl mažių neįįsiovaizduju kas ir kiek liks, ėmiau pačius pirmutinius...bet va ryžų kompanija...tik tikl bus pasiekę dovanojimo amžių, o ir liepą- rugpjūtį praktiškai nesidovanoja... na Rariukui vieną ryžą įsiūlysiu
o dar 3 ? ![]()
Ačiū Žydryne mačiau ir atrašiau
Lapyna, man tokiu atveju atstumas tikrai ne problema ,. atvažiuosim mes į tą Vilnių
...o jei rimtai, pliusiuką užsidedu, tikrai nežinau kas ir kiek liks,
Rariuk, pastabi aš pastabi, kartais kas nors užkrenta ir neparašau, kaip pvz dėl Vėtriuko(kas beje kaip griaustinis iš giedro dangaus
)..nors nelabai yra ką rašyti, susitikt, pakalbėt, apsikabint - TAIP... nes kiek žmonių (šeimų) tiek situacijų... man vien tai kad "skiriatės taikiai" jau iš fantastikos...nes aš praėjus nuo skirynų 19 metų, tik sutikus ex pradeda nervinis drebulys krėst, o susitikt tenka... anūkę mylim visi...šia tema tik prie vyno (ar šampano) su artima siela, kad paverkt...arpasidžiaugt... Tik žinau, jei būčiau žinojus kiek kainuos (čia ne apie pinigus- aš palikau jam 3- jų kambarių būtą iššėjau su 2 -iem vaikais nuomuotis) nebūčiau žengus (tikriausia) to žingsnio...bet tikrai neio minutei nesuabejojau jo teisingumu...
Sveikos ![]()
Dėl Diinkinių - tinka abu savaitgaliai
t. y. turėjau omenyje birželio savaitgalis tinka man, liepos savaitgalį pasižadu ir Busy į Diinkines pristatyti ![]()
Naujokytis - sveiki pirsijungę ![]()
Dėl paglobojimo - aš 16 d. vidurnaktį tik parlėksiu į LT tai su Diinka prasilenkiam. Erendira - tau kada reikės auklės? Jeigu ką galėsiu pagelbėti ![]()
Ir, achhh, koks Ainu pilvelis
![]()