Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Man iš esmės kol kas visas laikas tinka, ypač jei du kartus rinksimės   :P 

Paglobot mazgius pasisiūlyčiau, bet irgi tuo metu išvažiuoju, pati auklės katinams ieškausi  :ax: 

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laViaLattea: 16 gegužės 2017 - 11:36
Sveikos,
QUOTE(diinka @ 2017 05 16, 10:58)
Beje Žydryne, parašyk prašau savo tel.  Sasiskai globos nieks nepasiūlė kol kas...</p><p></p>

parašiau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti

Erendira žinau, kad į Rumuniją važiuojat :) Savam zoo auklę turiou, kaimynai mūsų fantastiniai...bet užkrauti dar globotinius, jau čia man sąžinė nebeleidžia (niors pažiūrėtų, o bet tačiau) dėl mažių neįįsiovaizduju kas ir kiek liks, ėmiau pačius pirmutinius...bet va ryžų kompanija...tik tikl bus pasiekę dovanojimo amžių, o ir liepą- rugpjūtį praktiškai nesidovanoja... na Rariukui vieną ryžą įsiūlysiu :) o dar  3 ?  :)

Ačiū Žydryne mačiau ir atrašiau

Atsakyti

Diinka, jei vyras nemes iš namų - turbūt paglobočiau. Net narvą turiu. Tik wc dėžutę prašyčiau paskolint. :ax:  Bet tas logistinis klausimas tarp Vilniaus ir Kauno...

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2017 05 16, 12:50)
Rariukui vieną ryžą įsiūlysiu smile.gif o dar  3 ?  smile.gif

Laba diena,
na pamačiusi Diinkos žinutę negalėjau neatrašyti, net nusijuokiau biggrin.gif Vadinasi pastabi tamsta biggrin.gif
Bet pas mane ryžas jau yra biggrin.gif , tiesa globojamas kol kas. Bet kažkaip nėra norinčių paimti Mobį ar Pikselį verysad.gif
Nes jie mane jau nervina abu biggrin.gif Vakarais jau kaip laksto abu, atrodo, kad pralėkė dramblių ar kokių bizonų būrys. Iš ryto irgi ne ką geriau.

O laikinai ką nors pagloboti, kol būsi išvykusi , net bijau ir siūlyti savo pagalbą, nes nežinau kokia padėtis bus pas mane. Tu liepos mėnesį norėtum? Aš tai liepos mėnesį niekur neišvažiuoju, tik savaitgaliais važiuoju į kaimą (ne kiekvieną). Bet nežinau ar aš tuo metu neturėsiu kokių globotinukų. Gal vėl kokie du ar trys netikėtai atsiras. Tad labai pažadėti nieko negaliu, bet variantas gal ir galimas, o gal ir neturėsiu nieko tuo metu. Tačiau kaip ir sakau negaliu garantuoti.
Pati žinai kaip kartais būna, va žiūrėk pas pačią netikėtai net kelios mamytės su vaikučiais atsirado.
Atsakyti

Lapyna,  man tokiu atveju atstumas tikrai ne problema ,. atvažiuosim mes į tą Vilnių :)...o jei rimtai, pliusiuką užsidedu, tikrai nežinau kas ir kiek liks,  :4u: 

Rariuk, pastabi aš pastabi, kartais kas nors užkrenta ir neparašau, kaip pvz dėl Vėtriuko(kas beje  kaip griaustinis iš giedro dangaus :(  )..nors nelabai yra ką rašyti, susitikt, pakalbėt, apsikabint - TAIP... nes kiek žmonių (šeimų) tiek situacijų... man vien tai kad "skiriatės taikiai" jau iš fantastikos...nes aš praėjus nuo skirynų 19 metų, tik sutikus ex pradeda nervinis drebulys krėst, o susitikt tenka... anūkę mylim visi...šia tema tik prie vyno (ar šampano) su artima siela, kad paverkt...arpasidžiaugt... Tik žinau, jei būčiau žinojus kiek kainuos (čia ne apie pinigus- aš palikau jam 3- jų kambarių būtą iššėjau su 2 -iem vaikais nuomuotis) nebūčiau žengus (tikriausia) to žingsnio...bet tikrai neio minutei nesuabejojau jo teisingumu...  :4u: 

Atsakyti
Diinka, aš mielai, tik mano veikėjai dar per maži. Nenusaugočiau nuo trykštančio entuziazmo...
Atsakyti

Sveikos.

Diinka kuriuo tiksliai laiku išvyksti? Mano vyresnėlis audė mintį pabandyt globot kačiukus. Tos 2 sav būtų puiki repeticija. Aišku, mano akyla akis viską prižiūrėtų, o ir šiaip vaikinas atsakingas. 

Atsakyti

Aist, o ką vyras į tai?

Atsakyti

Su vyru kalbėsimės. Jei tik dvi savaitės ir datos "įsipaišys" tarp mūsų kelionių, tuomet bandysime tartis su vyru. 

Ignas ką tik grįžo iš mokyklos:" Ainu, ką tu? Nepavargai begulėdama visą dieną?"

IMG_6846.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 16 gegužės 2017 - 16:29

Sveikos  :4u:

Dėl Diinkinių - tinka abu savaitgaliai  :) t. y. turėjau omenyje birželio savaitgalis tinka man, liepos savaitgalį pasižadu ir Busy į Diinkines pristatyti  :D

Naujokytis - sveiki pirsijungę  :4u:

Dėl paglobojimo - aš 16 d. vidurnaktį tik parlėksiu į LT tai su Diinka prasilenkiam. Erendira - tau kada reikės auklės? Jeigu ką galėsiu pagelbėti  :4u:

Ir, achhh, koks Ainu pilvelis  :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 gegužės 2017 - 20:29