Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Magnuna su gimimo diena! Būk laiminga apsupta meilės, tikrų draugų, šiltos saulės!

Atsakyti

Labuka,

Magnuna,  :birthday2: 

Atsakyti

Laba ryta,

Magnusiuk, su gimtadieniu, lai ne tik ši diena, bet ir visos kitos būtų kaip šventė. Bučkis

4207254282490137ad30a578aee69038557.jpg

Oi Aist kaip faina :yahoo:  tada ir rezervuoju,  ir planuojuos kelionę į sostinę

Gieliux o namiškius už ką į narvus ?  :hmm:  :D 

Atsakyti
O šiandiena dar ir mano tėvuko gimtadienis. Sulaukė 87 metų mūsų senelis biggrin.gif Tarp kitko, mano tėvukas nežino kas yra dantų skausmas ir niekada neteko lankytis pas stomotologą. Jis turi absoliučiai visus sveikus dantis ax.gif

Lapyna, žinai, mane irgi sudomino ekskursija. Reiks vaiką pakalbinti ir, matyt, atvažiuosim.
Atsakyti

Magnuna, su gimtadieniu. Buk sveika, daug keliauk ir rask princą ant balto žirgo (aišku jei jis tau reikalingas) :D

Atsakyti

Labas Magnunos gimtadienio rytas.  :4u:  Magnuna, tu esi puiki šilta saulėta moteris. Linkiu tau gaivių spalvų potyrio kasdienybėje ir keliaujant.  :birthday2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 gegužės 2017 - 09:02

Ačiū, ačiū, visoms :4u: :4u: kaip faina kad jus turiu :) 

Busy - vuot, žėk kaip žydžiu :D 

20170517_095416.jpg

va dar pažiūrėkit kokias fantastiškas tulpes gavau - gal nuotraukoje ir nesimato bet nerealiai gražios, visi kas užeina negali atsigrožėti  :D 

20170517_093928.jpg

Atsakyti
Daredi, tevukui balionas gimtadienio proga 4u.gif Oho, laimingas zmogus, dantis gal paveldejai? biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, tulpės, iš tiesų įspūdingos ir dar nematytos bigsmile.gif Puikiai atrodai 4u.gif
O pas tave ten taip šilta, kad suknelė vasarinė? blink.gif Velnias, pas mus taip šalta, sėdžiu su megztuku ir odinę striukę užsimetusi unsure.gif

Ačiū, Busy biggrin.gif Deja, deja, dantų nepaveldėjom nei aš, nei sesuo. Aš tik gerus plaukus pasiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
Vajjej kaip zydi, sukienka liuks ir sukuosena, ir tulpes wub.gif
Atsakyti

Vajė, Magnun, tulpės puikios, bet tu gražiau atrodai   :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū , stengiuosi.

Daredi - pas man po pietų saulė atsisuka tai šilta būna. Kol kas tai su megztuku daba žydžiu :)

Atsakyti