Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gieliux o namiškius už ką į narvus ?  :hmm: 

Tigis turiu du priešiškai nusiteikusius asmenis, vyresnioji ir vyras prieš bet kokias uodegas.

Magnuna, atrodai nuostabiai fantastiškai!!!!

Atsakyti
Labas rytas,
Magnuna sveikinu ir aš tave, linkiu visko ko geriausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Gražiu laiku gimei....vakar sode būdama supratau, kad gegužės pabaiga- faktiškai pats gražiausias metų laikas....

linkėjimai ir nuo mano tigrės smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

promenadas smile.gif

Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 gegužės 2017 - 10:36

Magnuna gražios šventės :D

Atsakyti

Magnuna gražios šventės :D

Atsakyti

Labai puikiai atrodai, Magnučiuk. Ir tulpės kokios įdomios. 

V- Rinės labai gražus sodas su tigre.  :) 

Atsakyti

Merginos, yra reikalas. kuri šiandien po darbo nori pasiirstyti irklentėm? maudytis nereikia tik šiek tiek įbristi į vandenį, kad užlipti ant irklentės.  MB nori pasikapstyti prie namo, tai aš siūlau kažkam pasiirstyti, reiktų mane paiimti iš viršuliškių. ar yra norinčių? Vakare vėjas nurimsta, tad jokio sporto, tik malonumas. AR KĄ DOMINA?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 gegužės 2017 - 11:55

Šponkiukai, aš bijau vandenia :ax:  ir dar vakar riedučiais vaaazinėėėjau :rolleyes:  

Atsakyti

Šponkiukai, aš bijau vandenia :ax:  ir dar vakar riedučiais vaaazinėėėjau :rolleyes:  

o ko ten bijoti? tu ant plūduriuojančio plausto būsi :) galiu jį dar prie kojos pririšti, jei jau sugalvotum nuo jo šokti į vandenį.  Galiu dar ir aptemptą liemenę duoti :)

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 05 17, 12:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erendira" data-cid="71632124" data-time="1495015201"><div><p><strong>Šponkiukai</strong>, aš bijau <em>vandenia </em> ax.gif  ir dar vakar riedučiais vaaazinėėėjau rolleyes.gif  </p></div></blockquote><p>o ko ten bijoti? tu ant plūduriuojančio plausto būsi smile.gif galiu jį dar prie kojos pririšti, jei jau sugalvotum nuo jo šokti į vandenį.  Galiu dar ir aptemptą liemenę duoti smile.gif</p>

Jez, į vandenį šokt, a pablūdot? blink.gif Piskas nušalsit, viską nušalsit...

Magnučiuk, bučkis ir su gimtadieniena. Daug šypsenos, tavo šypsena labai graži.

Tulpės gražios, o Gilė sodelyje labai dailiai taškuota.

Magnučiuk, tavęs labai laukia mano katytės ir pagalviukai. Kada mus aplankysi?
Atsakyti

Erode, nieks vandenin nelipa, nea   :D 

Aš ta prasme bijausi, kad netikiu ir nepasitikiu, valtyje negaliu atsistoti, kur čia ant lenčikės :irnesakyk: čia kaip su vorų baime - yra ir viskas, būk drąsi kiek nori, o viskas pasišiaušia ir užsiblokuoja  :B​ 

Atsakyti

Magnuna, puikiai žydi :)

Gilė valdas apžiūri  :wub: 

Šponkiuk aš labaiiiiiiiiiiii norėčiau, deja  toloka....

Atsakyti

Erendira, tai kad čia lengviau nei valtyje stovėt, čia lygi plokštuma. Jei baisu stotis, galima blogiausiu atveju klupoti :) 

va video ką ten veikti: https://www.youtube....h?v=8RNPewqloNw

Atsakyti