Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas dienas,

Žydintis Magnusėli, su tortadieniu!!! Kad nepritrūktų norų ir idėjų, ir gerų žmonių aplinkui! :4u:

Gilė kaip leopardas savanoj.  :bigsmile:

Merginos, yra reikalas. kuri šiandien po darbo nori pasiirstyti irklentėm? 

Noriu noriu! Tik kas mane iš namų paleis??? :( Bijau, kad liksiu neužjausta. O kame planuoji irstytis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 gegužės 2017 - 12:57

Erendira,  :oro_buckis: 

Zundyte, o tavo sesutės koks vardas ? 

Atsakyti

Noriu noriu! Tik kas mane iš namų paleis??? :( Bijau, kad liksiu neužjausta. O kame planuoji irstytis?

Nu tai kaip nors paderink, kad išleistų :) irstytis galim kur tik nori. Šiaip geriausiai važiuoti ten, kur nereiktų toli iki vandens neštis irklenčių :) tokiam reikalui puikiai tinka ežeras Didžiulis (tas kur link Vievio)

Atsakyti

Zundyt, jau išsiaiškinau , didelis didelis AČIŪ :oro_buckis:  :oro_buckis: 

Atsakyti

Šponkiuk, vyras lyg ir pažadėjo paleist... :unsure:  Galim imt Didžiulį. :) Tik bijau, kad viso ežero man bus per daug.

Atsakyti

Lapyna, super :) Nebijok, nebus per daug, bet jei pasirodys kad per daug, galėsim viso ir neimti. kai vanduo lygus lygus, ten jėgų irtis visai nereikia. plius aš tau duosiu MB irklentę, ji didesnė, tai tau bus lengviau ir lygsvarą laikyti. O šiaip nuplauki gerą gabalą , pasižiūri į laikrodį, kad dar tik 15 min. Labiausiai vargina tai prisipūsti tą irklentę :)

Atsakyti
Sveikos visos ir visi smile.gif
Magnuna, su gimtadieniu 4u.gif

a2622b7e54cd2c145fe5aefbb50e79e7947.jpg]vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
Atsakyti

Nuostabiai atrodai, Magnuna  :4u:  tulpės nerealios :wub:  Su gimimo diena   :4u:  linkiu daug saulės ir sveikatos   :4u:

Labai nuostabi pavargusi miegoti Ainu  :wub:

Gilė kokia laukinukė  :wub:

o jau Bruknės sveikinimas  :wub:

Man tai šalta būtų irstytis brrr....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 17 gegužės 2017 - 15:25
Gilė smalsuolė wub.gif Be pavadėlio neleidžiat? Ale kaip ten pas jus gražu biggrin.gif

Šponkiuk, Lapyna, parvežkit nuotraukų ir savo irstynių mirksiukas.gif
Lapyna, tu tik atsargiai, neįgriūk vandenin biggrin.gif
Man tai dar šalta kažkaip atrodo unsure.gif
Atsakyti

Man tai šalta būtų irstytis brrr....

Kame šalta? tai ne vandenyje būni, jei prisitaškai tai tik pėdos gali sušlapti :) plius ką nori, tą apsirengi :) aš tai išvis su maike ir šortais plaukioju. Kai saulė šviečia ir vėjo nėra tai su šortais ir maudymkės viršumi. Aprangą rengiesi, tarsi eitum pasivaikščioti laukais. 

Atsakyti

Šiaip parašykit visos, kurias kada domintų, kad kitą kartą galėčiau tiesiai kuriai parašyti ir pasiūlyti, nes smagu visai po darbo pasiirstyti, nes vėjo nebėra, saulė nekepina, bet pakankami šilta. Jei tinkamą dieną MB darbuosis prie namo, ieškosiu kompanijos.

Su vandeniu kontaktas tik užlipant ir nulipant. jei kam šalta, galit rengtis tiesiog treningines kelnes, kurios atsiraitoja iki kelėnų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 17 gegužės 2017 - 15:48
Siandien pas mus nedarbadienis. Konstitucijos diena, nacionaline svente. MB priraite virtieniu ta proga, o as aplink namus pasitrainiojau. Rukas buvo nuostabus. 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti