Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Rariuko darželis ir gėlytės :wub:

Ridikėlis :D  geeeeras derlius 

Atsakyti

Yep, norėčiau, jei nelis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš irgi už maistelio atsidalinimo vakarėlį :D

Ir šis penktadienis mano nesuplanuotas, prisijungčiau pasivaikščiojimui :4u:

Atsakyti

Magnun, liuks :D

Atsakyti

Lapyna pažiūrėjau i vokieciu saita tai kolkas niekas neužkibo ant akių :D  O senjorui tiesiog normas mažinti reikia, nes visi senior maistai su mažesniu kalorijų kiekiu.

Šį penktadienį Mumiui paroda  Molėtuose.

Atsakyti

Laikau mušę šavo delne :)

8476232fc90483fdfffcfe15a4d1794b682.jpg

Katinėliš parištas ?! Kur tai matyta

9674916e8f03e853d0b77a782ff95258257.jpg

Išeinu pas Pupitą, višo gero......

b69e462085eef435276d0c0f6b97f7ac122.jpg

Ir Mumiukas mokosi stovėsenos :D

d74bddba3c23cec0e642571b86201ade190.jpg

Atsakyti

Erendira, o ar vaikščiojai Karoliniškių tais takais palei Nerį? vis matau nuorodas, bet niekada nėjau

Oi, tais takais tai galiu ekskursiją pravest. :D Jau praėjo nemažai laiko nuo tada, kai jais vaikščiojau nuolat, bet esu tikra, kad grioviai niekur nepabėgo, o atodangos jei ir apaugo krūmais, vis tiek tebestovi :) . Galima pradėti iš Lazdynų pusės, nuo Litexpo arba Sausio 13-osios mokyklos, galima nuo TV bokšto arba Maximos parkingo, galima iš Žvėryno kampo už NMA. Galima į vieną pusę einant palaipioti, o grįžti tiesiog paneriu.

Atsakyti

Na aš kiek žinau netoli Narbuto kalno yra informacinis stendas (aišku jis nukeverzotas) ir takų rodyklės. Galima pradžioje kilti į viršų ir eiti keterų taku, o grįžti atgal jau pagal upę kitu taku.

Siūlau pradžią šitą, nes pagalvojau apie save, nes ši takų pradžia man yra prie pat namų pradžia ir man niekur nereiks važiuoti, o merginoms ar taip ar taip reiks važiuoti :D o jei Aist prisijungtų, tai jai irgi netoli ateiti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 23 gegužės 2017 - 12:52
Padeda man

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gobsiukas: 23 gegužės 2017 - 13:13

Giliukas neapsikentė laisvės suvaržymų :D

Mumytis labai gražiai stovi :wub:

Gobšiuko pagalbininkas :wub:

Atsakyti

Joda - mažulė :wub:

Mumiukas, kad susidomėjęs, į kokias platybes Giliukas išsiruošė :D

Ech, man vėl teks tik pavydėt pasivaikščiojimų, nes ši savaitė ir kitos pusę man visiškas pragaras :angel_sadangel:  sėdėsiu ilgai darbe, mama atvažiuoja, lakstysim dar per gydytojus ir dar mažės komunija.

Atsakyti

Giliukas tvoralipys. :) 

Man Mika šiandien tvorom ėjo, tik be pavadėlio... Pas visus kaimynus apsilankė. :devil: 

Joda mažoji indakraustė :wub: 

Šponkiuk, tinka pradėti iš bet kur, jei tik išsiruošiu. :) 

Atsakyti