Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba rytą

Lisitėja - sveika parėjusi iš atostogų į darbus, lengvūs dienelės

Lapyn - ačiū. Na taip kainelė gerulė,  bet su paprastu maisteliu mažylis mano greitai pro duris netilptų, nėr kur dėtis. Žodž auksinis mano katinėlis :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Jooo, spec maisto kainos tai... vyrams geriau nežinot. Piktoms raganoms - irgi (toms, kur sako, kad geriau vaikus gimdyti ar seneliams padėti, nors pačios nei gimdo, nei padeda). Bet ko jau čia kačiukui galėsi  :D 

Lisitėja, ne ne ne, ne pati valysiu apnašas, vešiu į kliniką. Tik kai jis tokis popa, širdelė biškį spurda. 

Atsakyti

Laba, :4u: 

Baukide, Erendira :oro_buckis:  :oro_buckis: 

Rariuko labaiiii gražios gėlytės aišku ir dekoracijos prie jų :D  :wub: 

Moliukas pavargęs po gastrolių  :wub: 

Šponkiuko ridikėliai  :D  aš jau paskutinius nuroviau, teko jiems šiltnamį užleist paprikom :)

daigus auginu pati...nes perkant tiek pomidorai tiek paprikos pasidaro auksinės, šiemet pomidorų daigai po 80 cnt  :blink: 

Lapyna ir man prašau užsakyti hills-o z/d jei galima

Atsakyti

Diinka, Z/D Fersiukei? Žinok, labiau apsimoka užsakinėti 2 pokus, gaunasi po 20 eur, vieną finansuočiau  :4u:​ 

Atsakyti

Lapyna, http://www.zooplus.d...kin_care/168685 man prašau 2x2 :) 

Atsakyti

Diinka, dar viena stebuklingo maisto valgytoja? :D Jau matau, kad reikės daryti maistų atsidalinimo ir šiaip arbatos vakarėlį... Diinkut, ar bais toli Tau tas Vilnius?

Ką galvojat apie pirmą birželio savaitgalį/penktadienį? :) 

Atsakyti

Aš už, aš už  :clap:​ 

Atsakyti

Gaila, kad ne šį penktadienį :) lieku viena, MB į įmonės gimtadienį su nakvyne išvažiuoja. Žada vakarą vėjuota, pairkluoti neišeis. Ir ką man veikti?

Atsakyti

Šponkiau, galim kur prasieti ėjimo būdu, pavyzdžiui  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Erendira, o ar vaikščiojai Karoliniškių tais takais palei Nerį? vis matau nuorodas, bet niekada nėjau

Atsakyti

Nea, nevaikščiojau

Atsakyti

mažu gal tada norėtum, jei nesugalvos lyti :D Galima būtų netoli manęs paikti mašinuką (sugicharos gatvės pabaigoj pvz), pereiti per narbuto kalną ir eiti pažymėtu taku. Bendradarbiai pora yra buvę, tai sakė super vaizdų atsiveria.

Atsakyti