Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyn, ką iš gulešėlių valgot?

Atsakyti

Tai jau tikrai, kad tempti vieną boksą su dviem katėm nekas :) pamenu, kai vežiau beglobio kates sterilizuot ir viena nelegalė į boksą nulindo - tempiau įsiręžusi, maniau, stora kokia katė :hihihi: ir  dvibalsė :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 22 gegužės 2017 - 15:10
Moliukas miegaliukas 4u.gif

Mano simpatija Pukelyte wub.gif

Magnun, a Magnun? Tu cia taip gimadiena ilgai sventi, kad nesirodai? aaa? Ar pries atostogas ari diena-vakara? Ti ku gi is tavys liks unsure.gif
Atsakyti

Lapyn, ką iš gulešėlių valgot?

Nieko blatno. Dabar animondas. Ieškau ko nors pusėtinos kokybės nebrangiai. Čia dėl atrakcijos labiau. :)  Gi gauna tik po desertinį šaukštelį.

Atsakyti

Labuks  :4u: 

Įnėriau skubos tvarka suskaityti kuom gyvenat

Rariuko gėlynas labai dailus, t. p. ir keturkojės gėlytės  :D 

Lapyn - paneršiu tuoj pas vokiečius ar turi dietinio Grikio maisto ir parašysiu

Busy - nu tik daba iš darbo parlėkiau, vakarienę [ilvelin susidėjau ir prisijungiau  :)   Viena darbe trečią savaitę plušu, kalnai darbų  :4u: 

Atsakyti

Lapyna,  mano pilka fyfa neėda. Jai arba canagan arba gurmet  :oh: Norėčiau ir aš rasti kažką padoraus už padorią kainą. 

MB ridikėliai :

DSC_2867.jpg

Atsakyti

Šponkiuk - ridikėliai puikūs  :D  ypač tas didysis  :wub: 

Lapyna - aš pajamčiau štai šito maisto (Hills Metabolic) 8 kg http://www.zooplus.d...etabolic/450357

parašyk savo sąskitėlę  :4u:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, sėdėtoja :lol:  Mano daržui su Hipe būtų ragai, ten tiek sėdimos vietos... :rolleyes: 

Magnuna, supratau, paimsiu. Bet ir kainelė to maisto. :blink:  Dar ne Runciaus stebuklingasis, bet beveik... Sąskaitėlę gal paskui, užsakyti rasiu už ką.

Dar užsakinėsiu tėvų šuniukui kokį nebrangų maistą sterilizuotiems/nutukusiems, gal galit ką rekomenduot?

Atsakyti

Geri ridikėliai užderėjo, panašių ir aš turiu :lol:

Atsakyti

Lapyna jei nedega ryt pažiūrėsiu ką siūlo vokiečiai šunims :) ir pati pažiūrėsiu gal ko man reikia. :)

Atsakyti

Sveikos gyvos iš pat ryto :4u:

Mano atostogai baigėsi, puolu į darbų sūkurį :lol:

Visiems dirbantiems, kad darbo diena neprailgtų, besiilsintiems, kad šoniukai nenusigulėtų :lol:

Atsakyti

Labas rytas,

Mika šįryt mane išmurkė iš lovos ir rėkdama nusivedė į rūsį, kad pusrytėlį duočiau. :D Sunku su tuo normuojamu maistu, kai ryte dubenėlis tuščias...

Sagyt, gerai, galiu palaukt, dar nedega. Guliašėlių dar turim 10-čiai dienų. :) O tėvukų dručkiui galvoju RC Light Weight Care paimt.

Atsakyti