Valio valio valioooooooooo....
Valio valio valioooooooooo....
Nu va, pagaliau Lapyna paskelbė, o tai taip sunku ko nepasakyti netyčia
Aš gerokai nustebau, kai važiavom paiirkluoti, o Lapyna išlipa iš auto su arbuzėliu
Labai bijojau, kad nepašaltų kokių sąnarių ![]()
Gal kaip nors bus lengva, Lapyn, a?
Nors save pamenu rutuliuką tokį. Man nebuvo gera.
Laba..O aš tai žinojau Lapynos naujieną ,netyčia nėštukių pašnekesiuose pamačiau,gal prieš du mėnesiu ar dar anksčiau
,tai tyliai stebėjau ,kada gi čia paaiškės tiesa.
..ir be galo žaviuosi Lapyna,visur ji spėja,ir po kalnus trasomis vaikšto ir namai ant jos ,ir daržai ,ir vaikai ,ir dar katinai..Dideli sveikinimai ,puikios naujienos ,taip ir toliau...
Merfe,ir aš pasigedau tavo baladžių
Nupirkau savaitgalį paragauti savo Špulei kažkokio guliašiuko ,kurio vieno maišiuko kaina apie 1,5 €,superpremium klasės,ne bet koks, tai mergaitė pratrydo, teko kelnes kelis kartus plauti ir plaukus geroj vietoj nukirpti
Vat ir paįvairink racioną -arba neėda arba triedžia...
Pirmiausia tai dideliausi sveikinimai Lapynai - kokia puiki naujiena
ir prisidedu prie linkėjimų lengvai išvaikščioti
Taip pat prisijungiu prie desanto birželio 2 d. tuo labiau, kad Lapynai daba nieko negalima atsakyti
Taip pat tinka desanto diena ir pas Diinką - aš už
Erodės kontrolinės kelnės puikios
Erode - tu super
Erendira, Šponkiuk - kurią valandą penktadienį startuojam ir kur susitinkam priminkit
Žirafinė Belutė
Lapyna, sveikinu su tokiom nuostabiom naujienom
Mielai prisijungsiu, jeigu priimsit birželio 2 dieną. Ir jeigu pati galėsiu ![]()
Erode, atrodai labai super
Colombos grožiai. Kaip tu pati?
Kas žirafa?!
Aš žirafa??? Atsirado gazeles tfu...t.y. gnu
Aš? Aš vis dar gyva, nors mano organizmas vis bando mane pribaigti

Nelinksmai kazkaip nuskamejo, laikykis
Noriu ir as i toki hamaka
Lapyna, reik tiketis, kad vasara bus panasi i pavasari ir prasuoliuosi tu lengvai
Colombėli - laikykis
Ir Merfės aš irgi pasiilgau
Mudu

Ryte Grikiukas matavosi kontrolinį krepšį (iš tiesų į krepšį katinėlis telpa, jeigu ką)

Diablo ir Miura tai mistiniai herojai - rodykite.
Magnuna, renkames Sugiharos gatvės pabaigoje, netoli laiptų į Narbuto gatvę. Dėl laiko, tai aš kažkur apie 17:20 turėčiau būti, nes dalyvauju Login ir paskutinis pranešimas į kurį eisiu bus 16:15, o dar nuo centro grįžti.
Šponkuti - priimta
Diablo smagutis
mačiau papilvėje balti triusikėliai švysčioja