Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lapyna @ 2017 05 24, 15:37)
<p>Erendira, taigi Diinka birželio vidury kviečia. O aš 2 d. O ką, negalima kas 2 savaites desanto šen bei ten mėtyti? rolleyes.gif </p><p>Gerulė žirafėlė biggrin.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Erode" data-cid="71643412" data-time="1495627594"><div><p>Tu čia kaip? Lauki dar vieno?</p></div></blockquote><p>Tikrai taip. smile.gif Kad netyčiukas pagrandukas neaugtų vienišas.</p>

Valio valio valioooooooooo.... nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti

Nu va, pagaliau Lapyna paskelbė, o tai taip sunku ko nepasakyti netyčia :D Aš gerokai nustebau, kai važiavom paiirkluoti,  o Lapyna išlipa iš auto su arbuzėliu :) Labai bijojau, kad nepašaltų kokių sąnarių :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 gegužės 2017 - 19:38

Gal kaip nors bus lengva, Lapyn, a?

Nors save pamenu rutuliuką tokį. Man nebuvo gera.
blink.gif
Atsakyti

Laba..O aš tai žinojau Lapynos naujieną ,netyčia nėštukių pašnekesiuose pamačiau,gal prieš du mėnesiu ar dar anksčiau :4u:  ,tai tyliai stebėjau ,kada gi čia paaiškės tiesa. :yahoo: ..ir be galo žaviuosi Lapyna,visur ji spėja,ir po kalnus trasomis vaikšto ir namai ant jos ,ir daržai ,ir vaikai ,ir dar katinai..Dideli sveikinimai ,puikios naujienos ,taip ir toliau... :4u:  :4u:  :wub: 

Merfe,ir aš pasigedau tavo baladžių :wub: 

Nupirkau savaitgalį paragauti  savo Špulei kažkokio guliašiuko ,kurio vieno maišiuko kaina apie 1,5 €,superpremium klasės,ne bet koks, tai mergaitė pratrydo, teko kelnes kelis kartus plauti ir plaukus geroj vietoj nukirpti :rolleyes: Vat ir paįvairink racioną -arba neėda arba triedžia... :unsure:  :blink:  :hmm: 

Atsakyti

Pirmiausia tai dideliausi sveikinimai Lapynai - kokia puiki naujiena  :D  :4u: ir prisidedu prie linkėjimų lengvai išvaikščioti  :4u:  :4u:  :4u: Taip pat prisijungiu prie desanto birželio 2 d. tuo labiau, kad Lapynai daba nieko negalima atsakyti  :D  :D 

Taip pat tinka desanto diena ir pas Diinką - aš už  :4u: 

Erodės kontrolinės kelnės puikios  :D  Erode - tu super  :4u: 

Erendira, Šponkiuk - kurią valandą penktadienį startuojam ir kur susitinkam priminkit  :4u: 

Žirafinė Belutė  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Lapyna, sveikinu su tokiom nuostabiom naujienom :) :4u:

Mielai prisijungsiu, jeigu priimsit birželio 2 dieną. Ir jeigu pati galėsiu :D

Erode, atrodai labai super

Colombos grožiai. Kaip tu pati?

Kas žirafa?! :blink:  Aš žirafa??? Atsirado gazeles tfu...t.y. gnu  :mad2:

Aš? Aš vis dar gyva, nors mano organizmas vis bando mane pribaigti :huh2:

cab1805fff88034a13680e24e07adb4a209.jpg

Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2017 05 24, 21:46)
Aš? Aš vis dar gyva, nors mano organizmas vis bando mane pribaigti huh.gif

Nelinksmai kazkaip nuskamejo, laikykis 4u.gif
Noriu ir as i toki hamaka biggrin.gif
Lapyna, reik tiketis, kad vasara bus panasi i pavasari ir prasuoliuosi tu lengvai biggrin.gif kada mazdaug terminas?
Atsakyti

Colombėli - laikykis  :4u:  :4u: 

Ir Merfės aš irgi pasiilgau  :4u: 

Atsakyti

Mudu

20170524_215810.jpg

Ryte Grikiukas matavosi kontrolinį krepšį (iš tiesų į krepšį katinėlis telpa, jeigu ką)

20170522_054852.jpg

Atsakyti

Diablo ir Miura tai mistiniai herojai - rodykite. 

https://youtu.be/piaSJL_cRPk

Atsakyti

Magnuna,  renkames Sugiharos gatvės pabaigoje, netoli laiptų į Narbuto gatvę.  Dėl laiko, tai aš kažkur apie 17:20 turėčiau būti,  nes dalyvauju Login ir paskutinis pranešimas į kurį eisiu bus 16:15, o dar nuo centro grįžti. 

Atsakyti

Šponkuti -  priimta  :4u:  

Diablo smagutis  :wub: mačiau papilvėje balti triusikėliai švysčioja  :D​ 

Atsakyti