Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aha ir panašu,  kad liemenukas :D ko gero mergina 

Atsakyti
Magnuna, judu labi labi gražūs wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Diablo, kleckis wub.gif
Atsakyti

Sveikos.

Lapyna, oi, kokios puikios naujienos! Sveikinu su papilnėjimu!  :clap: sklandaus nėštumo su lengvu finišu.  :4u:  O dėl vyresniosios nesirūpink, kaip bus lemta, taip. Tik noriu perspėti, kad mokytis TB išties sunku, krūvis, lyginant su nacionaline programa, daug didesnis. Jei vaikė motyvuota ir atsakinga, paveš. Bet va su mano didčkiu yra reikalų. 

Šį penktadienį aš užimta, greičiausiai negalėsiu prisijungti pasivaikščiojimui.

Diabliukas/ė smagus toks.  :wub: 

Erode, puikiai atrodai!  :4u: 

Colomba, laikyk frontą, mieloji  :4u: 

Grikis kontrolinis  :wub: nuostabiai mielas katinas. 

Atsakyti

Ačiū už sveikinimus. :4u: 

Zundyt, kalnai buvo seniai ir netiesa, dar gerokai iki vaikų... Ale ir iškasei :blink:  Seklys Morka :D 

tuo labiau, kad Lapynai daba nieko negalima atsakyti 

Tai jau daba pasakokit, kad nebus pas jus kam pelių išgaudyt :rolleyes: 

Colomba, gal liūdnojo snukučio patrakėlė amazonė bent kiek aprimo? Ar kitos katės ir toliau turi slapstytis? :hihihi: 

Magnun, ar nemokė tavęs mama neskalbt krepšelių aukštoj temperatūroj? Akivaizdžiai susitraukęs :D 

Diablo nagiukai... :nail:  Bijau bijau :ninja: 

Atsakyti

Labas rytas

20170525_060844.jpg

Atsakyti
Labas rytas, biggrin.gif

Lapyna puikios naujienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Colomba laikykis 4u.gif

O jau Diablo koks smagus, nagiukai tik baltuoja iš tolo biggrin.gif Grikis kaip solidžiai sėdi su šeimininke biggrin.gif

Maniškiai tai siaučia rytais ir neleidžia išsimiegot doh.gif Kai atidaro trasą kambarys -balkonas-virtuvė-kambarys (nes balkonas per visą butą), tai taip ratais ir varo. Pradėjau uždarinėt virtuvės langą. Viena gėlė nuo palangės neatlaikė įtampos doh.gif , nes gėlininkai per daug aktyvūs.
Pikseliukas irgi aktyvus, tik va kaip jį prisipratinti nebijoti manęs, klausimas aktualus. Tokio bailiuko nieks nenorės paimti verysad.gif
Atsakyti

Ačiū už sveikinimus. :4u:

Colomba, gal liūdnojo snukučio patrakėlė amazonė bent kiek aprimo? Ar kitos katės ir toliau turi slapstytis? :hihihi:

Norėtum. :D "Jūs tik pažiūrėkit, 5 ryto, metas keltis, nes jau šviesu. Chebra, einam žaisti. O rodau kojinę. Mano grobis. MANO. Niekam neduosiu." maždaug tokia jos kasdenieybė :D Laksto, siaučia, jeigu kompanija nenori žaisti, pati susiranda kokį užsiėmimą. Aišku pliusas, kad naktimis dažniausiai miega. :D

Kai buvau pas draugę Nyderlanduose, nusipirkau lazeriuką - tai čia geriausias žaislas prieš miegą. :D

Kaip Mika laikosi? Vis dar vaizduoja nepriklausomą asmenybę? :unsure:

Atsakyti

Laba..O aš tai žinojau Lapynos naujieną ,netyčia nėštukių pašnekesiuose pamačiau

o ką tu ten veikei? :D A? 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lapyną jau kadai pasveikinau, tik tylėjau kaip partizanas  :rolleyes: 

Diabliukas  :wub:  :wub: 

Merginos vaikščiotojos, ar 17:20 galiu ir nespėti, darbą baigiu 17 val. Palaukit, a?  :D 

Atsakyti

Sveikos

Atsidarau sm žiū, o cia puikus glostymui sutvertas nugariukas  :D​ pukatukas Gikiukas

Atsakyti

Merginos vaikščiotojos, ar 17:20 galiu ir nespėti, darbą baigiu 17 val. Palaukit, a?  :D

labai gerai, nes aš turėčiau labai skubėti :)

Gal planuojam 18:00 ar 17:40? 

Atsakyti

Vaikščiotojom - tai taip ir tariamės, tarp 17.40  ir 18 val

Atsakyti