Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, bėda (ar ne bėda) ta, kad pukatukas Grikiukas nugarikę tik mamkai glostyt duoda  :B  O pukatukas Runciukas - visiems, kas nori (ir nenori  :D

Vakščiotojos, tinka :super: kas dar jungiasi?

Atsakyti

Šponkiau,čia daugiau iš moteriško smalsumo ,retkarčiais užeinu pasidairyt,,man įdomu paskaityt,ką žmonės rašo apie daktarus, kadangi pati dirbu toj srity ir sesė mano yra naujagimių gydytoja,tai jaučiu sentimentus tokioms temoms,kartais būna siurprizų, gali atpažint pažįstamus žmones, kurie tau prieš akis elgiasi vienaip, o forume, kai nieks jų nemato ,visiškai priešingai, žodžiu,margas pasaulis yra...va ,vieno tokio apsilankymo metu ir pamačiau Lapynos nic'ą :4u:​ 

Atsakyti

Zundyt ir kam tu save kankini tais kitų žmonių komentarais :)

Atsakyti

Šponkiau ,aš nesikankinu ,aš juokiuosi,man linksma,anekdotai tiesiog, tikrai,nepergyvenk,mano gyvenimiška patirtis tokia ,kad man tik juokas ima iš komentarų :rolleyes:  :ax:  :lol:​ 

Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Lapyna @ 2017 05 24, 17:43)
<p><strong>Daredi</strong><span>, žinią priėmė įvairiai: turėjom reakcijas nuo vieno kraštutinumo iki kito. smile.gif Ateik kitą penktadienį - papasakosiu.</span> tongue.gif<span> </span><strong></strong></p><p><strong>Gielux</strong>, su lengvu vaikščiojimu bus sunkiai. unsure.gif Vasaros karščiai prieš akis. Aš ir taip čiukčia, šilumos nepakenčiu, o čia dar dviguba čiukčia. rolleyes.gif </p><p>Klausykit, seniai pasigendu <strong>Merfės</strong> istorijų. Ir kur ji nusprogo prašapo???</p>

Labai norėčiau prisijungti ir atrodo, kad galėsiu biggrin.gif

Merfės ir aš pasigedau...Kaži kur ji prapuolė g.gif

Colomba, laikyk frontą 4u.gif

Diablo fainuolis, nagučiai iš tolo šviečia wub.gif

Grikis su Magnuna net spalviškai susiderinę biggrin.gif
Atsakyti

Kaip Mika laikosi? Vis dar vaizduoja nepriklausomą asmenybę? :unsure:

Mika neblogai. Po truputį socializuojasi, bet tik su didžiaisiais. MIega mūsų lovoje. Seniau miegodavo man ant kojų, dabar - MB ant kojų (jis tuo didžiuojasi ir laiko dideliu pasiekimu :) ). Dienom irgi būna matoma, kol abu mažesnieji nelaksto. Į lauką išeina, bet neilgam (nebent eina per kaimynų daržus). Glostymą mėgsta, bet tik tada, kai pati ateina.

Zaiza užtat užsiaugino ir didžiulį pilvą, ir karūną. Miega nežinia kur (jei wc neuždarytas - kriauklėje). Dieną laikosi netoli žmonių, bet arti neprieina. Ponička. Užtat prie jos visada galima prieiti. :D Skirtingai nei prie Mikos - ta neša kudašių uodegą paspaudus. 

Atsakyti
Pirmiausia noriu pasveikinti Lapyna! Valio 4u.gif

Colombai sveikatos 4u.gif

Ooooooiiii... jau senai Giliukas pas mane isejo..... ooooiiii dar vis nepasirode, kas daba buuuuus

vartotojo įkelta nuotrauka

Gulesiu taip i nejudesiu, kol Giliukas nepasrodys

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 gegužės 2017 - 11:29
Dievulėliau, koks užsilaukęs Tutukas bigsmile.gif Sagyt, ar girdi, kur padėjai Giliuką? Gi jau per tvorą lipo, ėjo pas savo meilą..kiba neišleidai?? biggrin.gif
Atsakyti

Taaaaip, Runcytis tuo klausimu vienintelis ir nepralenkiamasis :wub:

Tutėėėėė, apsiseilėjau :wub:

Atsakyti

Tutė tokia su kibirkštėlėm akyse net ramiai gulinti. Padykūnė vovera.  :wub: 

Ir aš eisiu pas savąjį Grikių! Atdaryk vartelius, mam, ir net nebandyk sulaikyti.  :bye: 

IMG_6896.jpg

Atsisveikinimo kadras ir, paskutinįsyk klausiu tavęs, koks vartų spynos kodas gražiuoju.  :new_russian: 

IMG_6890.jpg

Atsakyti

Tute mane laiko pririšę!!!

dc7750ee44e06c21ca7a4e7377cc08f7158.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 25 gegužės 2017 - 19:04
Lapyna! Kokios naujienos! Sveikinu! wub.gif o mano vyras trečiam nepasirašo... unsure.gif

Magnuna, va čia tai katino etalonas! Jau tas nudribęs lašinukas wub.gif

Aist, nugi leisk gi pilnametė biggrin.gif

Po truputį kraustomės, kitą pirmadienį jau baldus vešim. Įdomu kaip vaikai ir Barbė reaguos...
Atsakyti