Gielux, bėda (ar ne bėda) ta, kad pukatukas Grikiukas nugarikę tik mamkai glostyt duoda
O pukatukas Runciukas - visiems, kas nori (ir nenori
)
Vakščiotojos, tinka
kas dar jungiasi?
Šponkiau,čia daugiau iš moteriško smalsumo ,retkarčiais užeinu pasidairyt,,man įdomu paskaityt,ką žmonės rašo apie daktarus, kadangi pati dirbu toj srity ir sesė mano yra naujagimių gydytoja,tai jaučiu sentimentus tokioms temoms,kartais būna siurprizų, gali atpažint pažįstamus žmones, kurie tau prieš akis elgiasi vienaip, o forume, kai nieks jų nemato ,visiškai priešingai, žodžiu,margas pasaulis yra...va ,vieno tokio apsilankymo metu ir pamačiau Lapynos nic'ą
Kaip Mika laikosi? Vis dar vaizduoja nepriklausomą asmenybę?
Mika neblogai. Po truputį socializuojasi, bet tik su didžiaisiais. MIega mūsų lovoje. Seniau miegodavo man ant kojų, dabar - MB ant kojų (jis tuo didžiuojasi ir laiko dideliu pasiekimu
). Dienom irgi būna matoma, kol abu mažesnieji nelaksto. Į lauką išeina, bet neilgam (nebent eina per kaimynų daržus). Glostymą mėgsta, bet tik tada, kai pati ateina.
Zaiza užtat užsiaugino ir didžiulį pilvą, ir karūną. Miega nežinia kur (jei wc neuždarytas - kriauklėje). Dieną laikosi netoli žmonių, bet arti neprieina. Ponička. Užtat prie jos visada galima prieiti.
Skirtingai nei prie Mikos - ta neša kudašių uodegą paspaudus.