Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Edule - tai jau greit sveikinsim su įkurtuvėm  :4u:  tikiuosi Barbytė ramiai persikraustymą išgyvens ir patiks jai nauji namai  :) 

Grikulio lašiniukas iš tiesų labai niurkytinas, tik va Erendira teisi - tik mamkai prieinamas tas lašiniukas, vos tik svečiai namuose pasirodo, lašiniukas greit būna nunešamas į spintą ir nesirodo, kol pavojus neišeina iš namų  :)​ 

Atsakyti

Šezlongą ruošiu, pagalves kedenu, namo gražuolė Ainu ateis, gulėsim kartu šezlonge susglaudę

20170525_202152.jpg

Eisiu jau pasitikti

20170525_202155.jpg

Atsakyti

Rūpestingasis Grikis  :wub: 

Katinų dieve, apšviesk šeimininkei galvą, kad leistų mane pas šezlongo kedentoją.  :rolleyes: 

IMG_6868.jpg

Atsakyti

O mano vyras trečiam nepasirašo... unsure.gif

Aist, nugi leisk gi pilnametė biggrin.gif

Po truputį kraustomės

1)  :hihihi: mano irgi. Ai, bet man užtenka ir dviejų, nebent be pasuglystės tarpsnio būtų.  :mastau: 

2) Aš jei paleisčiau, tai toji išlepusi blondinė su visais kailiniais išnyktų kaip dūmas neblaškomas vėjo. Anei namų, anei Grikio nerastų.  :nail: 

3) Oi, kokie greiti! Smagūs rūpesčiai.  :super: 

Atsakyti

Vai, kiek čia saldžių porelių :wub: :D

Vargšė Barbė, nespėjo vienuose namuose kaip reikiant apsiuostyt - į kitus išgrūda. :oh: 

O Zaiza rytoj važiuos į aktorių atranką. :bigsmile: Ačiū Vilkrai už nuorodą.

Atsakyti
Vargsas priristas Giliukas biggrin.gif nors Tute as irgi risciau, kytra zaraza biggrin.gif

Man rods niekur Ainu mamka neisleis ir Grikiui teks sezlonge miegoti vienam tongue.gif

As sezlonga sian aukcione nusipirkau, tysiu i antra auksta bigsmile.gif
Atsakyti

Diablo šiandien apsisprendė,  kad bus mergina :)

Atsakyti

Po truputį kraustomės, kitą pirmadienį jau baldus vešim. Įdomu kaip vaikai ir Barbė reaguos...

Smagu jums :) 

Mums namo pirkimas atsideda iki rugpjūčio :( kažkokių dokumentų iš savivaldybės negali gauti, kol to kvartalo projektas tik popierinis,  o ne skaitmeninis. Galėtų ten kitokį baigtumą forminti,  bet pagalvojom, kad geriau vėliau ir per tą laiką bus jau ir elektra,  gal ir dujos. O ir vienu metu mažiau mėnesių mokėtume ir paskolą ir nuomą už butą :)

Atsakyti

mergaitės ,mano Špulia dar vis skystai šikalioja vis kelnnes plauti turiu,kai prasidėjo nuo to naujo maisto tai ir tęsiasi,aišku ji išsireikalauja to guliašo kurį visada  ėdė,nes nagla tai nemenkai,teta neištveria  teroro ir duoda,reiktų ant sausų savatę pasėdėt,ale kai manęs nėra namie tai ir dietos nėra...gal ką galėčiau sušerti,kad apssiramintų,nes kol kas niekaip laiko nerandu pas daktarą nuvežt...labai intensyvi visa šita savaitė ,įskaitant savaitgalį....šiaip ji laksto žaidžia bendrauja ,ėda kaip už Tėvynę,neatrodo serganti... ryte 5 val jau atsigula pas tetą ant pagalvės ir letenėle per burną brauko ,taip švelniai ,be nagų,kelkis ,duok valgyt,a?

Atsakyti

O Zaiza rytoj važiuos į aktorių atranką. :bigsmile: Ačiū Vilkrai už nuorodą.

Lauksiu įspūdžių. :4u:  Aš irgi fb per Vilkrą buvau nužiūrėjusi tą reikalą. Nusiunčiau kelias Ainu foto el.paštu. Šiandien paskambino mergina iš agentūros, kalbėjom, suderinom kastingo laiką ir... paaiškėjo, kad pagrindinis filmavimas būtų birželio gale, kai Ainu bus pas tetules kaime, o mes- Amerikoje. Dar ta mergina siūlėsi pati parsivežti iš kaimo katę ir po filmavimo atvežti atgal giminaitėms, bet nu negerai taip- nežinia, kaip Ainu elgtųsi tik su svetimais žmonėmis, o ir kaime viešint pomurzė ir pasišiaušusi būna mergiotė- na, ne prekinės išvaizdos. O tetulės jau garbaus amžiaus, nei katės šukuotų, nei ką dėl kokio tai filmavimosi. Tai taip ir sužlugo Ainu- kino žvaigždės karjera.  :D Na, ir neslėpsiu, nepatinka man reklamuojamas produktas ( tiksliau, jo sudėtis). Nors reklamos agentė patikino, kad nebijočiau- "kačiukui nereikės ėsti reklamuojamo maisto."  :P 

Labanaktis.

IMG_6863.jpg

Atsakyti

Labas rytas, o vat man labai įdomu,kaip katei paaiškint, kad maisto neėstų? Na , nebent tas maistas neėdamas išpopintoms damoms :D​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Žiūriu jau sukilote jau tarškate :4u:

Mano kaimietis valgo patį paprasčiausią guliašiuką Shebą iš maximos.Kiek yra gavęs dovanų brangių, kiek esu pirkusi, niekas netiko.

Taip,kad nebežiūriu į sudėti, man bet tik valgo.Skurdžioje vaikystėje dar ne tokio šlamšto prisivalgęs buvo.

Ainu gražuolė :oro_buckis:

Zundyte, o gal pabandyk angliuko Špuliukei suduoti.Kai Setas pradeda viduriuoti visada sukratau 4-6 tabletes, visada padeda.

Atsakyti