Gielux, skubu tave pasveikinti su gimimo diena.
Palinkėsiu, kad norai pildytųsi su kaupu ir nieko tau netrūktų!
Kiek daug mūsų tarpe gegužiukų, kai jums gera gimusioms tokiu nuostabiu laiku.Net pavydu
O aš dirbu tą šeštadienį.
laba, visu pirma Gielux su gimadienia, viso ko nori linkiu su kaupu!!!!!
daredi kraustausi su savo senu MB, nebenusileidziu jam, tegu lauzpsi ragus, o is brangesnio namo gales metyt kiek nori... ubagais iseis , pats prisipazino, kad bijo eit, nes jei as iseiciau tai bute bent vienas issilaikytu, tai va lai nusilauzia savo avino ragus, kur jau uz ji didesni, ir bus viskas gerai , plius kiema turesim
tas savaitgalis man tinka, nes ir busiu tik du savaitgalius
Labas rytas,
Pavėluoti sveikinimai Gielux su gimtadieniu
Diinka, aš preliminariai pasirašau birželio viduriui, tik negaliu prisižadėti. Ir labai norėčiau tilpti pas ką nors į mašiną.
Tai ką, brangiosios, o rytoj laukiu nuo 17val. Jei prisipažintumėt, kurios ateinat, priminčiau adresą žinutėje. Tik labai norėjau arbatą gerti lauke, bet orą žada šaltoką, su stipriu vėju ir galbūt lietum. Na, pažiūrėsim rytoj.
Sveikos. Aciu uz sveikinimus. Del birželio kol kas tinka bet kas, bet mano planai kartais susijaukia. Irgi norec pas ka nors tilpt, nes betransporte Lapyna, jei priimsi, ataisiu
tikraja to zodzio prasprasme. Te pas tavy kiek atsimenu, viesasis transportas yr
Tau tiek metų?! As galvojau, kad zmones tiek negyvena