Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist - bandai Ainu nurengti žieminius kailinius ir apvilkti vasarine suknele?  :D 

Lisitėja - apkalbi Moliuką, nuotraukoje man jis atrodo toks dailutis pūkutis  :D Vėjui nebeliko vietos minkštai atsigulti  :) 

Šponkuti - aš irgi iškart supratau kurioj vietoje gruntas iš tavo nuotraukos guli  :D 

Vakarienę apturėjau panašios sudėties kaip kad Aist pavakariai, taip kad man ramu  :D 

Atsakyti

Aš apie gruntą nk nežinau....tai nežinančioms prašom papasakoti....☺ kas per iškasenos....

Dėl arbūzų tai šiemet pirkom gal tris kartus....tai nu neskanūs dar. Beskonė žolė ir tiek. O ten oranžinės kas - morkos ?

Atsakyti

Aist - bandai Ainu nurengti žieminius kailinius ir apvilkti vasarine suknele?  :D

Taip, taikliai pastebėjai. Na, kam jai per karščius tie kailiniai.  :rolleyes: 

Dėl arbūzų tai šiemet pirkom gal tris kartus....tai nu neskanūs dar. Beskonė žolė ir tiek. O ten oranžinės kas - morkos ?

Braškės čia buvo lietuviškos ( dovanų gavau, spec šiltnamiuose augintos), skanios. Arbūzą pirkau turguje- taip pat labai skanus, saldus. Oranžinės- paprastosios morkos. 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 05 30, 20:07)
<p>Ainu nei kiek neplonesnė.Ir kam taip nori sugadinti prabangų kailiuką?
</p><p>Ar nori,kad ji išsišertų kaip maniškis?
</p><p>Negaliu į Molį žiūrėti,jau tokia stipena, vieni kauliukai ir vuodega dar likusi. unsure.gif
</p>

Gal nuvežk vetams? A? unsure.gif

Ainu kailis ir Aist pavakarinė pertraukėlė - super.

Apie gruntą ir tas žemes ir aš likau nesupratus.
Kai šukuosiu Kingą, tai parodysiu, kaip katins šukuojas... Pavyzdinis šukavimasis. Pats lenda po šukom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 gegužės 2017 - 22:01

Labas iš pat ryto :4u:

Pas mus dar nelyja, bet debesys plaukia sunkūs ir pilki.

Nesupratau ir aš dėl grunto.Man pasirodė panašu į chalvą :lol:

Įdėk, kaip šukuojasi Kingas, saviškiui parodysiu, o tai kai šukuoju Moliuką , tai dar trečios rankos reikia.Nenori kaimietis jokių grožio procedūrų. :blink:

Erode, nereikia jam pas vetus.Jis yra sveikas, akys švarios, blizga, kailiukas švelnus, be pleiskanų,maisto turi visada, kirminų neturi.Juk gyvuliuko kauliukai turi jaustis.Bet kadangi man Grikis yra katino grožio etalonas, tai ir prie saviškio kabinuosi.Smulkutis jis pas mane, dabar sveria tik 4,2. Nrt 300 gr nukrito.Kai šilta, reikalų turi begalybę, vis kažkur skuba, vis bėgte.

Viskas, lekiu darbelin.

Geros visoms darbo dienos, namuose pasiliekantiems -  gero poilsio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gegužės 2017 - 06:31
Labas rytas 4u.gif
Jau atvėso, lyja....

Vakar vaikas gavo muzikos mokyklos baigimo pažymėjimą. Aš, matyt, labiau džiaugiuosi už ją biggrin.gif

Ainu, graži kaip visada. Kailinių suplonėjimo tai nesimato mirksiukas.gif

Dėl grunto, tai aš supratau, kad tokia kieta ir nederlinga žemė prie Šponkiuko namo hmm.gif

Lisitėja, normalus tavo Moliukas. Mano Mėta ir 4 kg nesveria. Maisto visada yra, jokių normavimų. Į kiemą neina, po laukus nelaksto, o kūda visiškai. Tik papilvė kabo ir viskas.
Atsakyti

Tai va merginos išdavė, kad tai gruntas, būtų buvę įdomu į ką kam panašu :)

Atsakyti

Laba,

na ainu kailinių tikrai neapmažėjo  :D  :wub:  norėčiau jau braškių iš lysvės...

Moliukas nedraugas  :D  Lisitėja, taip ten buvo rododendras

Panos, ką galvojat apie 06.16-18 ? :) man reik galvot kaip maistą iš Lapynos parsigabenti :)

Lapyna, parašyk prašau man saskaitėlę į AŽ

Atsakyti

Diinkut, Tu nepyk, bet sąskaitėlės neduosiu. Kačių angelai-sargai suplazdėjo sparneliais ir sunešė viską ką reikia. :)

Aist, a, Aaaaist... Mums baisiai reikia Tavęs, o ypač Tavo dičkio penktadienį į svečius. Jaunoji neapsisprendėlė gavo žalią šviesą į TB ir dabar nežino, jai pakeliui ar nepakeliui... Nori pasikalbėti su panašiu į ją . :)

O siaube kas už lango darosi :blink:  Jei toliau varys srove po tokiu spaudimu, mano augalams šakės. :sad:

Kol parašiau - prisuko kranelį. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 gegužės 2017 - 14:59

Labos!

Visų pirma, Gielux, valio, valio, su gimtadieniu! Linkiu daug daug saulėtų dienų  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Erendira, ačiū labai! 

Atsakyti

Gielux - šypsokis ir visi aplinkui tau irgi šypsosis, juokis ir girdėsi juoką aplink save, dalinkis gerumu ir gėris sups tave  :4u:  :4u: su gimtadieniu ir  gražios tau šventės  :4u: 

Akacija.jpg

Diinka - man iš esmės tinka tas birželio savaitgalis. Kaip kitos merginos?

Atsakyti