Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės biggrin.gif

Gielux, nors ir truputį paveluotai, bet labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif Kad gyventum taip, kaip tau patinka, kad suptų žmonės, kurie tau brangūs, kad turėtum tai, ko pati nori mirksiukas.gif

Pas Diinką birželio 16-18 d. negalėsiu būti, nes išvažiuoju. Laibai gaila aišku, Azu nepamatysiu ax.gif

O pas Lapyną, tai labai norėč apsilankyti. Galėčiau ką nors paimti pakeliui, tik aš iki 18 val dirbu.
Atsakyti

Gieliux, su praėjusiu! Visa ko geriausio!

Pas Lapyną po darbo atbildėčiau viešuoju.

Pas Diinka turbūt neprisijungsiu, 06 16 įmonės gimtadienis netoli Molėtų su nakvyne, 06 17 atsikėlę turėtume į Šiaulius važiuoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 birželio 2017 - 08:46

Lapyna - aš registruojuosi :4u:

Gielux - aš tave gal prigriebčiau pas Lapyną, tik nežinau dar iš kur važiuosiu. Žodž susiskambinsim

Grikis kas rytą stato namelį

20170601_062124.jpg

Su viltim kad vueną vieną Ainu atvyks

20170601_062203.jpg

ir pas jį pasiliks

20170601_062228.jpg

Atsakyti

Klausykit, negaliu išsiųsti žinutės. :unsure:  Lyg ir viską teisingai surašau, o man rašo: 

BUVO APTIKTOS SEKANČIOS KLAIDOS

Jūs turite įrašyti jo vardą į atitinkamą laukelį.

Ši asmeninė žinutė nebuvo išsiųsta

Kaip čia suprast? Visus vardus surašiau kur reikia. Vakar taip pat negalėjau vienos asmeninės žinutės išsiųst, tą patį rašė. Kažkokia nesąmonė...

Kam leidžia rašyt, gal sumeskit mus visas į pokalbį, aš atsakysiu.

Atsakyti

Aš išvis nematau žinučių mygelio  :hmm:​ 

Atsakyti
Lapyna, man atrodo man pavyko, gavau kelias skirtingas klaidas, bet pavyko. Tave nurodžiau kaip pagrindinį gavėją, ir tik kai tave ištryniau iš kitų gavėjų sąrašo, tuomet išsiuntė.
Atsakyti
Klausykit, o kaip atsakyti į žinutę, kad visos matytumėt? ax.gif
Atsakyti

Daredi, tiesiog SM pokalbyje, ties greitu atsakymu, parašai ką nori ir paspaudi atsakyti. ir visos gausim tavo atsakymą.

Atsakyti

Prasom išjungti saulę!

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 01 birželio 2017 - 11:25

Prasom išjungti saulę!

Ar tau viskas gerai?  :D   :hmm:​ 

Aaa, dabar aišku, nes įkėlei ir nuotrauką :D o tai pirma buvo tik tekstas su prašymu išjungti saulę :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 birželio 2017 - 11:26

Ir aš sakau, kad noras išjungti saulę labai keistas  :hmm:  :rolleyes: 

Atsakyti

Kam ten reikia išjungti saulę?????comando.gif

Gera jai, susisukusi į riestainį miega sau. :lol:

Šitaip sušalau po miestą besibastydam, dabar tik baigiu atitirpti.Tik va, vėjas jau pakilo, vėl vaonikus reiks nusikelti.

Jeigu meet'ukas vyks 06.17 prisijungsiu, juk bus šeštadienis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 birželio 2017 - 13:01