Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kokie grazuciai wub.gif
Atsakyti

Šponkiuk, kantrybės tau pas daktarus, ir kad opagaliau išsiaiškintų :4u: 

Busiaus, vaikštinėtojai :wub:  ir aišku Olis - gražuolis, manau bus rimts katinas :)

Kas "apšlapino " Moliuką  :hmm:  :D 

Erendira manau savaitgalis buvo fantastinis, visai smagu būtų po pilį "pašliaužioti" tikiuosi vaiduoklių jokių nesutikot  :D  Runciukui sėkmės  :4u: 

Kruopa su grikiu atsipūtę :wub: 

Atsakyti

Diinkos pūkitukai nugriuviminiai. :wub:   Iš manęs balutė tik liko  :rolleyes: 

Diinka, jokių vaiduoklių  :mirksiukas:  Patys vaidenomės iki valiai :hihihi: Šiaip visai smagu, kad nenuturistinta pilis. 

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 06 05, 11:29)
Sveikutės 4u.gif

Kaip visada Grikio su Kruopa pirmadieniai pavydėtini ax.gif

"Ale Moliuko" nuotrauka tai gerulė bigsmile.gif Ale ir atkapstei biggrin.gif

Erendira, tu gal atostogauji? Ar čia tik savaitgalio vojažas buvo? O kas įleido į viešbutuką?  unsure.gif

Zundyte, ten Kolumbas pilvą išvertęs?  Koooks viliojantis pilvūzas  bigsmile.gif O kad Mėta leistųsi niurkoma ax.gif

Atvažiuok Kingo niurkyt - tas visiems leidžias. biggrin.gif

Lisitėja, tai ne tu, nene..
Grikučio ir Kruopos veidai tai ne pirmadieniniai. Ne ne. blink.gif
Pas mus ryte veiksmas vyksta. Darbai dirbami. mamka nespėjo atsikelt - jau kažkas urzgia - ateinu - Kingas deda į kojas, nes buvo užspeitęs Nikutę, ta urzgia, aš išgirstu, Kingas bėga, Nika išdidžiai tupi, Fogi irgi (kažkodėl) bėga. Tašė budi ausis pastačius, bet dar nesikelia.
Aš jau išeinu iš vonios, prieš tai per durų apačią dušan man kaišiojamos kojos, urzgiama, prašoma įleisti įvairiausiais balsais, miauksėjimu ir maurojimu. Atidarau - įlekia Fogi, ant kilimuko dunkst - glostyk, nes jei tik Šik..i, mam, tai rankos laisvos katinuko glostymui.
Pasimyluojam. Atšliaužia - lyg tarp kitko - Nikutė, taip, nu juk gal smalsu. Tada atsirioglina Tašė, eina į WC, prismirdina, ilgai kasa plastmasės tualeto šoną, bet neužkasa. Tada išeinu iš ten ir visi prašo ėsti - įvairiai. Kingas - eeeeeeuuuuuuuu, Fogi miyyyyyauuu... Nika tyli, tik savo tauriu kėpsojimu bando įveikti mano sąžinę. Tašė žiūri į akis ir priekaištas jos akyse. Mam, susiprask.
Mamka susipranta. Įdeda, pusė kačių neėda - Kingas ir Fogi, pvz, Tašė ir Nika tuština bliūdukus.
Mamka susideda neliestą maistą atgal ir susiplauna indus.
wub.gif
Tada visi visuotinai prausiasi, baigiasi kovos, ramybė, taika įsivyrauja namie ir traukiama pamiegoti... Naktis juk baigės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 birželio 2017 - 14:07
QUOTE(Vidam @ 2017 06 03, 11:54)
Laba diena  4u.gif
Mes niekur nepabėgom  mirksiukas.gif viską skaitau, paprasčiausiai neturiu ką pasakyti smile.gif
Ir aš dažnai pagalvoju apie Vėtriuką, mintimis palinkiu stiprybės  4u.gif

Aciu mergaites 4u.gif Jauciu Jusu palaikyma wub.gif Kai tik sirdim jausmais sutvirtesiu grisiu pas Jus. O dabar esu mintim su Jumis. Beprotiskai sunkus laikas. Tikiu kad isbusiu.
I katineliu tema smile.gif Apkirpau Staseli. Vaikas katinu patenkintas bigsmile.gif Dabar tik orausiasi. O tai per ilga plauka springdavo neissiprausdavo smile.gif Bandysiu vakare ikelt foto. Vosylka jaucia panika kai nebeliko vyriskos draugijos. Jam truksta buvusio. Vis pakniaukia, eina ir iesko. O paskui turbut nusprendzia kad tiksiu ir as bigsmile.gif Atsigula man ant krutines ir laizo veida smile.gif
Atsakyti
Erode, jooo Kingą miniu labai geru žodžiu wub.gif Kai tik bus proga, niurkysiu būtinai biggrin.gif

Diinkos kamuoliukai wub.gif Jau pradėjai dovanoti?
Diinka, gal tau reikia wc dėžės dar vienos. Mėtai ji netinka, nes kapsto kraiką fontanais. O šita dėžė standartinė, žemais kraštais.

Busy vaikštinėtojai wub.gif Pažiūrėjau į jų nuotrauką (ypač į Kiarą) ir pirma mintis į "kailiniai gražiausi patys nuostabiausi" biggrin.gif
Atsakyti

Vėtriuk  :4u: Viskas praeis.

Atsakyti

Kas pavargo nuo betono džiunglių, atnešu trupinėlį gamtos.

Bijom bijom vėjo :unsure:

1ab16a794271.jpg2c0f75048d52.jpg7e4b2309d4c1.jpg

Atsakyti
Vėtriuk , gerai kad atsiliepei wub.gif Įdėk apkirpto Stasiuko nuotrauką mirksiukas.gif Šiemet Nikitai kalnieriaus neapkirpau, tokia žiopliukė, vasarai ir kalnierių ir kailinius užsiaugino.

Kaip smagu Kiarą matyti savo stiliuje, atsimenu kaip atrodė kai sirgo vargšiukė. Ale taip rimtai žygiuoja kažkur abu biggrin.gif

O jau Diinkos mažiukų grožis wub.gif kai pamatau mažiukus iš kart užsimanau. Trečią iš kart pasiimčiau biggrin.gif

Gražu pas Lisitėją, o mano darželis šiemet ištryptas, nes namo fasadą tvarko. Bet apsipratau ir gerai- nei ravėti, nei laistyti smile.gif
Atsakyti
Vetra 4u.gif

Vidam ir neprimink, sunkus buvo periodas rolleyes.gif

Daredi, ten prie kailiniu dar ir lasinukas neblogas kabaliuoja biggrin.gif

Švajoju šau, kaip duryš švyšt prašidaro ir užeina Giliukaš.

vartotojo įkelta nuotrauka

A? Kas jis, pagausiu, nubausiu

Kadras čia jos. Nu patrauk tą savo nosį, bučinių fane nelaimingas

Madam, pasakykite, ar senai cia jie draugauja? 100 metų sakote?

Jooooo....ir aš taip ilgai mylėsiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 birželio 2017 - 19:04

Sveikos

Aš per vejus likau be interneto  :blink:  tieeek norejau prirašyprirašyt, kad pamiršau  :D 

Busy, rado vyras kažkoki te meistra, tai tarias statybu, bet jei bus krize ideju, skambinsim  :D 

Vetriuk, laikyks  :4u:  

Šponkiuk, juokas juokais, bet tai kur siūs, kai visus aplakstysi? :unsure: 

Šiandien rytas:

Keeeeelkites bezdelnikai! Viską pramiegosit! Atostogos!? Kokios dar atostogos, pilvukui ner atostogų! Vaaaaaaalgyyyyyyyt. Niu va šaunuolė, gi nesunku buvo atsikelt ir idet. Ei, kur dabar eini?! Kodel atgal lovon? Žaist žaist žaist! Po kiek laikoj: aš tai žinau, kad šitas peliukas cypsi. Tai jau jei jį pasiimi galetume pažaist. Nu gerai, tada nors I balkonąąą išleiskit! ...ai tiek to persigalvojau, vejuota šiandien....nesupratau, koks dar gausi už tokius bajerius pauodegin?!  :blink:  ka jau persigalvot negalima ir iš vis tavo jaunikliai šūkalioja visą rytą: Bela nutilk, tai čia jau mandagu, ane? Dar po kiek laiko: nu ką ką aš darau, kaka ir užkasu, ir taip, garsiai, o jei jūsų mamyte neišmoke, tai patys nekulturingi! Finalas: Ko čia visi susikėlėt, tyliau, katytė miegučio susisusiruošė  :D​ 

Atsakyti

Nepagyriau Diinkos mažiulių.Tikri žaisliukai :wub:

Vargšė Bela, kokie nesupratingi gyvena tavo namuose.

Šponkiuk, linkiu rasti negalavimo priežastį :4u:

Kiaros firminis žvilgsnis :wub: Bet Ozis koks didžiulis. :oh: Jis gal iš tų didesnių ir aukštesnių?

Vėtriu, žinau kaip tau sunku. Pati per tą ėjau.Tik jūs taikiai skiriatės, o mano atveju buvo visko :(

Atsakyti